Rejestracja  |  FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy  |  Zaloguj 
ForumNaukaĆwiczeniaGramatykaCzytelniaEgzaminySpecjalistyczneRozrywkaSzukajInneRozmawiajPłatne

Szkoły językowe :.: TFLS moja opinia jest na tak

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
TFLS moja opinia jest na tak
kamila2-0
Gość

Odpowiedz z cytatem
Właśnie zapisałam się na kontynuację. Szkoła - lektorzy super. Ceny też. Polecam.
Google

ok
Zowiejax
Gość

Odpowiedz z cytatem
Jesli ktos sie mnie zapyta czy uczą, to przyznaje, że uczą i to nawet dość dobrze, przygotowują do egzaminów tak jak trzeba...tak
pozytyw dla tfls
mariola44
newbie

Odpowiedz z cytatem
Popieram. Tfls to szkoła z tradycjami która potrafi nauczyć.
jak dla mnie to tfls ma najlepszych lektorów
pen
Gość

Odpowiedz z cytatem
Uczyłam się w tfls do egzaminu CAE i muszę powiedzieć że lektorzy w tfls są profesjonalni. Zajęcia nigdy nie były nudne. Zawsze dobrze przygotowani a konwersacje zawsze na ciekawe tematy a nie tylko plastikowe z szablonu jak to bywa w mojej poprzedniej szkole.
ja tez polecam kursy w tfls
kurczak14
Gość

Odpowiedz z cytatem
Po odbytym kursie w tfls uważam że to dobra szkoła. Zajęcia prowadzą wykwalifikowani pracownicy, wysoki poziom. Bardzo dobrze dobrana byla grupa przez metodyka. W październiku będę napewno kontynuować naukę w tfls bo bez sensu zmieniać to co jest dobre i sprawdzone.
Pozytwy dla tfls
amisz
Gość

Odpowiedz z cytatem
Wg mnie najlepszą szkołą językowa w Warszawie jest Tfls. Mają niskie ceny i mało osób w grupie, dzięki czemu można dużo nauczyć się na zajęciach. Podstawą jest też lektor. Ja miałam szczęście i trafiłam na bardzo fajną Panią lektorkę z dużym doświadczeniem . Potrafiła wszystko dobrze wyjaśnić i nikt nie miał później problemów z ćwiczeniami i ze zdaniem egzaminu. A to jest najważniejsze. happy
ja tez głosuje na TAK
fantafanta
Gość

Odpowiedz z cytatem
ja tez głosuje na TAK!!!! TFLS to dobra szkoła językowa
buran4
Gość

Odpowiedz z cytatem
polecam szkołe tfls. Dla mnie sa najlepsi w Warszawie. Dzięki tej szkole zdałem egzamin fce. Teraz ide na cae tez do tfls.
bardzo dobry kurs do FCE w TFLS
arancia
Gość

Odpowiedz z cytatem
Chodziłam na kurs do egzaminu FCE który bardzo gorąco polecam. Uczyła mnie świetna lektorka z dużym doświadczeniem którą pozdrawiam. Oczywiście egzamin zdany pozytywnie.
zuza33
Gość

Odpowiedz z cytatem
potwierdzam. Tfls ma dobre kursy do CAE. Mają najwyższą zdawalność
Gość

Odpowiedz z cytatem
chodziłam do TFLS w zeszłym roku, przygotowywałam się do egzaminu na studiach (żeby zaliczyć lektoraty). Nie wiem jak na innych ale na mnie metody z TFLS działają, mają chyba słusznie te miejsce w rankingu.
karamba12
Gość

Odpowiedz z cytatem
Można przemyśleć propozycję tej szkoły
tubył1
Gość

Odpowiedz z cytatem
Szkoła z klasą, ciekawe zajęcia, dobrzy lektorzy, przede wszystkim 20 lat na rynku, trudno się nimi zawiezć
czarna25
Gość

Odpowiedz z cytatem
Tak, potwierdzam. TFLS to szkoła z renomą i doświadczeniem. Potrafią przygotować do CAE.
Szkoły językowe : TFLS moja opinia jest na tak
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach