Rejestracja  |  FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy  |  Zaloguj 
ForumNaukaĆwiczeniaGramatykaCzytelniaEgzaminySpecjalistyczneRozrywkaSzukajInneRozmawiajPłatne

Szkoły językowe :.: ACADEMY OF NEW YORK

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
lock
Gość

Odpowiedz z cytatem
Każdy kombinuje inaczej
Google

slomiss
Gość

Odpowiedz z cytatem
każdy ma swoje przemyślenia w tym temacie, mi akurat bardziej podchodzi tfls
Gość

Odpowiedz z cytatem
Uczęszczam na kurs English for Life. Zajęcia z lektorem w klasach na najwyższym poziomie. Duże postępy jak dotąd. Szkoła godna plecenia.

Natomiast mam duże zastrzeżenia co do warsztatów. Porażka!!!!! Osób na sali pond 25, aktywnych może 5. Przez całe 1,5 h mówi się średnio 3-4 zdania po angielsku, resztę czasu słucha się lektora. I te kretyńskie ćwiczenia jak dla pięciolatków. Nie każdy ma predyspozycje do nauki w takich warunkach. Posłuchać ludzi mówiących po angielsku mogę w serialach i filmach bez dubbingu. Często widzę zażenowanie na twarzach ludzi siedzących na tych "pseudowarsztatach". Widać szkoła ostro chce zaoszczędzić kasę na lektorach, bo te beznadziejne warsztaty są wliczone w cenę całego kursu. To sprowadza się praktycznie do dwóch pełnowartościowych regularnych lekcji z lektorem na tydzień, a nie trzech.
katedur
Gość

Odpowiedz z cytatem
Zdecydowanie wybieram TFLS. Chodzę na kurs do CAE. Mam bardzo fajna lektorkę- Panią Ewę. Super prowadzi zajęcia, grupa liczy 6 osób. Jestem bardzo zadowolona.
KAcGdNHuiNfFrNGb
Rajeshwary
Gość

Odpowiedz z cytatem
Poprzedni tekst:"Ortodoksyjni wyznawcy sekty Tuska" - teraz dierpoo go przeczytałem.Doskonały, w pełni się zgadzam.Wyborcy PO to sekciarze z wypranymi mf3zgami. Zero samodzielnego myślenia.Jak zombie klepią wyuczone formułki.Sytuacja podobna do tej z filmu: "Człowiek demolka".Brak tyko 3 muszelek.
Szkoły językowe : ACADEMY OF NEW YORK
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach