Oprogramowanie :.: Angielski dla początkującego rodzica? Program?
 | Angielski dla początkującego rodzica? Program? |  |
|
Google
|
 |
|
|
|
|  |
 | |  |
|
bejotka
fellow
| Dołączył: | 01 Sty 1970 | | Posty: | 559 |
|
 |
Wysłany: Nie Lis 30, 2008 1:34 pm |
|
 |
 |
 |
 |
Ja mogę poradzić, by mama skorzystała z kursów ESKK. Kursy korespondencyjne są przeznaczone głównie dla ludzi dorosłych, którzy chcą nauczyć się języka a, z różnych powodów, nie mogą uczestniczyć w kursach stacjonarnych.
Dobrze się składa, że Ty korzystasz z SuperMemo. Naucz Mamę tworzyć bazę SM na podstawie materiałów z jej kursu.
Po przerobieniu kursu ESKK dla początkujących Mama będzie mogła kontynuować naukę z kursu dla średnio-zaawansowanych lub wybrać "SuperMemo Angielski? No problem!".
Rozpoczęcie nauki z ESKK wiąże się z koniecznością zakupu 20 przesyłek miesięcznych, co oznacza spory koszt. Dlatego warto na początek skorzystać z, wydanego przez Langenscheidt Polska, podręcznika z płytami CD "angielski - to rozumiem". Można go zamówić na stronie Wydawnictwa Langenscheidt Polska (www.langenscheidt.pl).
|
|
Ostatnio zmieniony przez bejotka dnia Wto Gru 02, 2008 6:06 am, w całości zmieniany 1 raz
|
|  |
 | |  |
|  |
 | |  |
|  |
 | |  |
|  |
 | |  |
|  |
 | |  |
|  |
 | |  |
|  |
 | |  |
|
bejotka
fellow
| Dołączył: | 01 Sty 1970 | | Posty: | 559 |
|
 |
Wysłany: Sob Gru 06, 2008 5:15 am |
|
 |
 |
 |
 |
| Anonymous napisał: | | Ja nic nie sprzedaje, to jest do ściągnięcia za darmo, nie wszyscy mają kasę na naukę języka, a zresztą daj sobie spokój, wszyscy wiedzą, że jesteś przedstawicielem handlowym wybranych marek i nabijasz im klientów, pisząc bzdury po forach internetowych |
Słowo "sprzedajesz" użyłem przenośnie. Chodziło mi o to, ze reklamujesz przede wszystkim kradzione materiały.
Wiem, że nie wszyscy "mają kasę" na naukę języka. Ale, niestety, nauka jezyka wymaga pracy, cierpliwości i pieniędzy. Dlatego w swoich postach polecam przede wszystkim tanie programy. Często podaję nazwy kilku programów i kilku podręczników o różnych cenach pozostawiając użytkownikowi wybór również wg kryterium ceny. Jeśli tylko dowiem się o programie językowym dołączonym do magazynu komputerowego lub innego czasopisma informuje o tym na kilku forach, To jest o wiele korzystniejsze od podawania adresu bezpłatnuch (czytaj kradzionych) plików w internecie.
Co do tego, że jestem "przedstawicielem handlowym wybranych marek", mogę napisać tylko, że jest to oszczerstwo. Zresztą nie warto korespondować z kimś, kto boi się zarejestrować na forum i woli pisać jako anonimowy anonim.
|
|
|
|  |
 | |  |
 | Oprogramowanie : Angielski dla początkującego rodzica? Program? |  |
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
|
|
|
|
|
Konkurs z nagrodami!!

Portal dla obecnych i przyszłych anglistów.
 | Ostatnio na forum |  |
 | Język angielski |  |
|