Szukam ofert na jakieś bilety lotnicze Londyn. Chciałbym pojechać na kilka dni i pozwiedzać. Będzie to też pierwsza możliwość na wypróbowanie i przetestowanie moich umiejętności językowych
Google
Wysłany:
Oleksander
Gość
Wysłany: Pią Lut 03, 2012 9:02 pm
Dobry temat. W zeszłym roku kupowałem właśnie takie bilety i w 2 strony dla 2 osób zamknęliśmy się w 400 zł. Na miejscu byliśmy 5 dni. Jeśli chodzi o zwiedzanie, zobaczyliśmy wszystko co było warte zobaczenia, ale było bardzo aktywnie.
Re: Bilety lotnicze Londyn
maksion
Gość
Wysłany: Sro Lut 22, 2012 7:59 pm
podróżnik z mala napisał:
Szukam ofert na jakieś bilety lotnicze Londyn. Chciałbym pojechać na kilka dni i pozwiedzać. Będzie to też pierwsza możliwość na wypróbowanie i przetestowanie moich umiejętności językowych
Z tego co widzę, to bilety można teraz spokojnie kupić w okolicach 50 zł. Nie byłem w Londynie, warto pojechać tam na krótki, weekendowy wypad? Nie można tego potraktować jak naukę języka, ale sprawdzian dla umiejętności chyba świetny
Ile czasu trzeba zwiedzenie wszystkiego co warto?
legia
Gość
Wysłany: Czw Lut 23, 2012 9:39 pm
Całkiem niedawno znalazłem oferty na tanie loty londyn i polecieliśmy za 39 zł w jedną stronę. Wyjazd był turystyczny, ale po angielsku poćwiczyłem. Dla uczących się, myślę, że wyjazd to najlepsza opcja.
Ogólne : Bilety lotnicze Londyn
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1