Rejestracja  |  FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy  |  Zaloguj 
ForumNaukaĆwiczeniaGramatykaCzytelniaEgzaminySpecjalistyczneRozrywkaSzukajInneRozmawiajPłatne

Ogólne :.: Bilety lotnicze Londyn

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Bilety lotnicze Londyn
podróżnik z mala
Gość

Odpowiedz z cytatem
Szukam ofert na jakieś bilety lotnicze Londyn. Chciałbym pojechać na kilka dni i pozwiedzać. Będzie to też pierwsza możliwość na wypróbowanie i przetestowanie moich umiejętności językowych happy
Google

Oleksander
Gość

Odpowiedz z cytatem
Dobry temat. W zeszłym roku kupowałem właśnie takie bilety i w 2 strony dla 2 osób zamknęliśmy się w 400 zł. Na miejscu byliśmy 5 dni. Jeśli chodzi o zwiedzanie, zobaczyliśmy wszystko co było warte zobaczenia, ale było bardzo aktywnie.
Re: Bilety lotnicze Londyn
maksion
Gość

Odpowiedz z cytatem
podróżnik z mala napisał:
Szukam ofert na jakieś bilety lotnicze Londyn. Chciałbym pojechać na kilka dni i pozwiedzać. Będzie to też pierwsza możliwość na wypróbowanie i przetestowanie moich umiejętności językowych happy

Z tego co widzę, to bilety można teraz spokojnie kupić w okolicach 50 zł. Nie byłem w Londynie, warto pojechać tam na krótki, weekendowy wypad? Nie można tego potraktować jak naukę języka, ale sprawdzian dla umiejętności chyba świetny happy

Ile czasu trzeba zwiedzenie wszystkiego co warto?
legia
Gość

Odpowiedz z cytatem
Całkiem niedawno znalazłem oferty na tanie loty londyn i polecieliśmy za 39 zł w jedną stronę. Wyjazd był turystyczny, ale po angielsku poćwiczyłem. Dla uczących się, myślę, że wyjazd to najlepsza opcja.
Ogólne : Bilety lotnicze Londyn
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach