Rejestracja  |  FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy  |  Zaloguj 
ForumNaukaĆwiczeniaGramatykaCzytelniaEgzaminySpecjalistyczneRozrywkaSzukajInneRozmawiajPłatne

Oprogramowanie :.: Darmowy serwis do nauki słówek z systemem powtórek

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Darmowy serwis do nauki słówek z systemem powtórek
piotrek8000
newbie

Odpowiedz z cytatem
http://angielskie-slowka.pl

Cześć. Stworzyłem serwis internetowy (adres powyżej) do nauki słówek z wbudowanym systemem powtórek. Proszę Was o sugestie, a ja postaram się systematycznie go rozwijać. Wasze opinie są dla mnie bardzo ważne.

Zapraszam
Piotrek
Google

Re: Darmowy serwis do nauki słówek z systemem powtórek
historyk91
newbie

Odpowiedz z cytatem
piotrek8000 napisał:
http://angielskie-slowka.pl

Cześć. Stworzyłem serwis internetowy (adres powyżej) do nauki słówek z wbudowanym systemem powtórek. Proszę Was o sugestie, a ja postaram się systematycznie go rozwijać. Wasze opinie są dla mnie bardzo ważne.

Zapraszam
Piotrek

Witam. Odwiedziłem ten serwis, sprawdzając słówka z działu edukacja. Muszę przyznać, że bardzo podoba mi się pomysł stworzenia takiego internetowego. Mam nadzieję, że z upływem czasu Pana serwis będzie rozbudowany. Proponowałbym dołączyć więcej słówek, zwłaszcza z poziomu egzaminów Cambridge czy chociażby matury rozszerzonej. Sądzę również, że mógłby Pan zamieszczać na swoim serwisie recenzje na temat książek oraz różnych programów do nauczania języka angielskiego.
Liczę, że Pana portal będzie cieszył się popularnością wśród internautów.
piotrek8000
newbie

Odpowiedz z cytatem
Wiem, że jest jeszcze mało słówek i postaram się je uzupełniać. Dzięki za pomysł o Cambridge i maturze rozszerzonej happy.
Oprogramowanie : Darmowy serwis do nauki słówek z systemem powtórek
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach