Cześć. Stworzyłem serwis internetowy (adres powyżej) do nauki słówek z wbudowanym systemem powtórek. Proszę Was o sugestie, a ja postaram się systematycznie go rozwijać. Wasze opinie są dla mnie bardzo ważne.
Zapraszam
Piotrek
Google
Wysłany:
Re: Darmowy serwis do nauki słówek z systemem powtórek
Cześć. Stworzyłem serwis internetowy (adres powyżej) do nauki słówek z wbudowanym systemem powtórek. Proszę Was o sugestie, a ja postaram się systematycznie go rozwijać. Wasze opinie są dla mnie bardzo ważne.
Zapraszam
Piotrek
Witam. Odwiedziłem ten serwis, sprawdzając słówka z działu edukacja. Muszę przyznać, że bardzo podoba mi się pomysł stworzenia takiego internetowego. Mam nadzieję, że z upływem czasu Pana serwis będzie rozbudowany. Proponowałbym dołączyć więcej słówek, zwłaszcza z poziomu egzaminów Cambridge czy chociażby matury rozszerzonej. Sądzę również, że mógłby Pan zamieszczać na swoim serwisie recenzje na temat książek oraz różnych programów do nauczania języka angielskiego.
Liczę, że Pana portal będzie cieszył się popularnością wśród internautów.
piotrek8000
newbie
Wysłany: Pią Mar 04, 2011 9:50 pm
Wiem, że jest jeszcze mało słówek i postaram się je uzupełniać. Dzięki za pomysł o Cambridge i maturze rozszerzonej .
Oprogramowanie : Darmowy serwis do nauki słówek z systemem powtórek
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1