Rejestracja  |  FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy  |  Zaloguj 
ForumNaukaĆwiczeniaGramatykaCzytelniaEgzaminySpecjalistyczneRozrywkaSzukajInneRozmawiajPłatne

FCE :.: E-book o zdawaniu certyfikatów z angielskiego (FCE,CAE,CPE)

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
E-book o zdawaniu certyfikatów z angielskiego (FCE,CAE,CPE)
kajot205
Gość

Odpowiedz z cytatem
Witaj,

Przygotowuję właśnie e-book o zdawaniu certyfikatów z jęz. angielskiego (FCE,CAE,CPE) w oparciu o najnowszą dostępną wiedzę. Mam już większość materiałów, ale chcę mieć pewność, że będzie on zawierał wszystko, co dla Ciebie jest ważne.

W moim e-booku poruszam zagadnienia nie tylko dotyczące znajomości języka, lecz także omawiam sztuczki, które przydają się do zdania egzaminu.

Chcę skupić się na Waszych wątpliwościach i problemach dotyczących tego typu testów, potrzebuje Waszej pomocy, by jak najlepiej opisać Wszystkie zagadnienia.

Zapraszam na stronę http://certyfikatangielskiego.implesite.pl/.

Napisz tam proszę, czego DOKŁADNIE chcesz się nauczyć o zdawaniu certyfikatów z jęz. angielskiego (FCE,CAE,CPE) , a weźmiesz udział w losowaniu 20 darmowych egzemplarzy mojego e-booka.

Pozdrawiam!
Kajetan Dobrenko
Google

Belman
newbie

Odpowiedz z cytatem
Hm, te certyfikaty raczej mnie już nie interesują, ale jeśli szukasz inspiracji odnośnie książek multimedialnych, to zobacz sobie tu: Książka Elektroniczna - tutaj masz przykład ciekawej książki multimedialnej, na każdy poziom zaawansowania happy
FCE : E-book o zdawaniu certyfikatów z angielskiego (FCE,CAE,CPE)
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach