Rejestracja  |  FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy  |  Zaloguj 
ForumNaukaĆwiczeniaGramatykaCzytelniaEgzaminySpecjalistyczneRozrywkaSzukajInneRozmawiajPłatne

Kultura i historia.
Praca i edukacja zagranicą. :.: Edukacja za granicą...

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Visitor
Gość

Odpowiedz z cytatem
Zainteresowała mnie kwestia edukacji za granicą (UE, USA). Czy ktoś może miał z tym kontakt? Chodzi mi o poziom nauczania, jakie przedmioty a nawet szczegółowe tematy z lekcji na poziomie naszej szkoły średniej
Google

xeo
Site Admin | Redakcja angielski.edu.pl

Odpowiedz z cytatem
Wszystko zależy od tego jaki kraj, jaka szkoła, która klasa, jaki nauczyciel, jaki program, jaki profil klasy itp. itd.
Kajos
Gość

Odpowiedz z cytatem
Visitor napisał:
Zainteresowała mnie kwestia edukacji za granicą (UE, USA). Czy ktoś może miał z tym kontakt? Chodzi mi o poziom nauczania, jakie przedmioty a nawet szczegółowe tematy z lekcji na poziomie naszej szkoły średniej
mabal napisał:
Jakiego organizatora kursów angielskiego w Anglii polecacie?
Wpisz w Google LEXIS - znajdziesz tam wiele obozów, kolonii i kursów językowych w wielu krajach świata. Byłem z nimi w USA - było OK. Proponuję wybrać ten kierunek, bo ceny są porównywalne z pobytem w Anglii ze względu na niski kurs $. Zresztą sam wybierz ...
Kultura i historia.
Praca i edukacja zagranicą. : Edukacja za granicą...
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach