Rejestracja  |  FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy  |  Zaloguj 
ForumNaukaĆwiczeniaGramatykaCzytelniaEgzaminySpecjalistyczneRozrywkaSzukajInneRozmawiajPłatne

Szkoły językowe :.: English For You- fajnie jest

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
krajan123
Gość

Odpowiedz z cytatem
Bardzo dobre efekty, świetnie przygotowali mnie do matury, owocne dodatkowe spotkania z NAtivami, dużo konwersacji i obycia się z językiem w bardzo małych grupkach
Google

look12
Gość

Odpowiedz z cytatem
Rzeczywiście English For You promuje element konwersacyjny podczas prowadzonych kursów, szkoła na Grochowie( tam chodziłem) bardzo ciekawie urządzona, przyjazna atmosfera, właściciele dbają o jakość lektorów, fajnie, ze można mieć zajęcia z różnymi Nativami. Ktoś już pisał o Angloschool, chodziłem tam także i raczej polecam
olga cieślik
Gość

Odpowiedz z cytatem
Cenię English for You za bardzo jasny system płatności, ważne,że płacąc miesięcznie w przypadku rezygnacji nie musisz płacić jakiś kar umownych, możesz wycofać się w każdym momencie. Szkoła oferuje wysoki poziom więc nie musi zabezpieczać się kruczkami prawnymi.
rozmarzona11
Gość

Odpowiedz z cytatem
Rzeczywiście w English for You bardzo ciekawe fakultety - dodatkowe konwersacje z Nativami, jestem na poziomie B2 i w zeszłym roku chętnie na nie chodziłam. Spotkania te zawsze w kameralnej grupie z podziałem na poziom zaawansowania. W moim przypadku tematyka bardzo ciekawa- trochę polityki z kraju i ze świata, trochę rozrywki. Ogólnie w super atmosferze.
tomek karaś
Gość

Odpowiedz z cytatem
Małe grupki mobilizują do konwersacji, szkoła oferuje fajnych Nativów, warto korzystać z dodatkowych konwersacji, fajna atmosfera i sporo dyskusji.
ładny1
Gość

Odpowiedz z cytatem
Dla mnie git, bo English for You to szkoła, gdzie się rzeczywiście mówi
budowlaniec123
Gość

Odpowiedz z cytatem
Dobra jakość za cool kaskę, małe ryzyko, masz mozliwość płatności miesięcznej, więc jak coś nie tak to łatwo można zrezygnować....
kliki
Gość

Odpowiedz z cytatem
Podoba mi się organizacja zajęć oraz to że szkoła posiada własne kameralne salki...
londek1
Gość

Odpowiedz z cytatem
Jeżeli chodzi o English For You to rzeczywiście spece od konwersacji, wiedzą jak pomóc przełamać bariery w mówieniu...
Gość

Odpowiedz z cytatem
Zdecydowanie polecam, dużo konwersacji...
B2
Marzena Kryńska
Gość

Odpowiedz z cytatem
Jestem sudentka i zapisłałam sie na B2 do English for You, bardzo fajne kursy, duża motywacja do mówienia, polecam Franka na Marszałkowskiej , bardzo fajny lektor.
lato23
Gość

Odpowiedz z cytatem
Zdecydowanie ciekawe kursy, można poznać nie tylko angielski, ale sporo się dowiedzieć o innych krajach i kulturach
jaca12
Gość

Odpowiedz z cytatem
Małe grupy za umiarkowaną kaskę plus Nativi, dla mnie warto. Dodatkowe konwersacje nie w sali, lecz przytulnej kafejce bardzo sprzyjają
giga1
Gość

Odpowiedz z cytatem
Zapisąłem się z polecenia kumpeli, zawsze najlepiej pytać znajomych tak trafiłem do tej szkoły i jest ok, kurs zaczął się misiąc temu
Nativi
Gość

Odpowiedz z cytatem
Mnie przekonały zajęcia w małych grupkach prowadzone z udziałem Nativów , Polecam Franka, Mary oraz Travisa z USA
kij43
Gość

Odpowiedz z cytatem
Kązdy ma swoje zdanie, dla mnie w English for You liczą się bardzo pozytywne wibracje, które widać na każdym kroku, szczególnie ujawniają si e podczas dodatkowych konwersacji, pozdrowienia dla SUsan za fajne sobotnie warsztaty
kafejka dyskusyjna
bla bla21
Gość

Odpowiedz z cytatem
Chodzę do English for you juz dwa semestry, lecz dopiero teraz zaczełam korzystać z dodatkowych konwersacji, zdecydowanie super, miła atmosfera, szkoda ,ze poprzednio nie korzystałam z tej opcji
loklana43
Gość

Odpowiedz z cytatem
Zajęcia w małych grupkach bardzo motywują, dodatkowe konwersacje z Nativami rzeczywiście opcją na pogadanie. Uwazam, że konsultacja językowa przy zapisie bardzo wnikliwie określiła mój poziom, także trafiłam do Travisa z San FRancisko, super Nativ
Gość

Odpowiedz z cytatem
Szkoła z juz z trdycjami, bardzo przyjazna atmosfera, każdy jest wazny mimo, że to spora szkoła, choc nie sieciówka
maturak32
Gość

Odpowiedz z cytatem
Przygotowywali mnie w zeszłym roku do matury rozszerzonej, mogę polecić ich system dualny, z jednej strony polska lektorka - Beata Kamińska rozwiała problemy z gramatyką, z drugiej Pani Mary prowadziła konwersacje, polecam...
spoko34
Gość

Odpowiedz z cytatem
Rok temu zacząłem edukację w English for You jako osoba początkująca, trafiałem na świetny team Beata Kamińska plus Naiva MAry, widzę ,że dzisiaj mogę się już dogadać, oczywiście do zupełnej płynności sporo brakuje, ale zdecydowanie poprawiła się moja komunikacja.
jas21
Gość

Odpowiedz z cytatem
Dobra marka od wielu już lat na warszawski rynku, solidne kursy do CAE
kok2
Gość

Odpowiedz z cytatem
Kursy oparte o konwersacje, lektorzy bardzo zaangażowani w swoją prace
pracula12
Gość

Odpowiedz z cytatem
Komunikacja i dużo konwersacji to mocna strona English for You, bardzo pomogli mi przygotować się do zagranicznej podróży, dużo spotkań z Natvami było zdecydowanie pomocne.
lop1
Gość

Odpowiedz z cytatem
Ostatnio wprowadzili na Gochowie tablice interaktywne, fajny bajer, ale mnie specjalnie nie przekonuje. Natomiast rzeczywiście zajęcia z Nativami super motywują do konwersacji. Ostatnio pojawiło się więcej dodatkowych terminów konwersacji.
Gość

Odpowiedz z cytatem
Można zaufać szkole, choć tablice interaktywne do taki trochę bajer dla dzieciaków.
tabi
Gość

Odpowiedz z cytatem
Ja nie chodze do English For You, ale uważam, że wprowadzanie nowoczesnych metod nauki jak tablice interaktywne jest ok pomysłem.
like1
Gość

Odpowiedz z cytatem
Jestem zadwolona z mojego kursu do CAE, bardzo podoba mi się duet Patrycja - Susan
spiki12
Gość

Odpowiedz z cytatem
Ja natomiast przygotowuję się w English For You do B2 na Uniwerku, osobiście uważam, ze Magda Sprysak jest mega profesjonalnym lektoremw English for You
kursant1
Gość

Odpowiedz z cytatem
Jestem słuchaczem English For You od 2 lat, przyszedłem do tej szkoły jako osoba zupełnie początkująca. Dzisiaj jestem na poziomie B1. Muszę przyznać ,że zdecydowanie ich system pomógł mi zacząć się posługiwać językiem. Właśnie wróciłem z Kanady i mogłem się dogadać. Oczywiście bez " szału", ale dawałem sobie radę. Duża zasługa w tym Stanleya, który zmusza nas do mówienia. Dodatkowe konwersacje też się przydały.
osa12
Gość

Odpowiedz z cytatem
To co jest na plus w tej szkole to weryfikacja wiedzy i sporo teścików, to mnoe mobilizuje do pracy
Tomek Bujski
Gość

Odpowiedz z cytatem
Byłem na kilku kursach angielskiego, większość nudna oparta na robieniu ćwiczonek. Mam ochotę uczestniczyć w zajęciach organizowanych przez English For You, gdyż zajęcia są dynamiczne i urozmaicone. Dużo jest mówienia
maturka1
Gość

Odpowiedz z cytatem
Uczestniczę w kursach do matury, zajęcia są dobrze prowadzone zarówno z polską lektorką jak również z Nativem. Warsztaty bardzo przydatne, mobilizują do mówienia
gost223
Gość

Odpowiedz z cytatem
Przygotowywałem się do FCE, English For You to dobre miejce, aby przygotoważ się do egzaminu, polecam
domyślny
Gość

Odpowiedz z cytatem
Jeżeli chodzi o Warszawę to miejsce godne polecenia, szkoda tylko, że nie oferują angielskiego on-line , gdyż mają bardzo dobrą kadrę lektorów, zarówno polskich jak Nativów. Istnieją długo więcej niż 10 lat, a to budzi moje zaufanie
wracający
Gość

Odpowiedz z cytatem
Rzeczywiście długo są na rynku, jeszcze jako dzieciak chodziłem do nich zmuszony przez starych, w zeszłym tygodniu jako człowiek już pracujący zdecydowałem się powrócić do English For You. Widziałem nawet lektorkę, która wtedy mnie uczyła, choć już nie pamiętam jak się nazywa
madeinusa
Gość

Odpowiedz z cytatem
Szkoła, szkołą, ja nauczyłem się języka dopiero jak wyjechałem do USA, spędziłem dwa lata i dzisiaj rozróżniam nawet slang
swojak
Gość

Odpowiedz z cytatem
No tak, ale co mają zrobić osoby bez możliwości wyjazdu[/quote]
fredek
Gość

Odpowiedz z cytatem
Właśnie po to są szkoły językowe, tam możemy otrzymać kontakt z językiem[/quote]
rocky23
Gość

Odpowiedz z cytatem
Najważniejsza dla mnie jest jednak motywacja
Adrianna Krzyżaniak
Gość

Odpowiedz z cytatem
Dzisiaj miałam rozmowę kwalifikacyjną do grupy, była bardzo profesjonalnie przeprowadzona, szkoda,że nie mieli już miejsc na moim poziomie. Przynajmniej dowiedziałam się na jakim jest poziomie i na co powinnam zwrócić uwagę. Wydaje mi się ,ze English For you to profesjonalna firma, choć nie sprawdziłam tej marki.
konrado88
Gość

Odpowiedz z cytatem
kiedyś zastanawiałem sie nad nią bo jest ok, ale koleżanka namówiła mnie na zapisanie się do TFLS. Dzięki nim zdałem egzamin FCE. Polecam
kordian3234
Gość

Odpowiedz z cytatem
Wiele lat działalności plus specjalizacja w jednym języku, czyli w angielskim jest bardzo na plus tej szkoły.
sammach
Gość

Odpowiedz z cytatem
Zawsze lepiej trafić do eksperta od jednej konkretnej kwestii, ja remontuje samochód zawsze w warsztacie, który specjalizuje się w danej marce.
nowy123
Gość

Odpowiedz z cytatem
Kończę pierwszy semestr w English For You, chodziłem na kurs podstawowy, już parę miesięcy troszkę pomogło mi oswoić się z angielskim, potrafię już coś powiedzieć o sobie. Zabawne czasami są zajęcia z Nativem, gdy używamy języka ciała jak nie możemy znalezć słówka po angielsku
Arkek Ludwicki
Gość

Odpowiedz z cytatem
nowy123 napisał:
Kończę pierwszy semestr w English For You, chodziłem na kurs podstawowy, już parę miesięcy troszkę pomogło mi oswoić się z angielskim, potrafię już coś powiedzieć o sobie. Zabawne czasami są zajęcia z Nativem, gdy używamy języka ciała jak nie możemy znalezć słówka po angielsku

Wiem, o czym piszesz też chodziłem do English For You i tak to śmiesznie wyglądało, ale rzeczywiście bardzo to motywowało do udziału w zajęciach.
ciepływ
Gość

Odpowiedz z cytatem
Jedna z lepszych opcji na naukę angielskiego w Warszawie, English For You to zdecydowanie pozytywna marka i specjaliści od jednego języka
kumorek
Gość

Odpowiedz z cytatem
Obiektywnie English For You ma super atmosferę, zwłaszcza kawiarenka dyskusyjna, super urządzona, afrykańskie maski, bębny, muzyki, herbatka, ciasteczka. W takiej atmosferze aż się chce być na dodatkowych konwersacjach. Według mnie warto.
inter1
Gość

Odpowiedz z cytatem
Ja osobiście wolę kursy internetowe, choć to oczywiście rzecz gustu.
Tomek Kaliski
Gość

Odpowiedz z cytatem
Uważam, że rekrutacja w English For You jest zdecydowanie prowadzona w sposób dokładny, każda osob starannie jest oceniana. Ostatecznie nie zapisałem się do tej szkoły, gdyż nie było wolnych już miejsc, ale uznanie za stararanność.
Szkoły językowe : English For You- fajnie jest
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach