Rejestracja  |  FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy  |  Zaloguj 
ForumNaukaĆwiczeniaGramatykaCzytelniaEgzaminySpecjalistyczneRozrywkaSzukajInneRozmawiajPłatne

FCE :.: FCE-2004(Listening)

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Visitor
Gość

Odpowiedz z cytatem
Czy jest ktoś, kto pisał w ostatnich dniach FCE część listening i miał part 2 o gorylach? Jeśli tak to proponuje wymiane doświadczeń, bo jestem bardzo ciekawa co inni zakreslili.
Google

Visitor
Gość

Odpowiedz z cytatem
no wlasnie, czy jest ktos kto juz pisal FCE listening i speaking?????? jesli tak, to podzielcie sie "doswiadczeniami", co bylo???
Visitor
Gość

Odpowiedz z cytatem
Dla mnie listening był trudny. A najbardziej denerwowało mnie to, żę głośniki były ustawoione z tułu. Najprawdobodobniej to miało podnieść poziom trudności happy
Dziękuję te podpowiedzi ;trochę podniosły mnie na duchu. Jeżeli chodzi o mnie to nie mogłam usłyszeć nazwy tego przeklętego goryla.
Trzymam kciuki za wszystkich zdających...
elaru
newbie

Odpowiedz z cytatem
Ja mam listening za 2 dni, jak czytam wasze wypowiedzi o tych gorylach to powoli zaczynam sie zastanawiac czy cokolwiek uslysze. Czy ktos moze mi powiedziec jak szczegolowo te goryle byly opisane? I czy cokolwiek bez znajomosci biologii mozna wykumac z tego listeningu?
Dzieki za sugestie dotyczace innych czesci listeningu! Powodzenia 4ALL FCEkow!
pundit
Site Admin | Redakcja angielski.edu.pl

Odpowiedz z cytatem
Don't worry! Nikt nie wymaga specjalistycznego słownictwa! Wystarczy przeciętna znajomość ogólnego angielskiego, naprawdę!
Visitor
Gość

Odpowiedz z cytatem
Hi, zapewne i tak byliśmy ostatnią słuchająca grupą ( ver. E, Warszawa), ale i tak można napisać. Test był łatwy. Przygotowując sie słuchałem trudniejszych. Uzupełnianka była prosta - nawet nie było sie zaspecjalnie na czym walnąć w spelingu. cz1 - nie pamiętam, cz 2 - o jakichś ptaszakch, których nazwy własnej też nie pamiętam - są zielone ;] . Cz3 - o ulubionym naucycielu a 4 to T/F na wywiadzie z grafikiem. Poniewż mocny z gramatyki sie nie czuje, to wyczekuje z niecierpliwością na koszmaru z ulicy Wiązów w przyszłym tygodniu. Pozdrawiam!
Visitor
Gość

Odpowiedz z cytatem
powodzenia więc!
Visitor
Gość

Odpowiedz z cytatem
ja zdaje jutro jakieś raDY OCZYM BYŁY LISTENINGI?
Visitor
Gość

Odpowiedz z cytatem
JAKIE BYŁY LISTENINGI?!?!?!?POMOCY JUTRO ZDAJE?JAK BYŁO TRUDNE ŁATWE....!??!?!?!?!
Visitor
Gość

Odpowiedz z cytatem
NIE,PISZESZ DŁUGOPISEM.WSZYSTKO CI POWIEDZA.LEPIEJ MARTW SIĘ CZASEM:)
Visitor
Gość

Odpowiedz z cytatem
JA TEŻ NIE PISAŁAM CZEKAM AN RADY.MAYBE SOME INTERESTING TIPS????????
Visitor
Gość

Odpowiedz z cytatem
NO WIEM,ALE PAMIĘTASZ COŚ TRUDNEGO?MOŻE COŚ NIE COŚ JESZCZE CI ŚWITA BYĆ MOŻE BĘDE MIEĆ TEN SAM ZESTAW
Visitor
Gość

Odpowiedz z cytatem
SPEAKING BYL;)NIEDOSYT...NI MIAŁAM ISĘ CZYM WYKAZAC..JUTRO LEASTENING;/
Visitor
Gość

Odpowiedz z cytatem
JAKIEGO RODZAJU ZADANIA NA LISTENINGU BYŁY?TRUE OR FALCE, TEST...CZY IMION A DOPASOWAC
Visitor
Gość

Odpowiedz z cytatem
RACZEJ NIE BO wAWA MA PIERWSZA..JA MAM WE WT.BOJE ISĘ LISTENINGU=/
Visitor
Gość

Odpowiedz z cytatem
JA TEŻ SIĘ MARTWIE ALE TRZEBA BYĆ DOBREJ MYSLI...NO CÓZ.mUSI BYĆ DOBRZE.jUTRO JADE RANO Z MAMĄ A POTEM ZJECIA, PRZERWA LISTENING I NASTEPNIE POWRÓT DO SZKOŁY;0 TRZYMAjcie za mnie kciuksy
Visitor
Gość

Odpowiedz z cytatem
speakin atmosfera jak zawsze miła...jesli dobrze znasz angielski to szczerze nie będzie się czym wykazać, ale jesli słabo to nie martw isę-potok słow ale nie taki żeby się pgrązyć w głupocie i niewiedzy
Visitor
Gość

Odpowiedz z cytatem
speakin atmosfera jak zawsze miła...jesli dobrze znasz angielski to szczerze nie będzie się czym wykazać, ale jesli słabo to nie martw isę-potok słow ale nie taki żeby się pgrązyć w głupocie i niewiedzy
Visitor
Gość

Odpowiedz z cytatem
Visitor
Gość

Odpowiedz z cytatem
SPEAKING BYL;)NIEDOSYT...NI MIAŁAM ISĘ CZYM WYKAZAC..JUTRO LEASTENING;/
FCE : FCE-2004(Listening)
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach