Rejestracja  |  FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy  |  Zaloguj 
ForumNaukaĆwiczeniaGramatykaCzytelniaEgzaminySpecjalistyczneRozrywkaSzukajInneRozmawiajPłatne

Oprogramowanie :.: Intensywna nauka języka

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Intensywna nauka języka
marysya
newbie

Odpowiedz z cytatem
Cześć! Mam pytanie. Korzystam z programu do nauki angielskiego - Profesor Henry Słownictwo na poziomie 1&2, a widzę, że teraz ta sama firma wydała pakiet Profesor Henry Intensywny Kurs. Wygląda to dość interesująco, ma w sumie to, czego szukam, czyli system rozpoznawania mowy, dużo ćwiczeń, nagrań, nagrane dialogi, testy do sprawdzenia siebie i jeszcze jest książka. Czy ktoś z was z tego już korzystał? Polecacie?
Google

haneczkaa
Gość

Odpowiedz z cytatem
myślę, że nawet najlepsze systemy wykrywania mowy nie zastąpią kontaktu z żywym językiem. Możesz sobie to przetestować. teraz w szkole angielskiego on-line możesz zapisać się na [ur=http://www.english-by-phone.pl/l]darmową lekcje testową[/url] gdzie można przekonać się jak wygląda aktualny stan wiedzy z ang no i zobaczyć jak wyglądają takie lekcje z native speakerem przez internet.
jerzyKK
Gość

Odpowiedz z cytatem
haneczka,

z tego co widzę, chyba chodziło Ci o tę szkołę online: http://www.english-by-phone.pl/ jeśli tak, to faktycznie mają darmową konwersację testową, można sobie wszystko wypróbować, a potem otrzymuje się ocenę znajomości języka i propozycje kursu - wygląda bardzo ciekawie.

Na uczelni mam teraz ostatni semestr języka angielskiego - po nim rozważam opcję zapisania się na takie konwersacje - zawsze to konwersacja z native speakerem - przynajmniej nie stracę kontaktu z językiem, czego bym bardzo nie chciał.
Uniformal
Gość

Odpowiedz z cytatem
Najbardziej intensywnie nauka szła mi za granicą - tam nie miałem wyboru, ale było to dawno, a ja byłem mały happy potem były kursy - tu standard: im bardziej mi się chciało tym lepsze wyniki... Teraz powstaje problem, z którym spotyka się sporo osób: zaczynam zapominać.
Rozkminię tę szkołę online, o której piszecie. Czy tam są lekcje z native speakerami?
jerzyKK
Gość

Odpowiedz z cytatem
Tak lekcje są z native speakerami - możesz sobie z resztą ich zobaczyć tutaj - póki co trafiam na naprawdę spoko ludzi.
Oprogramowanie : Intensywna nauka języka
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach