Rejestracja  |  FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy  |  Zaloguj 
ForumNaukaĆwiczeniaGramatykaCzytelniaEgzaminySpecjalistyczneRozrywkaSzukajInneRozmawiajPłatne

Egzaminy :.: Język Angielski-certyfikat

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Język Angielski-certyfikat
julius
newbie

Odpowiedz z cytatem
Witam znalazłem taką stronkę http://pearsonpte.com/polish/Pages/home.aspx i
zamierzam sobie zrobić certyfikat z języka angielskiego. Mają fajne wszystko
dopracowanie i teraz dodatkowo można zrobić taki certyfikat 30% taniej.
Poza tym nie trzeba dobrze znać wszystko perfekt, tylko można coś takiego dostać nawet będą średnio zaawansowany. Dlatego mam takie pytanie czy robił już ktoś z was u nich taki papierek czy jednak polecacie inną konkurencję, jeżeli inną to jaką jakieś namiary poproszę.
Google

TOEIC lub TOEFL
Sir Jarod
Gość

Odpowiedz z cytatem
dzienzadniem
newbie

Odpowiedz z cytatem
Myślę, że jeżeli chodzi o certyfikat, to warto byłoby się zwrócić do renomowanej szkoły, pójść na jakiś porządnie ułożony kurs. Myślę, że to może przynieść dobre efekty, a tego o co pytasz to raczej nie znam. Wiesz w szkołach mają zazwyczaj ułożony program ściśle pod kurs.
Gość

Odpowiedz z cytatem
dzienzadniem napisał:
Myślę, że jeżeli chodzi o certyfikat, to warto byłoby się zwrócić do renomowanej szkoły, pójść na jakiś porządnie ułożony kurs. Myślę, że to może przynieść dobre efekty, a tego o co pytasz to raczej nie znam. Wiesz w szkołach mają zazwyczaj ułożony program ściśle pod kurs.

Racja.
Gość

Odpowiedz z cytatem
UWAGA!!!

Jesteś na poziomie znajomości języka angielskiego B2/C1 (FCE/CAE)? Chciałbyś(-ałabyś) dalej rozwijać swój angielski, by w końcu przystąpić do egzaminu CPE?

Poszukujemy osób z okolic Krajny (Złotów, Wyrzysk, Łobżenica, Piła, Nakło n/Notecią, Wysoka, Jastrowie, Więcbork, inne miejscowości) chętnych do stworzenia niewielkiej grupy przygotowującej się w ramach kursu w miłej atmosferze i za rozsądną cenę do opanowania najwyższego, prestiżowego stopnia znajomości języka (i potwierdzenia tego certyfikatem).

Wszelkich szczegółów udzielamy pod adresem e-mail:

KURS.ANGIELSKI@WP.PL

Pierwsze zajęcia przewidziane są jeszcze w grudniu tego roku pod kierunkiem doświadczonego nauczyciela. Terminy zajęć – do ustalenia zgodnie z czasową dyspozycyjnością kandydatów.

Nie zwlekaj i napisz do nas!
KamilKuczynski
newbie

Odpowiedz z cytatem
Anonymous napisał:
UWAGA!!!

Jesteś na poziomie znajomości języka angielskiego B2/C1 (FCE/CAE)? Chciałbyś(-ałabyś) dalej rozwijać swój angielski, by w końcu przystąpić do egzaminu CPE?

Poszukujemy osób z okolic Krajny (Złotów, Wyrzysk, Łobżenica, Piła, Nakło n/Notecią, Wysoka, Jastrowie, Więcbork, inne miejscowości) chętnych do stworzenia niewielkiej grupy przygotowującej się w ramach kursu w miłej atmosferze i za rozsądną cenę do opanowania najwyższego, prestiżowego stopnia znajomości języka (i potwierdzenia tego certyfikatem).

Wszelkich szczegółów udzielamy pod adresem e-mail:

KURS.ANGIELSKI@WP.PL

Pierwsze zajęcia przewidziane są jeszcze w grudniu tego roku pod kierunkiem doświadczonego nauczyciela. Terminy zajęć – do ustalenia zgodnie z czasową dyspozycyjnością kandydatów.

Nie zwlekaj i napisz do nas!

Jak ja nie lubię takich ogłozszeń. Tym bardziej jak nie m szczegółów i z wyświechtanymi frazzesami: "w miłej atmosferze i za rozsądną cenę"
Egzaminy : Język Angielski-certyfikat
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach