Rejestracja  |  FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy  |  Zaloguj 
ForumNaukaĆwiczeniaGramatykaCzytelniaEgzaminySpecjalistyczneRozrywkaSzukajInneRozmawiajPłatne

Szkoły językowe :.: Kraków CAE / 3lions, ILT

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Kraków CAE / 3lions, ILT
studentCAE
Gość

Odpowiedz z cytatem
Witam
mam zamiar zapisać sie na kurs do CAE i szukam ku temu dobrej szkoły słyszałem że dobrą opinię ma ILT ... ale znalazłem bardzo ekonomiczną opcję czyli 3 lions - cena 579 zł zajmują sie tylko angielskim i są tam sami native
czy ktoś słyszał może o 3 lions
może ktoś chodził do 3 lions
a może doradzicie coś innego pamiętając o studenckiej chorobie portfela
czekam na pomoc
Google

Gość

Odpowiedz z cytatem
Hej,
chodziłam do 3lions w minionym semestrze wiosenno/letnim. Reczywiscie sami native speakerzy, bardzo otwarci i sympatyczni (brytyjczyk, kanadyjczyk i australijczyk).

Bardzo ciekawe zajecia, w kameralnych grupach. Materialy na lekcje dostajemy, po czym homework otrzymujemy online i mozemy drukowac lub wypelniac na kompie.

Fajne, przydatne slówka. Dodatkowe darmowe zajecia konwersacje, gramatyka, itp.

Ja kontynuuje tam nauke od tego semestru przez nastepne 2.

pozdrowionka
Doskonała szkoła
emka85
Gość

Odpowiedz z cytatem
Tak samo zdziwiona byłam atrakcyjną ceną Three Lions. Jednak postanowiłam zaryzykować. I opłacało sie! Najlepiej wydane pieniadze w zyciu. Poza mega ciekawymi lekcjami, mnostwem materialow, bezpłatną wypozyczalnią, jest cały pakiet dodatkowych zajęć w cenie. Po semestrze przygotowania do CAE zdałam na A!!!!!! Polecam!
emka1400
Gość

Odpowiedz z cytatem
Ja polecam profi - lingua. Szkoła oferuje wyśmienite kursy w znakomitych cenach, baaardzo konkurencje wobec innych potentatów na rynku. Podana przez Ciebie cena mnie zaskoczyła, ale polecam sprawdzić jeszcze tam.
Belman
newbie

Odpowiedz z cytatem
możesz sobie oblookać szkołę AXON, mają w Krk placówkę... ja o nich czytałem, i mają sporo cech wyróżniających ich od innych szkół, choćby autorski program nauczania i kilka podręczników na każdy semestr! żeby nie było nudy na zajęciach... happy
reigo
Gość

Odpowiedz z cytatem
nie dawno spotakałam dziewczyne na kursie w szkole prolog mowila ze chodzila do 3 lions i byla bardzo zadowolona ale z jakis wzgledow chyba odledlosc musiala zreygnowac
polecam Three Lions
anvil27
newbie

Odpowiedz z cytatem
wlasnie chwile temu polecalem ta szkole...bo naprawde warto. W calym moim dorobku mialem doczynienia z kilkoma szkolami jezykowymi i tylko 2 jestem wstanie dac dobra oipnie. To jest BC i 3 Lions.
three lions na krupniczej
jonesbo
newbie

Odpowiedz z cytatem
podzielam twoja opinie, wczesniej tez sie u mnie wiele dzialo, jesli chodzi o szkoly - strasznie tu tloczno od nich w krakowie. Od 2 semestrow jestem we Three Lions i nadal podziwiam ta szkole happy
3 lions - podoba mi sie :)
jonesbo
newbie

Odpowiedz z cytatem
Dodam tylko, ze maja rewelacyjna kadre nativów....i na dodatek przystojna....szczegolnie jeden mruga niestety nie ma go na stronie internetowej...moze juz niedlugo
julciaw
newbie

Odpowiedz z cytatem
no chyba wiem o kim mowisz, niestety mnie nie uczy Not serious ale moze w przyszlym semestrze bede szczesciara papatki
kurantka12
Gość

Odpowiedz z cytatem
Przyznaję numer jeden szkole Axon, bardzo profesjonalni, ciekawe zajecia i przrede wszystkim jużdługo na rynku
gulla1
Gość

Odpowiedz z cytatem
kurantka12 napisał:
Przyznaję numer jeden szkole Axon, bardzo profesjonalni, ciekawe zajecia i przrede wszystkim jużdługo na rynku

Ta szkoła rzeczywiście fajna propozycja
ja też polecam Three Lions
julkarr
Gość

Odpowiedz z cytatem
Wprawdzie nie zwróciłam uwagi na niczyją przystojność, ale również jestem bardzo zadowolona z nauki w szkole Three Lions. Bardzo ciekawe lekcje, po zajęciach z native speakerami wreszcie przestałam się bać odzywać po angielsku i już rozmawiam płynnie. Generalnie atmosfera, materiały, dodatkowe zróżnicowane zajęcia i eventy - za wszystko duży plus.
świetnie przygotowuja do egzaminow
matilda
newbie

Odpowiedz z cytatem
Dzięki 3 lions mam za soba zdany FCE. Maja naprawde niezle przygotowujaca kadre. Teraz mysle o CAE i bezstresowo do tego podchodzę, bo szkoła rewelacyjnie prowadzi zajecia. Fakt, ze maja nativow jest bezcenny, przynajmniej dla mnie happy
Szkoły językowe : Kraków CAE / 3lions, ILT
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach