Rejestracja  |  FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy  |  Zaloguj 
ForumNaukaĆwiczeniaGramatykaCzytelniaEgzaminySpecjalistyczneRozrywkaSzukajInneRozmawiajPłatne

Ogólne :.: Którą szkołę wybrać? TFLS czy LINGUA NOVA?

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Którą szkołę wybrać? TFLS czy LINGUA NOVA?
mariola44
newbie

Odpowiedz z cytatem
Hej. Kto mi poradzi którą szkołę wybrać? Chce zapisać się na angielski. Moja koleżanka chodzila do tfls na włoski i bardzo chwali.A czy ktoś wie jak tam z angielskim? Pozdrawiam
Google

tfls
wsiol
Gość

Odpowiedz z cytatem
Jeśli jesteś z wawy to radziłbym Ci tfls, dobrzy lektorzy, konkretna szkoła, dobrze cie przygotują
seba.jag
Gość

Odpowiedz z cytatem
Zdecydowanie polecam tfls. Po pierwsze niskie ceny, po drugie dobry dojazd, po trzecie, lektorzy z doswiadczeniem , po czwarte maja akredytacje MEN, po piąte mają najwyższą zdawalność egzaminów
tfls
nano12
Gość

Odpowiedz z cytatem
Ja juz chodze na kurs o połowy wrzesnia w tfls. jest spoko
slomsder
Gość

Odpowiedz z cytatem
zdecydowanie tfls, są wyżej w każdym rankingu
demeter7
Gość

Odpowiedz z cytatem
Dla mnie górą jest Language Study Center. Udało mi się zdać FCE, ale nie odpuszam i ucze się dalej.
lauriers
Gość

Odpowiedz z cytatem
A dla mnie lepsza jest tfls. Super lektorzy i wysoka jakość. Pełen profesjonalizm.
cambell222
Gość

Odpowiedz z cytatem
Dla osób mieszkających w Warszawie dostęp do dobrych szkól językowych jest ułatwiony ze względu na ich ilość. Oczywiście są też szkoły całkowicie nietrafione i aż dziwne że istnieją. Ja chodzę do szkoły istniejacej chyba 20 lat na rynku, mającej dobrą opinię i lektorów- do szkoły TFLS. Muszę przyznać że to był dobry wybór. Niskie opłaty plus wysoka jakość. W ubiegłym roku zdałam FCE na A. Pamiętajcie, tylko dobre szkoły są drogą do sukcesu.
po kursie w tfls zdałam FCE na A
crudo
Gość

Odpowiedz z cytatem
Uważam że tylko dobre, sprawdzone szkoły, istniejące po 15 lub 20 lat potrafią dobrze przygotować do egzaminów. Jest ich wbrew pozorom tylko kilka w Warszawie. Ja chodziłam do TFLS i muszę powiedzieć że zajęcia w tej szkole są naprawdę prowadzone profesjonalnie i na wysokim poziomie. Więc jeśli ktoś chce naprawdę czegoś nauczyć się to tylko wybierajcie szkoły mające akredytację MEN a nie pseudo szkółki. Pozdrawiam i życzę powodzenia
oczywiście wybieram TFLS
horda
Gość

Odpowiedz z cytatem
Dla mnie wybór jest prosty. Oczywiście TFLS. Uczyłem się tam do CAE.
marryod
Gość

Odpowiedz z cytatem
JEśli ktoś jest z warszawy to faktycznie TFLS jest dobrym wyborem, mają dobrych lektorów i przygotowują do egzaminów. Ale nie wszyscy są z Warszawy..
Gość

Odpowiedz z cytatem
Ja polecam LINGUE NOVA. (http://linguateensspace.com.pl/) Chodziłam tam przez rok przed matura i widzę postępy w moim angielskim. Plusem są małe grupy – u mnie było 5 osób i bardzo miły prowadzący.
marcin70
Gość

Odpowiedz z cytatem
bez namysłu wybieram TFLS
wybieram TFLS
xsyzolk
Gość

Odpowiedz z cytatem
wybór jest prosty. Ja wybieram TFLS. Świetni lektorzy plus akredytacja MEN plus gwarancja zdania egzaminów.
doremi456
Gość

Odpowiedz z cytatem
ozcywiście że TFLS. Dzięki nim zdałam LCCI. Bardzo ciekawe zajęcia.
slomissa
Gość

Odpowiedz z cytatem
dzięki nim można zdać większość certyfikatów, więc raczej oczywiste, że tfls,
slomissa
Gość

Odpowiedz z cytatem
dzięki nim można zdać większość certyfikatów, więc raczej oczywiste, że tfls,
smart33
Gość

Odpowiedz z cytatem
Popieram. Prosty wybór- TFLS
YouKnowWho
newbie

Odpowiedz z cytatem
Chodziłam do TFLS i popieram, dobra szkoła, nie mam jej nic do zarzucenia. No może poza gimnazjum w remoncie, w którym odbywały się zajęcia i oparłam się o świeżo malowaną ścianę... Ale merytorycznie są ok mruga
lokej
Gość

Odpowiedz z cytatem
na pewno przygotowują dobrze kursy, tzn wiedzą do czego mają uczyć, jak im powiesz, że chcesz dać fce to cie beda do fce uczyć
Ogólne : Którą szkołę wybrać? TFLS czy LINGUA NOVA?
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach