Chciałabym pojechać na kurs językowy na Wyspy. Polecacie jakąś szkołę? Gdzie szukać, jak to zrobić?
Google
Wysłany:
bystrzak
Gość
Wysłany: Sro Lip 06, 2011 7:10 pm
widze ze to dalej modne bardzo. trochę przereklamowane. az takiej rewelacji nie ma. w Polsce tez się mozes dobrze nauczyć. ale szukaj ;]
bajerkaR
Gość
Wysłany: Sro Lip 06, 2011 7:42 pm
ja miło wspominam naukę na wyspach. Myślę, że dużo mi dała. Teraz prowadząc moje konwersacje online z nauczycielem native speakerem, który jest anglikiem, idzie mi na prawdę super.
Dadzia88
Gość
Wysłany: Czw Lip 07, 2011 7:54 pm
Wreszcie jakiś głos rozsądku. Moim zdaniem można pojechać na wakacje i normalnie chodzić na kurs stacjonarny. Po pierwsze luźniejsze wakacje, a po drugie skuteczniejszy kurs. Wystarczy pójść na jakiś i się przekonać. Od niedawna chodzę do speak up i różnice widać od razu. Pozdrawiam.
szkola jezykowa
natalia120
Gość
Wysłany: Pią Wrz 16, 2011 5:40 pm
Polecam EF Kursy Jezykowe za Granica. Maja duzo ofert kursow m.in w Wielkiej Brytanii, w dodatku czesto maja promocje wiec mozna pojechac za przyzwoita sumke www.ef.pl/ils Ogolnie jestem zadowolona z kursu. PLanuje wyjechac z EF gdzies na ferie? Moze Malaga, Barcelona? W kazdym badz razie tam gdzie jest cieplo Pozdrawiam
looa
Gość
Wysłany: Sro Paź 26, 2011 4:16 pm
Myśle ,ze kursy stacjonarne nie muszą byc mnie efektywne niz agraniczne
Szkoły na wyspach
Kasik_M
Gość
Wysłany: Sro Lis 30, 2011 6:19 pm
Osobiście nie zgadzam się z powyższymi opiniami. Moim zdaniem nauka za granicą nie tylko daje możliwość używania języka również w codziennym życiu poza szkołą. Taka nauka jest najskuteczniejsza i najszybsza.
Jesli ktoś szuka dobrej szkoły językowej chciałabym polecić Delfin English School w Dublinie w Irlandii. Spędziłam w tej szkole ostatnie 2 miesiące i musze przyznać że były to najlepsze 2 miesiące spędzone tu w Irlandii! Niedość że w końcu naprawdę czegoś się nauczyłam! Ale poza tym poznałam wspaniałych ludzi! :) Szkoła ma świetnie dopracowany program zajęć i doświadczonych nauczycieli oraz bogaty program pozalekcyjny :) Jeśli ktoś chce poznać nowych znajomych i nauczyć się angielskiego w efetywny, szybki i tani sposób naprawdę polecam tą szkołę! :)
buk1
Gość
Wysłany: Czw Gru 01, 2011 6:31 am
Jak ma się kasę warto wyjechać
kola1
Gość
Wysłany: Sro Sty 18, 2012 7:00 pm
Brat spędził ro w Irlandii i zdecydowanie nauczył się spokojnie mówić, wrzucenie kogoś na bardzo głęboką wodę może zdecydowanie być korzystnr
burrack
Gość
Wysłany: Nie Lut 12, 2012 12:33 am
kola1 napisał:
Brat spędził ro w Irlandii i zdecydowanie nauczył się spokojnie mówić, wrzucenie kogoś na bardzo głęboką wodę może zdecydowanie być korzystnr
Irlandzki angielski jest dosyć specyficzny
Szkoły językowe : Kursy za granicą
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1