Rejestracja  |  FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy  |  Zaloguj 
ForumNaukaĆwiczeniaGramatykaCzytelniaEgzaminySpecjalistyczneRozrywkaSzukajInneRozmawiajPłatne

Szkoły językowe :.: Najlepsze kursy GMAT są w tfls

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Najlepsze kursy GMAT są w tfls
saszimi
Gość

Odpowiedz z cytatem
Jeśli ktoś szuka kursu do GMAT to najlepsze są w tfls. Ja po kursie gmat zdałam egazmin. Fakt, momentami było trudno, ale przy pomocy super lektora mam juz to za sobą. Egzamin zakończony sukcesem.
Google

bardzo dobra szkoła-tfls
kappa000
Gość

Odpowiedz z cytatem
Dla mnie najlepszą szkołą w Warszawie jest Tfls. Mają niskie ceny i mało osób w grupie, dlatego można dużo nauczyć się na zajęciach. Wazny jest też lektor. Ja miałam szczęście i trafiłam na bardzo fajną Panią lektorkę z dużym doświadczeniem . Zajęcia były ciekawe, nikt sie nie nudził. Bardzo dobrze była dobrana grupa odnośnie poziomu. Tu zasługa i ukłony dla Pani metodyk. Będę napewno kontynuować zajęcia w szkole tfls.
polecam kurs gmat w tfls
Joanna2
Gość

Odpowiedz z cytatem
Też jestem tego zdania. Właśnie skończyłam kurs do GMATa. Polecam lektora i szkołę. Bardzo kompetentny, zajęcia były ciekawe.
gawel456
Gość

Odpowiedz z cytatem
Dokładnie, w tej szkole uczą profesjonaliści. Dzięki kursom w tej szkole zdałem GMAT zadowalająco. Będę wszystkim polecać TFLS.
amorossor
Gość

Odpowiedz z cytatem
jakbym zdał GMAT to też bym wszystkim polecał. Naprawdę tak dobrze przygotowują? Sama nauka na kursach wystarczyła?
dobry kurs GMAT w TFLS
rossyl
Gość

Odpowiedz z cytatem
Tak, ja też się z tym zgadzam. W TFLS mają świetnych lektorów którzy potrafią profesjonalnie przygotować do GMAT. Zdałam 2 lata temu GMAT ucząc się w TFLS.Oczywiście w domu tez trzeba było swoje zrobić ale kurs był rewelacyjny.
Re: dobry kurs GMAT w TFLS
bill6
Gość

Odpowiedz z cytatem
rossyl napisał:
Tak, ja też się z tym zgadzam. W TFLS mają świetnych lektorów którzy potrafią profesjonalnie przygotować do GMAT. Zdałam 2 lata temu GMAT ucząc się w TFLS.Oczywiście w domu tez trzeba było swoje zrobić ale kurs był rewelacyjny.

Potwierdzam, chodzę do TFLS na kurs do GMAT i jestem zadowolony. Teraz wiem że dokonałem dobrego wyboru. Świetne zajęcia.
morego
Gość

Odpowiedz z cytatem
zdałam GMAT dopiero po kursie w TFLS. Wcześniej podchodziłam do egzaminu ale było ciężko. Polecam kurs GMAT w szkole TFLS
whoosh
Gość

Odpowiedz z cytatem
Potwierdzam, w TFLS mają najlepszy kurs GMAT.
afessa
Gość

Odpowiedz z cytatem
Nie tylko to gmat, generalnie do wszystkich certyfikowanych egzaminów a to dlatego, że mają lektorów ktorzy sie rozwijają.
entire5
Gość

Odpowiedz z cytatem
Do szkoły TFLS zapisałem się na język angielski . Muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolony z odbytego kursu. Poziom języka osób wykładających jest w 100% satysfakcjonujący, bardzo dobrze i jasno przekazują wiedzę. Zajęcia odbywają się w szkole, klasa jest odpowiednio przystosowana. Zajęcia z kursu odbywają się 2 razy w tygodniu po 90 minut, w czasie których zostaje przerobiona duża ilość materiału. Dodatkowo, jako zadania domowe często dawane są ćwiczenia na kserówkach z przerobionego materiału lub wysyłane maile z dodatkową pracą domową, słówkami, topikami. Na dużą pochwałę zasługuje stosunek lektorów do uczniów. Są mili i chętnie służą pomocą. W kursie bardzo podoba mi się to, że duży nacisk kładziony jest na 'speaking', co jest ważne. Wiedza sprawdzana jest poprzez testy po każdym unicie oraz dodatkowe prace pisemne. W razie jakichkolwiek niejasności, lektorzy bardzo chętnie i uprzejmie wyjaśniają problem. Oprócz standardowych lekcji do oferty otrzymałem bezpłatne konwersacje z native speakerami, które według mnie są atrakcyjną częścią kursu. Na zajęciach rozmawia się na różne tematy ze speakerami z różnych anglojęzycznych krajów, dzięki czemu można oswoić się z różną wymową i poznać specyficzne słownictwo. Konwersacje odbywają się w małych grupach dopasowanych przez metodyków do poziomu uczniów, przez co każdy ma szansę na swobodne wypowiadanie się, bez tremy i stresu. W szkole panuje bardzo miła atmosfera, a kadra jest kompetentna. Polecam wszytkim szkołę tfls.
lokej
Gość

Odpowiedz z cytatem
Ja sie przygotowuje u nich do matury, jest bardzo fajna grupa i musze przyznac że lektor o wiele lepszy niż w dotychczasowych szkołach czy kursach gdzie miałem przyjemnosć się uczyć.
huffy
Gość

Odpowiedz z cytatem
Popieram, ja też lubie zajęcia w TFLS. Bardzo fajna szkoła.
phial
Gość

Odpowiedz z cytatem
Ja też jestem zadowolona z kursu w TFLS.

entire5 napisał:
Do szkoły TFLS zapisałem się na język angielski . Muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolony z odbytego kursu. Poziom języka osób wykładających jest w 100% satysfakcjonujący, bardzo dobrze i jasno przekazują wiedzę. Zajęcia odbywają się w szkole, klasa jest odpowiednio przystosowana. Zajęcia z kursu odbywają się 2 razy w tygodniu po 90 minut, w czasie których zostaje przerobiona duża ilość materiału. Dodatkowo, jako zadania domowe często dawane są ćwiczenia na kserówkach z przerobionego materiału lub wysyłane maile z dodatkową pracą domową, słówkami, topikami. Na dużą pochwałę zasługuje stosunek lektorów do uczniów. Są mili i chętnie służą pomocą. W kursie bardzo podoba mi się to, że duży nacisk kładziony jest na 'speaking', co jest ważne. Wiedza sprawdzana jest poprzez testy po każdym unicie oraz dodatkowe prace pisemne. W razie jakichkolwiek niejasności, lektorzy bardzo chętnie i uprzejmie wyjaśniają problem. Oprócz standardowych lekcji do oferty otrzymałem bezpłatne konwersacje z native speakerami, które według mnie są atrakcyjną częścią kursu. Na zajęciach rozmawia się na różne tematy ze speakerami z różnych anglojęzycznych krajów, dzięki czemu można oswoić się z różną wymową i poznać specyficzne słownictwo. Konwersacje odbywają się w małych grupach dopasowanych przez metodyków do poziomu uczniów, przez co każdy ma szansę na swobodne wypowiadanie się, bez tremy i stresu. W szkole panuje bardzo miła atmosfera, a kadra jest kompetentna. Polecam wszytkim szkołę tfls.
zbierand
Gość

Odpowiedz z cytatem
są dobrzy bo są długo na rynku i mają najlepszych lektorów w warszawie
Szkoły językowe : Najlepsze kursy GMAT są w tfls
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach