Szukam chętnych do przetestowania nowej metody nauki słówek po angielsku który opracowaliśmy razem z moim mężem który pochodzi z Australii(oboje jesteśmy nauczycielami angielskiego).
Szczególnie mi chodzi mi o osoby które mają dość wkuwania słówek
Prześlij na mój e-mail twój stopień zaawansowania a ja wyślę ci zestaw ćwiczeń pozwalających opanowanie słownictwa w jak najkrótszym czasie.W zamian oczekuje tylko waszej opinii . barbarasnd@interia.pl
Szukam chętnych do przetestowania nowej metody nauki słówek po angielsku który opracowaliśmy razem z moim mężem który pochodzi z Australii(oboje jesteśmy nauczycielami angielskiego).
Szczególnie mi chodzi mi o osoby które mają dość wkuwania słówek
Prześlij na mój e-mail twój stopień zaawansowania a ja wyślę ci zestaw ćwiczeń pozwalających opanowanie słownictwa w jak najkrótszym czasie.W zamian oczekuje tylko waszej opinii . barbarasnd@interia.pl
Witam
Właśnie poszukuje w Warszawie jakiegoś dobrego kursu języka angielskiego. Na różnych forach bardzo zachwalają kurs:
nauka angielskiego warszawa
nie wiem czy ich opinie są słuszne.
Może ktoś jest aktualnie obeznany gdzie można iść na skuteczny i w miarę tani kurs języka angielskiego. Z góry dziękuje za
odpowiedzi.
Jakbyś podał cenę to bym Ci powiedział ile możessz otrzymać...
Gość
Wysłany: Czw Sty 26, 2012 2:42 am
witam! jeśli to nadal aktualne to proszę o średniozaawansowany
myszka.s@poczta.fm
pozdrawiam serdecznie!
online.pl
Gość
Wysłany: Pią Sty 27, 2012 6:34 pm
Witam,
mam nadzieję, że oferta jest jeszcze aktualna. Poziom intermediate.
sandra360@poczta.onet.pl
Słownictwo : Nowa metoda nauki słówek po angielsku
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 26 z 26