Rejestracja  |  FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy  |  Zaloguj 
ForumNaukaĆwiczeniaGramatykaCzytelniaEgzaminySpecjalistyczneRozrywkaSzukajInneRozmawiajPłatne

Ogólne :.: e-learning i angielski on-line

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
e-learning i angielski on-line
borsuk z miasta
Gość

Odpowiedz z cytatem
Dość regularnie śledzę serwisy z zakupami grupowymi. Nie wiem czy zwróciliście uwagę, ale ostatnimi czasy oferty z angielskim on-line i kursami przez internet pojawiają się coraz częściej.

Czy ktoś z Was osobiście z tego korzysta/korzystał? Chętnie poczytałbym coś więcej, zapoznał się z tym bliżej. Czekam na Wasze głosy!
Google

Angielski przez Internet (Online)
english...
greenhorn

Odpowiedz z cytatem
Borsuk... do poczytania polecam Ci artykuły na stronie: Angielski Online.
Znajdziesz tam odpowiedzi na pytania - dlaczego warto uczyć się angielskiego Online, co powinien zawierać dobry serwis oferujący naukę przez internet oraz poznasz szczególnie polecane serwisy do nauki angielskiego online...

Co do samej wypowiedzi masz rację, coraz częściej na stronach zawierających zakupy grupowe pojawiają się abonamenty do serwisów oferujących naukę języków przez Internet. Całkiem niedawno na gruponie można było zakupić dostęp do kursu na eTutor ze sporym rabatem.
weronika LO
Gość

Odpowiedz z cytatem
cześć.

jakiś miesiąc temu dostałam w prezencie (oczywiście od rodziców :p) właśnie taki kurs. Na gruperze kupili mi miesiąc takiej nauki: http://gruper.pl/x.php/1,7502/Cala-Polska-MMI-Group-Sp.-z-o.o.-miesieczny-kurs-angielskiego.html

Mam bardzo fajną Panią, z którą mam konwersacje, bardzo dużo zwiedziła, dużo gadamy o różnych krajach. wcześniej nie wiedziałam, że w ogóle taka forma konwersacji jest możliwa...
sandecja
Gość

Odpowiedz z cytatem
weronika LO - zazdroszczę, kurs wygląda na b. fajny jest z native speakerami, co rzadko się zdarza. Cena super! szkoda, że przegapiłam.
Fiszki angielskie
Kasiakasienka161
Gość

Odpowiedz z cytatem
Faktycznie dużo się pojawiło ofert nauki języka online. Może dlatego że szybkość internetu już nam to umożliwia bez problemów z łączami. Od siebie chcę polecić jako dodatkową formę nauki fiszki angielskie dzięki nim możemy rozwijać swoje słownictwo i poprawną wymowę.
kolacja
Gość

Odpowiedz z cytatem
Bardzo ciekawa oferta. W sumie nawet podoba mi się taka forma nauki, nigdy wcześniej o niej nie słyszałem. Możecie napisać coś więcej? Najbardziej interesują mnie efekty i szybkość postępów. Czekam na jakieś info.
kolacja
Gość

Odpowiedz z cytatem
Bardzo ciekawa oferta. W sumie nawet podoba mi się taka forma nauki, nigdy wcześniej o niej nie słyszałem. Możecie napisać coś więcej? Najbardziej interesują mnie efekty i szybkość postępów. Czekam na jakieś info.
grono2q
Gość

Odpowiedz z cytatem
Wole kursy tradycyjne
Angielski przez Internet
english...
greenhorn

Odpowiedz z cytatem
grono2q napisał:
Wole kursy tradycyjne

grono2q jednak nie każdy ma czas aby uczęszczać na tradycyjne kursy (przykładowo 2 razy w tygodniu) dodatkowo wiąże się to nie tylko z czasem ale dodatkowymi kosztami. Dlatego nauka przez Internet jest bardzo dobra alternatywą do tradycyjnych kursów (np. dla osób na co dzień pracujących), tym bardziej, że w sieci jest coraz więcej wartościowych kursów i portali dzięki którym można uczyć się języka w ciekawy i co najważniejsze skuteczny sposób w porze, która nam najbardziej odpowiada....

Każda metoda nauki (czy to tradycyjna czy online) ma swoje wady i zalety najważniejsze to wybrać sposób nauki, jaki będzie nam najbardziej odpowiadał i przyniesie zamierzone efekty...

O tym dlaczego warto zainteresować się internetowymi kursami możecie przeczytać w artykule na stronie: Angielski przez Internet - dlaczego warto?
Ogólne : e-learning i angielski on-line
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach