Hej wszystkim
Podobno organizator olimpiady 2009 ma się zmienić, chociaż pewnie wymagania zostaną te same. Mam pytanie. Czy ktoś byłby tak uprzejmy i podał tytuły pozycji które pomogą mi doszkolić się do tego konkursu? Jestem w 2 kl liceum, prywatnie przerabiam właśnie podręcznik Gold FCE.
Może ktoś brał udział w poprzednich latach i mógłby określić mn.wiecej poziom?
Będę wdzięczna za każdą pomoc
Google
Wysłany:
Znawca
Gość
Wysłany: Nie Lis 08, 2009 4:19 am
Z FCE, nawet o tym nie myśl
Gość
Wysłany: Pon Lis 09, 2009 5:07 am
uważasz że fce jest na niższym poziomie niż olimpiada ?
Gość
Wysłany: Pon Lis 16, 2009 12:51 am
Ja osobiscie jestem w 1. klasie LO i koncze teraz ksiazke 'Gold CAE'. Raczej nie daje sobie szans na przejscie etapu szkolnego olimpiada w liceum jest niesamowicie trudna, poza tym pamietaj, ze tutaj nie stawia sie na umiejetnosc komunikacji, tylko MILIONY sĹowek trzeba uwazac na szczegoly i miec mnostwo szczescia.
Jutro pierwszy etap
piotr1717
Gość
Wysłany: Pią Lis 20, 2009 5:40 am
Anonymous napisał:
Ja osobiscie jestem w 1. klasie LO i koncze teraz ksiazke 'Gold CAE'. Raczej nie daje sobie szans na przejscie etapu szkolnego olimpiada w liceum jest niesamowicie trudna, poza tym pamietaj, ze tutaj nie stawia sie na umiejetnosc komunikacji, tylko MILIONY sĹowek trzeba uwazac na szczegoly i miec mnostwo szczescia.
Jutro pierwszy etap
no to chyba jednak nie jesteś na poziomie CAE skoro nie potrafisz przejść nawet przez etap szkolny
Coco22
Gość
Wysłany: Wto Sty 12, 2010 4:41 am
Pomimo rady Znawcy pomyślałam o olimpiadzie, i przeszłam etap szkolny jako druga w szkole. W następnym etapie nie poszło mi dużo gorzej, chociaż nie przeszłam, to brakło mi zaledwie 3 pkt.
Książkę możesz przerabiać, ciekawe tylko ile z tego zostaje Ci w głowie.
detYXwjxoYQw
Elly
Gość
Wysłany: Sob Lis 05, 2011 12:54 am
Great thinking! That really brekas the mold!
Egzaminy : Olimpiada w liceum 2009
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1