Rejestracja  |  FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy  |  Zaloguj 
ForumNaukaĆwiczeniaGramatykaCzytelniaEgzaminySpecjalistyczneRozrywkaSzukajInneRozmawiajPłatne

Egzaminy :.: Olimpiada w liceum 2009

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Olimpiada w liceum 2009
Coco22
Gość

Odpowiedz z cytatem
Hej wszystkim happy
Podobno organizator olimpiady 2009 ma się zmienić, chociaż pewnie wymagania zostaną te same. Mam pytanie. Czy ktoś byłby tak uprzejmy i podał tytuły pozycji które pomogą mi doszkolić się do tego konkursu? Jestem w 2 kl liceum, prywatnie przerabiam właśnie podręcznik Gold FCE.
Może ktoś brał udział w poprzednich latach i mógłby określić mn.wiecej poziom?
Będę wdzięczna za każdą pomoc happy
Google

Znawca
Gość

Odpowiedz z cytatem
Z FCE, nawet o tym nie myśl mruga
Gość

Odpowiedz z cytatem
uważasz że fce jest na niższym poziomie niż olimpiada ?
Gość

Odpowiedz z cytatem
Ja osobiscie jestem w 1. klasie LO i koncze teraz ksiazke 'Gold CAE'. Raczej nie daje sobie szans na przejscie etapu szkolnego lol olimpiada w liceum jest niesamowicie trudna, poza tym pamietaj, ze tutaj nie stawia sie na umiejetnosc komunikacji, tylko MILIONY słowek mruga trzeba uwazac na szczegoly i miec mnostwo szczescia.

Jutro pierwszy etap mruga
piotr1717
Gość

Odpowiedz z cytatem
Anonymous napisał:
Ja osobiscie jestem w 1. klasie LO i koncze teraz ksiazke 'Gold CAE'. Raczej nie daje sobie szans na przejscie etapu szkolnego lol olimpiada w liceum jest niesamowicie trudna, poza tym pamietaj, ze tutaj nie stawia sie na umiejetnosc komunikacji, tylko MILIONY słowek mruga trzeba uwazac na szczegoly i miec mnostwo szczescia.

Jutro pierwszy etap mruga

no to chyba jednak nie jesteś na poziomie CAE skoro nie potrafisz przejść nawet przez etap szkolny
Coco22
Gość

Odpowiedz z cytatem
Pomimo rady Znawcy pomyślałam o olimpiadzie, i przeszłam etap szkolny jako druga w szkole. W następnym etapie nie poszło mi dużo gorzej, chociaż nie przeszłam, to brakło mi zaledwie 3 pkt. happy
Książkę możesz przerabiać, ciekawe tylko ile z tego zostaje Ci w głowie.
detYXwjxoYQw
Elly
Gość

Odpowiedz z cytatem
Great thinking! That really brekas the mold!
Egzaminy : Olimpiada w liceum 2009
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach