Witam, który podręcznik do CAE jest najlepszy?
Wiem, że pytanie nie jest łatwe, ale prosiłbym o podzielenie się doświadczeniami.
Pozdrawiam
Google
Wysłany:
savant
junior fellow
Wysłany: Wto Kwi 29, 2003 4:18 pm
To zalezy czy chcesz sie uczyc sam czy nie.
De best z zrob to sam to moim zdaniem cae course by mary spratt and lynda taylor
gdy nie sam to fast track to cae by nie wiem kto
lepsza choc stawiajaca na extensywnosc i intentywnosc zarazem przez co trudniejsza to focus on advanced english by sue o'connell fajna ksiazka
ksiazki typu gold raczej odradzam jednak wybor nalezy do ciebie
a tak w ogole to odradzam cae w ogole chyba ze jestes bardzo ambitny/a i nie potrzeba ci cpe
kasian
newbie
Wysłany: Sro Cze 04, 2003 7:50 am
dołączam się do polecenia Sue O'Connol. Te książki (zarówno CAE jak i FCE są naprawdę ciekawe)
kasian
newbie
Wysłany: Sro Cze 04, 2003 7:51 am
tzn. O'Connell - przepraszam za błąd...
Daveknot
newbie
Wysłany: Pią Cze 06, 2003 12:50 pm
zgodze sie z poprzedniczka..tez sie wychowuje na podreczniku p. Sue O'Connell i moge go polecic
corka
newbie
Wysłany: Sob Lut 26, 2005 3:18 pm
sue o'connell jest z 1999 roku przez co tematy raczej nieaktualne, a słownictwa mało. polecam upstream advanced, to książka nowa, wydana bodaj w zeszłym roku, ciekawa, słowek mnóstwo a tematy bardzo na czasie. przy tym ćwiczeń wiecej nić u sue o'connell, układ bardzo przejrzysty. naprawde polecam.
Visitor
Gość
Wysłany: Sob Lut 26, 2005 3:21 pm
ja jak zwykle polecam ksiazki autorstwa VINCE. nie sa moze pierwszej swiezosci ale czesto wykorzstuje ja na lekcji i jest na prawde ok.
CAE : Podręcznik do CAE
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1