Poszukujemy dziennikarzy i tlumaczy j.ang do projektu
Kultura i historia. Praca i edukacja zagranicą. :.: Poszukujemy dziennikarzy i tlumaczy j.ang do projektu
Poszukujemy dziennikarzy i tlumaczy j.ang do projektu
Robert12345
Gość
Wysłany: Wto Kwi 15, 2008 4:20 pm
Witam , jak wspomnialem w tytule poszukujemy dziennikarzy i tłumaczy (język wystarczy na poziomie mocnym srednio zaawansowanym ) jako osob ktore mialyby dolaczyc do grupy energicznych i zdeterminowanych osiąganiem celów osob przy projekcie portalu informacyjnego (który jest już mocno zaawansowany) dla spolecznosci polskiej w jednym z duzych miast w Anglii. Wspolpraca będzie się odbywac przez internet z mozliwoscią wyjazdu do Anglii. Osoby zainteresowane prosze o kontakt na mail rszydlowski@interia.pl
Google
Wysłany:
Gość
Wysłany: Pią Kwi 18, 2008 7:15 pm
na to mam chrapkę od dawna-tj praca na rzecz Polonii-tzw.'zbożne zajęcie"- tj mój obszar działania
xeo
Site Admin | Redakcja angielski.edu.pl
Wysłany: Pią Kwi 18, 2008 7:21 pm
Jak można szukać tłumacza na poziomie mocnym średnio zaawansowanym ?
Gość
Wysłany: Sob Kwi 19, 2008 8:27 am
..nie bądź taki mądrala XEO !!!!liczy się chęć, i wysiłek włożony w pracę, jak robiłam po raz pierwszy tłumaczenie to poszło całe do kosza, dopiero druga wersja była dobra, szkoda tylko, że Mój Sir nie sprawdzał po każdym rozdziale, chciał całość, chciałam z tego zrezygnować po pierwszej stronie, ale kazał mi pisać dalej i dalej ...
xeo
Site Admin | Redakcja angielski.edu.pl
Wysłany: Sob Kwi 19, 2008 11:04 am
Sorry, ale żeby nazwać siebie tłumaczem trzeba czegoś więcej.
Nie wmówisz mi, że każdy kto coś tam tłumaczy lub tłumaczył w życiu jest tłumaczem. Tłumacz to ktoś kto się tym zajmuje profesjonalnie, specjalista w jakiejś dziedzinie, a nie ludzie z łapanki na poziomie średniozaawansowanym.
Kultura i historia. Praca i edukacja zagranicą. : Poszukujemy dziennikarzy i tlumaczy j.ang do projektu
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1