Rejestracja  |  FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy  |  Zaloguj 
ForumNaukaĆwiczeniaGramatykaCzytelniaEgzaminySpecjalistyczneRozrywkaSzukajInneRozmawiajPłatne

Kultura i historia.
Praca i edukacja zagranicą. :.: Poszukujemy dziennikarzy i tlumaczy j.ang do projektu

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Poszukujemy dziennikarzy i tlumaczy j.ang do projektu
Robert12345
Gość

Odpowiedz z cytatem
Witam , jak wspomnialem w tytule poszukujemy dziennikarzy i tłumaczy (język wystarczy na poziomie mocnym srednio zaawansowanym ) jako osob ktore mialyby dolaczyc do grupy energicznych i zdeterminowanych osiąganiem celów osob przy projekcie portalu informacyjnego (który jest już mocno zaawansowany) dla spolecznosci polskiej w jednym z duzych miast w Anglii. Wspolpraca będzie się odbywac przez internet z mozliwoscią wyjazdu do Anglii. Osoby zainteresowane prosze o kontakt na mail rszydlowski@interia.pl
Google

Gość

Odpowiedz z cytatem
Buziak Buziak Buziak na to mam chrapkę od dawna-tj praca na rzecz Polonii-tzw.'zbożne zajęcie"- tj mój obszar działania Buziak Buziak Buziak
xeo
Site Admin | Redakcja angielski.edu.pl

Odpowiedz z cytatem
Jak można szukać tłumacza na poziomie mocnym średnio zaawansowanym ? co jest?
Gość

Odpowiedz z cytatem
..nie bądź taki mądrala XEO !!!!liczy się chęć, i wysiłek włożony w pracę, jak robiłam po raz pierwszy tłumaczenie to poszło całe do kosza, dopiero druga wersja była dobra, szkoda tylko, że Mój Sir nie sprawdzał po każdym rozdziale, chciał całość, chciałam z tego zrezygnować po pierwszej stronie, ale kazał mi pisać dalej i dalej ...
xeo
Site Admin | Redakcja angielski.edu.pl

Odpowiedz z cytatem
Sorry, ale żeby nazwać siebie tłumaczem trzeba czegoś więcej.
Nie wmówisz mi, że każdy kto coś tam tłumaczy lub tłumaczył w życiu jest tłumaczem. Tłumacz to ktoś kto się tym zajmuje profesjonalnie, specjalista w jakiejś dziedzinie, a nie ludzie z łapanki na poziomie średniozaawansowanym.
Kultura i historia.
Praca i edukacja zagranicą. : Poszukujemy dziennikarzy i tlumaczy j.ang do projektu
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach