Rejestracja  |  FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy  |  Zaloguj 
ForumNaukaĆwiczeniaGramatykaCzytelniaEgzaminySpecjalistyczneRozrywkaSzukajInneRozmawiajPłatne

Studia językowe :.: Praca licencjacka - językoznawstwo

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Praca licencjacka - językoznawstwo
Neferet
newbie

Odpowiedz z cytatem
Hej!

Mam wielki problem z moją pracą licencjacką... Mój promotor nie jest zbyt pomocny i dlatego nie wiem co robić. Proszę Was o pomoc.

Wybrałam temat z językoznawstwa. Dokładniej chodzi o 'Word-formation in Harry Potter books'. Niestety nie wiem jak mam się do tego zabrać. Ktoś może wie mniej więcej jak to zrobić?
Google

xeo
Site Admin | Redakcja angielski.edu.pl

Odpowiedz z cytatem
W części teoretycznej trzeba napisać wszystko na temat word formation in English, a w części praktycznej przeanalizować konkretne przykłady z Harrego Pottera w oparciu o teorię. Plan pracy możesz oprzeć np. na spisie treści z tej książki:
http://assets.cambridge.org/97805218/19596/sample/9780521819596ws.pdf

Wpisz hasło "word formation" lub "word formation in English" w google, books.google.com, scholar.google.com itp.
Gość

Odpowiedz z cytatem
Hej:)
Wiem, że temat był ostatnio poruszany dawno temu, ale mam prośbę, mianowicie zamierzam w tym roku pisać pracę licencjacką o word-formation processes w Harrym Potterze i zastanawiam się czy Neferet w końcu napisałaś tę pracę i czy mogłabyś mi udzielić jakiś wskazówek:) Byłabym bardzo wdzięczna:)
Xeo - pomóż!
Angi
Gość

Odpowiedz z cytatem
Czy mógłbyś mi napisać coś więcej na temat części praktycznej? Nie za bardzo wiem jak to ma wyglądać.
praca licencjacka word formation
kaczucha88
Gość

Odpowiedz z cytatem
hej!zamierzam pisać pracę nt word formation in english. Czy osoby wypowiadające się wyżej mogłyby napisać coś więcej o strukturze tego rodzaju pracy?
Byłabym wdzięczna
pomoc
aaannnnnnneeeee
Gość

Odpowiedz z cytatem
Chętnie pomogę w pisaniu pracy . Pisz na moje gg 28299137.
Studia językowe : Praca licencjacka - językoznawstwo
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach