Cześć Karolina
Mam dla Ciebie ciekawą wiadomość. Dwa dni tem byłam z Asią na zakupach, gdzie spotkaliśmy Sonie. Wtedy dowiedzieliśmy się że poznałą nowego chłopaka.
Opowiedzieli nam jak się poznali. Slało się to gdy wyjechała na wakacje do Gdyni. Ma on na imie Łukasz i jest bardzo orzystojny, ma piękne niebieskie oczy.
Wygląda na miłego i ambitnego chłopaka. Jest on bardzo zabawny, opowiadał nam dużo śmiesznych histori.
Sonia ma bardzo duże szczęście, że go poznała, każda dziewczyna by chciała mieć takiego chłopaka jak Łukasz. Do listu dołączam jego zdjęcie więc możesz sama ocenić jego wygląd. Napisz mi jak Ci się podoba Łukasz.
Pozdrawiam
P.S. Napisz co tam u Ciebie słychać. I mam na dzieje, że nie długo nas odwiedzisz:)
Hi Caroline,
I have interesting information for you. Two days ago I was doing shopping with Asia and we had met Sonia. Then we found out that she knew a new boy. They described us how they met. It happened when she went for holidays to Gdynia. His name is Lukas and he is very handsome and has beautiful blue eyes.
He looks to be a nice and ambitious boy. He is very funny and told us a lot of funny stories.
Sonia had a great luck to meet him. Every girl would like to have such a nice boy as Lukas. I attach a picture of Lukas to this letter and you can tell me what do you think about his look. Write to me if you like Lukas.
Kisses
P.S. How are you? I hope you will soon visit us.
Google
Wysłany:
michaasss
Gość
Wysłany: Czw Paź 20, 2011 2:20 am
nieaktualne
Tłumaczenia : Prosze sprawdzcie list
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1