Rejestracja  |  FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy  |  Zaloguj 
ForumNaukaĆwiczeniaGramatykaCzytelniaEgzaminySpecjalistyczneRozrywkaSzukajInneRozmawiajPłatne

Egzaminy :.: SPJ 2222

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Visitor
Gość

Odpowiedz z cytatem
POSZUKUJĘ INFORMACJI NA TEMAT EGZAMINU Z J.ANGIELSKIEGO SPJ 2222 WG STANAGU 6001. POTRZEBUJĘ MATERIAŁÓW DO PRZYGOTOWANIA NA TEN EGZAMIN. PROSZĘ O KONTAKT : cichalka@interia.pl
Google

Visitor
Gość

Odpowiedz z cytatem
POSZUKUJĘ INFORMACJI NA TEMAT TESTU Z J.ANGIELSKIEGO SPJ - 2222 Prosze o kontakt sylusia11@o2.pl PILNE
max2345
Gość

Odpowiedz z cytatem
POSZUKUJĘ INFORMACJI NA TEMAT TESTU Z J.ANGIELSKIEGO SPJ - 2222 Prosze o kontakt max2345@wp.pl PILNE
i ja też:))
m534
Gość

Odpowiedz z cytatem
max2345 napisał:
POSZUKUJĘ INFORMACJI NA TEMAT TESTU Z J.ANGIELSKIEGO SPJ - 2222 Prosze o kontakt max2345@wp.pl PILNE

i ja też bardzo prosze o przesłanie informacji na temat tego nieszczesnego examinu z anglika SPJ 2222 prosi prosi plissss mój email m534@wp.pl z góry dziekuje OK
Gość

Odpowiedz z cytatem
też będę wdzięczny za wszelkie źródła i materiały na temat egzaminu z angola STANAG 6001 (2222),mój mail: wojlis@o2.pl
gosc
Gość

Odpowiedz z cytatem
też będę wdzięczna za wszelkie źródła i materiały na temat egzaminu z angielskiego STANAG 6001 (2222),mój mail: nika.86@wp.pl
koks85
Gość

Odpowiedz z cytatem
będę wdzięczny za wszelkie źródła i materiały na temat egzaminu z angielskiego STANAG 6001 (2222),mój mail: koks85@gmail.com
golfiarz
Gość

Odpowiedz z cytatem
POSZUKUJĘ INFORMACJI NA TEMAT EGZAMINU Z J.ANGIELSKIEGO SPJ 2222 WG STANAGU 6001. POTRZEBUJĘ MATERIAŁÓW DO PRZYGOTOWANIA NA TEN EGZAMIN. PROSZĘ O KONTAKT : jacekcz13@wp.pl
BARDZO DZIĘKUJE ZA POMOC POZDRAWIAM
bulmar
newbie

Odpowiedz z cytatem
POSZUKUJĘ INFORMACJI NA TEMAT EGZAMINU Z J.ANGIELSKIEGO SPJ 2222 WG STANAGU 6001. POTRZEBUJĘ MATERIAŁÓW DO PRZYGOTOWANIA NA TEN EGZAMIN. PROSZĘ O KONTAKT : marcinbula@op.pl
pozdrawiam.
pomoc
guest386
Gość

Odpowiedz z cytatem
Witam! Jeżeli ktokolwiek może pomóc to dołączam się do wcześniejszych próśb happy mój mail to habesy@wp.pl
interesują mnie przykładowe testy lub materiały do przygotowania się na test. Z góry dziękuję
POMOCY!!
marcel777
Gość

Odpowiedz z cytatem
będę wdzięczny za wszelkie źródła i materiały na temat egzaminu z angola STANAG 6001 (2222),mój mail: harad@o2.pl
spj 2222
gosc
Gość

Odpowiedz z cytatem
poprosze o info odnosnie spj 2222 allegroyell@o2.pl
gosc
Gość

Odpowiedz z cytatem
spj 2222 stanag
Gość

Odpowiedz z cytatem
STANAG SPJ 2222, wojskowe certyfikaty, patrz wyzej
ja wiem wszystko na temat stanag 6001
diamo
Gość

Odpowiedz z cytatem
ale nie powiem bo tez staruje do szkoly oficerskiej a chce sie dostac wiec wamm nie powiem
znalazłam w internecie
biegalabarbara
Gość

Odpowiedz z cytatem
http://www.wsnjo.wp.mil.pl/plik/file/Do_pobrania_-_Mat._Egzaminacyjne/Angielski/Poziom_2_Publikacja.pdf

na tej stronie są przykładowe teksty . zerknijcie sobie i dajcie znać czy coś wam się po nich rozjaśniło happy
pozdrawiam !

biegalabarbara@wp.pl
materiały
nitro3
Gość

Odpowiedz z cytatem
proszę o jakieś materiały do stanag 6001 spj 2222
mateusz.wenda@op.pl
Gość

Odpowiedz z cytatem
Ja też poproszę o informacje na temat STANAG 6001 2222. Mój email renia_32@wp.pl. płacz
Gość

Odpowiedz z cytatem
Dołączam się do prośby o materiały do STANAG 6001 SPJ 2222

mgabryelski@o2.pl
Go%u015B%u0107
Gość

Odpowiedz z cytatem
Szkoła języków Obcych LINGUA STUDIO oferuje kursy przygotowujące do egzaminów z języka angielskiego wg norm STANAG na wszystkich poziomach zaawansowania!
www.linguastudio.org.pl
Stanag 6001
etrwamd
Gość

Odpowiedz z cytatem
Wszystkie informacje nt. wymagań na poszczególne stopnie certyfikacji oraz spis WSZYSTKICH materiałów pomocnych do kształcenia pod http://www.wsnjo.wp.mil.pl/plik/file/Do_pobrania_-_Dokumenty_i_Programy/ramowy_program_nauczania_jezyka_angielskiego_2009.pdf
materiały do egzaminów wg STANAG 6001
Polish_translator
Gość

Odpowiedz z cytatem
Właśnie uruchamiamy nowy serwis, całkowicie poświęcony egzaminom wojskowym z angielskiego. Cyklicznie będziemy dodawać materiały, przykładowe testy lub historyczne zestawy egzaminacyjne.
Więcej materiałów do nauki angielskiego znajdziecie na firmowej stronie internetowej: http://www.LinguisticAtelier.com
Egzaminy : SPJ 2222
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach