Rejestracja  |  FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy  |  Zaloguj 
ForumNaukaĆwiczeniaGramatykaCzytelniaEgzaminySpecjalistyczneRozrywkaSzukajInneRozmawiajPłatne

Szkoły językowe :.: SaySpeak

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
SaySpeak
agulencja
Gość

Odpowiedz z cytatem
Ja za to polecam szkole SAYSPEAK. Zajecia sa prowadzone tylko przez SKYPE, w grupach lub indywidualnie- metoda Callana.
Ucze sie w niej kilka miesięcy, własciwie juz jestem przy koncowce, wiec polecam goraco!
Nauczyciele sie czesto zmieniaja, grupowe lekcje odbywaja sie w grupach 3-5 osobowych( rozmowa konferencyjna).
Cenowo sa bardzo atrakcyjna szkola- godzina w grupie kosztuje ok. 8 zl!!!

www.sayspeak.pl
Google

nauka w sayspeak
GOŚĆ_777
Gość

Odpowiedz z cytatem
Prawde mowiac zapisalam sie na kilkanascie lekcji do tej szkoly, nauczyciele sie zmieniaja-to prawda, i nie jest to moim zdaniem plusem, nasza grupa wiele razy narzekala ze lektorzy sa slabo wyedukowani, a to tez dlatego,ze firma ta proponuje prowadzenie zajec ludziom,ktorzy sami sa na przyklad na 6 stage'u. I bywalo nawet tak,ze lektorka zle cos przeczytala, lub pomylila czas. No rozumiem -kazdemu moze sie zdazyc, ale chyba nie powinno byc tak,zeby uczen poprawial lektora, zreszta mozna sie wtedy zle nauczyc a i po co. Zreszta osoby w grupie zmienialy nam sie jak w kalejdoskopie. Jednym razem ktos spowalnial, nie nadazal, innym lektor probowal sie laczyc przez 30min lub komus cos szumialo kiedy mowil i wszyscy sie przekrzykiwali. Ceny co pewien czas sa podnoszone i mysle, ze dla nas uczniow to niedogodna sprawa. Inni zapewnie uwazaja podobnie. Niektorzy rzeczywiscie sa zadowoleni z uslug tej firmy, ale ja osobiscie srednio, i mysle,ze moja grupa takze. Pozdrawiam.
Są lepsze szkoły niż Sayspeak
cabodehornos2003
Gość

Odpowiedz z cytatem
Sayspeak trochę idzie na ilość. Całkiem niezły początek, ale potem już gorzej. Dużo lepsze wrażanie zrobiło na mnie language planet. Miła obsługa i zainteresowanie od pierwszej do ostatniej lekcji. Myślę, że jest to firma bardziej kameralna i dbają lepiej o klientów. Zobaczymy jak długo, ale narazie jest ok. Zobaczcie sobie language-planet.com.
czy wogole jest sens przez internet?
ZanH
Gość

Odpowiedz z cytatem
Ja probuje sil swoich w Academy of New York w Warszawie. Moze ktos podzieli sie ze mna swoimi opiniami?

Bylam tam na lekcji probnej i bardzo pozytywnie mnie zaskoczyli, ze wogole nie ma tam nauczycieli Polakow tylko lektorzy ze Stanow.

Zanalazlam rowniez swietny filmik o tej Akademii:

http://www.youtube.com/watch?v=V4UUXCdrQJg
michal_85
Gość

Odpowiedz z cytatem
w sayspeak było wszystko dobrze dopóki w biurze nie zaczęło się zminiać
michal_85
Gość

Odpowiedz z cytatem
michal_85 napisał:
w sayspeak było wszystko dobrze dopóki w biurze nie zaczęło się zmieniać
michal_85
Gość

Odpowiedz z cytatem
nie ma ustalonych godzin pracy biura
na dzień dzisiejszy przychodzą kiedy chcą i odbierają telefony kiedy chcą!!!!!!!!!!!
dziś spóźniłem się na pierwszą lekcję na godz 10 i chciałem przekazać lektorowi przez biuro, że już jestem i chce chociaż te parę minut wykorzystać które mi zostały i drugą lekcję, bo byłem umówiony na dwie.
Nie dość, że na skypie nikogo nie było, to jak dzwoniłem po paru sygnałach; dwóch, trzech się rozłączali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czy to jest szacunek do klienta??!!!!!!! Jeśli nawet by się coś stało to zostawia się opis na skypie, że sorry dziś będzie nieczynne, jak to już dawno im mówiłem, że powinno być zrobione.
Kiedyś powiedziałem, że nie chce mieć lekcji z jednym nauczycielem no i odpowiedź była OK. Za tydzień ten sam nauczyciel do mnie dzwonił. Nie odebrałem oczywiście i wyskoczyłem do biura z pretensjami, bo koleś nowe słowo wprowadzane; judge, wymawiał judź...ja ze zdziwieniem do niego co to za słowo czy może przeliterować, potem odpowiedziałem czy nie czyta się tego dżadż?? po paru sekundach ciszy "wybrnął" z sytuacji wyjaśniając mi, że sędzia - dżadż czyta się w amerykańskim a judź w angielskim. Oczywiście już miałem dość tej lekcji i jakoś wytrzymałem do końca po czym od razu dałem znać do biura, że nie chce z nim mieć już zajęć, nie podając powodu, żeby nie robić mu problemów - nie wiem czy zrobiłem dobrze, bo jeśli ludzie zaczną za nim powtarzać to porażka.
Dzwonie cały czas i ktoś po chwili rozłącza, a jest już 10 po dwunastej!!!!!!
Jak ludzie mają się umawiać na lekcje??????????? Albo załóżmy kogoś jutro nie będzie i chce dziś to oznajmić żeby nie stracić lekcji, ale nie może tego zrobić - lekcja przepada i automatycznie jedna kosztuje tyle co dwie - niezły interes.
Mam pełen szacunek do Metody Callana, ale wolałbym żeby prowadzeniem tego całego biznesu zajęli się bardziej kompetentni ludzie!
janusz_z
Gość

Odpowiedz z cytatem
właśnie ja mam czasem problem z umawianiem się na lekcje, bo nikogo nie ma...
a jak ktoś jest i się umawiam to zdarza się tak, że nie ma nauczyciela, bo nikt nie zapisał, że ma lekcje!!!
michal_85
Gość

Odpowiedz z cytatem
tak, też mnie to spotkało... śpieszyłem się z zakupów jak dziki, zdążyłem na czas, usiadłem przed kompem a tu nikogo <wow>
no to napisałem do biura co jest grane, a oni że zapomnieli zapisać <0>. Teraz za każdym razem jak umawiam się na lekcję pytam czy zapisane.
Paranoja, jestem na 11 poziomie, spotkałem świetnych nauczycieli na tym kursie ale z biurem to nie można się dogadać, a ja naprawdę chciałbym to skończyć! Ciekawe jak się z nimi lektorzy dogadują.
agnieszka009
Gość

Odpowiedz z cytatem
Zgadzam się z wami, nauka w sayspeak kojarzy mi się z zupełnym brakiem profesjonalizmu, nauczyciele robią karygodne błędy, zdarza się że siedzisz przed komputerem a nauczyciel się nie zgłasza. Jeżeli zrezygnujesz z kursu później co jakiś czas będą wydzwaniać i namawiać cię za wszelką cenę na zakup kursu. Widocznie mają mało chętnych, a te dobre opinie to chyba sami sobie piszą.
Gość

Odpowiedz z cytatem
ja ucze się w szkole rapid-english dużo lepsza kadra lekcje dopasowane do indywidualnych potrzeb wszystko przeprowadzone w profesjonalny sposób kontakt mailowy gdzie otrzymujesz materiały wszystko tak jak powinno być .... polecam www.rapid-english.pl
rapid-english.pl
AnnaNx
Gość

Odpowiedz z cytatem
Witam, czy ktoś może mi napisać gdzie znajduje się siedziba szkoły http://rapid-english.pl/ ? Jak długo istnieje ? Ponieważ na stronie nie ma adresu , danych szkoły , NIP , Regon , nic tylko ceny i błędy w pisowni.
ŁukaszWR
Gość

Odpowiedz z cytatem
Ja mam lekcje juz 2 lata w szkole sayspeak i dziwię się tym negatywnym opiniom. Ja juz kończę całego Callana i jestem bardzo zadowolony z ich usług mam lekcje z nauczycielami o których poproszę , biuro jest super miła i fachowa obsługa ,czasem mają dużo pracy w godzinach wieczornych i nie odbiorą ale zawsze napiszą na skype ze za chwile oddzwonią lub piszemy sobie bez rozmowy i mam wszystko wyjaśnione i zapisane jak potrzeba.
Pozatym mają mnóstwo nauczycieli do wyboru i native speakerów w tej samej cenie .
Wiktoria!!!
Gość

Odpowiedz z cytatem
Witam wszystkich ja również chodzę na lekcje do sayspeak i popieram jest świetnie , przyjemne z pożytecznym happy
Rysiek Wro
Gość

Odpowiedz z cytatem
jesli mieliście jakieś kiepskie doświadczenia, polecam Wam sprawdzić sobie i przetestować szkołę english-by-phone.pl - mają teraz darmową konwersację testową, więc można zorientować się jak wyglądają lekcje. Tutaj konwersacje też odbywają się przez Skype, ale tylko z native speakerami - moim zdaniem to duży plus.
wiolettaowsińska
Gość

Odpowiedz z cytatem
ja wzięłam sobie lekcje próbne we wszystkich szkołach wymienionych i niewątpliwie Rapid-English to najlepsza szkoła ... polecam wszystkim porównać i wybrać ten kurs który sprawi że nauka będzie naprawde efektywna
Joannawos
Gość

Odpowiedz z cytatem
Ja zaczęłam lekcje szkole online www.sayspeak.pl i jak narazie jestem zadowolona. Zobaczymy jak będzie dalej happy Ale narazie polecam wszystkim
oladuda
Gość

Odpowiedz z cytatem
Ja mam lekcje z sayspeak.pl i też jestem zadowolona mam wielu nauczycieli co jest bardzo ważne w Callanie . polecam warto się zarejestrowac u nich na stronie i wypróbować to jest zupełnie za darmo więc nic nie tracicie.
jacek30
Gość

Odpowiedz z cytatem
Witam
Uczyłem się przez Skype w szkole SaySpeak angielskiego, wykupiłem duży pakiet lekcji. Jestem zadowolony z nauki jednak niestety nie mam w tej chwili czasu na jej kontynuowanie. Zostało mi 118 lekcji do odsprzedania po atrakcyjnej cenie za lekcję 7 zł (możliwość odsprzedania mniejszej ilości godzin)lub 800 zł przy zakupie jednorazowo 118 lekcji. Przy zakupie całego pakietu cena za lekcje wynosi ponad 9 zł. Wiec moja jest atrakcyjna. Chetnych zapraszam do kontaktu
Mój adres: branza_drogowa@wp.pl lub gg:4187297
Gość

Odpowiedz z cytatem
dla mnie oki
masia32
Gość

Odpowiedz z cytatem
Dla mnie dobra opcja, korzystałem przez dwa lata, efekty szybko widoczne
flash2
Gość

Odpowiedz z cytatem
Popieram dobre zdanie o say speak