Szkoły językowe :.: SaySpeak
 | SaySpeak |  |
|
Google
|
 |
|
|
|
 | nauka w sayspeak |  |
|
GOŚĆ_777
Gość
|
 |
Wysłany: Sro Mar 25, 2009 12:06 am |
|
 |
 |
 |
 |
Prawde mowiac zapisalam sie na kilkanascie lekcji do tej szkoly, nauczyciele sie zmieniaja-to prawda, i nie jest to moim zdaniem plusem, nasza grupa wiele razy narzekala ze lektorzy sa slabo wyedukowani, a to tez dlatego,ze firma ta proponuje prowadzenie zajec ludziom,ktorzy sami sa na przyklad na 6 stage'u. I bywalo nawet tak,ze lektorka zle cos przeczytala, lub pomylila czas. No rozumiem -kazdemu moze sie zdazyc, ale chyba nie powinno byc tak,zeby uczen poprawial lektora, zreszta mozna sie wtedy zle nauczyc a i po co. Zreszta osoby w grupie zmienialy nam sie jak w kalejdoskopie. Jednym razem ktos spowalnial, nie nadazal, innym lektor probowal sie laczyc przez 30min lub komus cos szumialo kiedy mowil i wszyscy sie przekrzykiwali. Ceny co pewien czas sa podnoszone i mysle, ze dla nas uczniow to niedogodna sprawa. Inni zapewnie uwazaja podobnie. Niektorzy rzeczywiscie sa zadowoleni z uslug tej firmy, ale ja osobiscie srednio, i mysle,ze moja grupa takze. Pozdrawiam.
|
|
|
|  |
 | Są lepsze szkoły niż Sayspeak |  |
 | czy wogole jest sens przez internet? |  |
|  |
 | |  |
|  |
 | |  |
|  |
 | |  |
|
michal_85
Gość
|
 |
Wysłany: Sro Maj 26, 2010 6:03 pm |
|
 |
 |
 |
 |
nie ma ustalonych godzin pracy biura
na dzień dzisiejszy przychodzą kiedy chcą i odbierają telefony kiedy chcą!!!!!!!!!!!
dziś spóźniłem się na pierwszą lekcję na godz 10 i chciałem przekazać lektorowi przez biuro, że już jestem i chce chociaż te parę minut wykorzystać które mi zostały i drugą lekcję, bo byłem umówiony na dwie.
Nie dość, że na skypie nikogo nie było, to jak dzwoniłem po paru sygnałach; dwóch, trzech się rozłączali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czy to jest szacunek do klienta??!!!!!!! Jeśli nawet by się coś stało to zostawia się opis na skypie, że sorry dziś będzie nieczynne, jak to już dawno im mówiłem, że powinno być zrobione.
Kiedyś powiedziałem, że nie chce mieć lekcji z jednym nauczycielem no i odpowiedź była OK. Za tydzień ten sam nauczyciel do mnie dzwonił. Nie odebrałem oczywiście i wyskoczyłem do biura z pretensjami, bo koleś nowe słowo wprowadzane; judge, wymawiał judź...ja ze zdziwieniem do niego co to za słowo czy może przeliterować, potem odpowiedziałem czy nie czyta się tego dżadż?? po paru sekundach ciszy "wybrnął" z sytuacji wyjaśniając mi, że sędzia - dżadż czyta się w amerykańskim a judź w angielskim. Oczywiście już miałem dość tej lekcji i jakoś wytrzymałem do końca po czym od razu dałem znać do biura, że nie chce z nim mieć już zajęć, nie podając powodu, żeby nie robić mu problemów - nie wiem czy zrobiłem dobrze, bo jeśli ludzie zaczną za nim powtarzać to porażka.
Dzwonie cały czas i ktoś po chwili rozłącza, a jest już 10 po dwunastej!!!!!!
Jak ludzie mają się umawiać na lekcje??????????? Albo załóżmy kogoś jutro nie będzie i chce dziś to oznajmić żeby nie stracić lekcji, ale nie może tego zrobić - lekcja przepada i automatycznie jedna kosztuje tyle co dwie - niezły interes.
Mam pełen szacunek do Metody Callana, ale wolałbym żeby prowadzeniem tego całego biznesu zajęli się bardziej kompetentni ludzie!
|
|
|
|  |
 | |  |
 | rapid-english.pl |  |
 | Szkoły językowe : SaySpeak |  |
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
|
|
|
|
|

Portal dla obecnych i przyszłych anglistów.
 | Ostatnio na forum |  |
 | Szkolnictwo |  |
|