Oprogramowanie :.: Skuteczny Kurs Angielskiego ze słuchu - na MP3
Skuteczny Kurs Angielskiego ze słuchu - na MP3
osłuchany
Gość
Wysłany: Sob Sty 30, 2010 10:35 pm
Ostatnio rozpocząłem naukę angielskiego od podstaw.
Ze względu na koszty i brak wolnego czasu postanowiłem rozpocząć naukę ze słuchu przy użyciu kursów audio w postaci plików mp3.
W sieci jest wiele stron, które oferują w sprzedaży tego typu kursy w postaci płyt Cd lub plików mp3 pobieranych bezpośrednio w sieci.
Ja wybrałem tą drugą formę i zakupiłem kurs angielskiego dla początkujących wyd. Edgard - Kurs angielskiego mp3 który kupiłem.
Jestem bardzo zadowolony z efektów. Przede wszystkim mogę słuchać i uczyć się języka w drodze do pracy (prowadząc samochód) oraz podczas codziennych obowiązków) - kurs naprawdę skuteczny - szczerze polecam dla wszystkich, którzy planują rozpocząć naukę jeżyka angielskiego.
Dokupiłem również konwersacje dla początkujących w tej samej księgarni i mam materiał do dalszej nauki i doskonalenia swojego języka angielskiego.
Aha wszystkich ciekawych tego jak wyglądają takie kursy mp3 - odsyłam na YouTube gdzie można posłuchać darmowych fragmentów - Kursy Mp3
Google
Wysłany:
ISTRIB - darmowy program do nauki słówek
aschy
Gość
Wysłany: Czw Lut 11, 2010 6:36 pm
a ja uzywam darmowego www.nauka-slowek.org, swietny, profesjonalny, dobrze sie prezentuje
effortless english system
barbara76
Gość
Wysłany: Czw Kwi 29, 2010 3:28 am
jedyny skuteczny program nauki angielskiego ze słuchu jaki znam to effortless engilish. probówałem już wiele rzeczy ale ten sprawdza się najlepiej wiadomo wszystko zależy od ludzi i co komu pasuje daje link http://www.effortlessenglish.pl spróbowac mozna za darmo
co nauki słówek nie jestem przekonana o ile to taki system jak myśle i tak się zapomni nie ma innej możliwosci trzeba używac słownictwa wtedy sie pamięta
Zdecydowanie największy wybór w tym oczywiście darmowe lekcje na Mp3 do pobrania można znaleźć na stronie
gdzie sama zamówiłam już trzy audiokursy w plikach mp3: Angielski - Kursy Mp3 (pobierz)
maciek07
Gość
Wysłany: Wto Lut 01, 2011 7:24 am
english...=AngelikaOna=Grzegorz napychasz kilka linków w każdym temacie. Może być tak wyłączył tą spamiarkę?
Oprogramowanie : Skuteczny Kurs Angielskiego ze słuchu - na MP3
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1