Rejestracja  |  FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy  |  Zaloguj 
ForumNaukaĆwiczeniaGramatykaCzytelniaEgzaminySpecjalistyczneRozrywkaSzukajInneRozmawiajPłatne

Słownictwo :.: Speaking

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Speaking
donna Ma
Gość

Odpowiedz z cytatem
Wszystkim chcącym się podszkolić przede wszystkim w mówieniu, polecam spojrzeć sobie na szkołę angielskiego online, gdzie przez Skype rozmawia się z nauczycielami z innych krajów (anglia, usa, australia) można za darmo zapisać się na konwersacje testową, po której nauczyciele określą na jakim jesteśmy poziomie.
Google

qubertus
Gość

Odpowiedz z cytatem
Wszedłem z ciekawości. ku mojemu zaskoczeniu lekcja testowa okazała się darmowa - miłe zaskoczenie. Sama konwersacja testowa podoba mi się. Rozmawiałem z bardzo sympatyczną Brytyjką mieszkającą obecnie w Brazylii happy Jako, że lubię podróże, ucięliśmy sobie miłą pogawędkę. Jutro mam dostać wyniki, ale speakerka powiedziała, że rzadko zdarza jej się rozmawiać z kimś na tak dobrym poziomie happy

Polecam niezdecydowanym.
Kielich
Gość

Odpowiedz z cytatem
jak dla mnie speaking i umiejętność porozumienia się z obcokrajowcami są najważniejsze. Jeśli takie konwersacje jak w szkole online faktycznie przynoszą rezultaty to uważam, że jest to świetne rozwiązanie. Zapisałem się na darmowy test - po nim będę umiał powiedzieć coś więcej.
Kielich
Gość

Odpowiedz z cytatem
Rozmowa wypadła bardzo fajnie. Okazuje się, że w tej szkole uczą sami native speaker - pierwszy raz w życiu miałem okazje przeprowadzić rozmowę z kimś, dla kogo językiem ojczystym jest angielski - fajne doświadczeni happy

zapisze się na konwersacje na miesiąc - zobaczymy jak będzie szło. Na wakacje akurat się coś podszkolę happy
Słownictwo : Speaking
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach