Rejestracja  |  FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy  |  Zaloguj 
ForumNaukaĆwiczeniaGramatykaCzytelniaEgzaminySpecjalistyczneRozrywkaSzukajInneRozmawiajPłatne

FCE :.: Stary FCE a nowy FCE

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Stary FCE a nowy FCE
grisza1010
newbie

Odpowiedz z cytatem
Witam serdecznie,

mam pewien problem związany z wypadem z obiegu w związku z nauką języka angielskiego. Ostatnio przewertowałem kilka witryn i dowiedziałem się, że w formule FCE w roku 2008 doszło do pewnych zmian. Zastanawia mnie czy zmiany te wpływają na naukę z książek np z 1999 roku.

Z tego względu że mam kilka książek do FCE (Countdown, Knockout, Virginia Evans i parę innych) i chciałbym właśnie z nich korzystać (nowe książki to dość spory koszt). Tak więc zastanawiam się czy mogę spokojnie się z nich uczyć i nie przejmować się tymi zmianami które zapadły w 2008 roku.

z góry dziękuję za udzielenie odpowiedzi.
Google

kurs
AXON
Gość

Odpowiedz z cytatem
Zapraszamy na kursy językowe.
Nauka języka w AXON Rybnik odbywa się na wszystkich poziomach zaawansowania, dla różnych wiekowo grup.

Zajęcia są prowadzone metodą komunikacyjną, której głównym założeniem jest maksymalne wykorzystanie czasu zajęć na ćwiczenie umiejętności mówienia i rozumienia w języku obcym.

Zajęcia odbywają się w grupach 4-8 osobowych lub indywidualnie, co pozwala na przeznaczenie każdemu uczniowi odpowiedniej ilości czasu i uwagi. Dzięki opracowanemu przez nas systemowi nauki, uczeń podlega systematycznej, obiektywnej ocenie. System ten pozwala również na stałą kontrolę efektywność pracy lektora. Integralną część kursu stanowią: lekcje komputerowe, video-lekcje, pokazy slajdów, audio nagrywanie, video nagrywanie.

Przygotowujemy do egzaminów F.C.E., TOEIC
FCE : Stary FCE a nowy FCE
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach