Rejestracja  |  FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy  |  Zaloguj 
ForumNaukaĆwiczeniaGramatykaCzytelniaEgzaminySpecjalistyczneRozrywkaSzukajInneRozmawiajPłatne

Szkoły językowe :.: Szkoła Językowa, Hiszpański, Warszawa

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Visitor
Gość

Odpowiedz z cytatem
Witajcie,
potrzebuje informacji o szkołach językowych uczących języka hiszpańskiego w Warszawie. jesli mieliście jakieś doświadczenia z jakimiś to PROSZE! napiszcie. Nie chcę wydać pięniędzy w błoto. Zależy mi na dobrym kursie gdyż potrzebuje zdobyć umiejętność komunikatywnego (nawet prostego) hiszpańskiego w 1-3 lat.

Jeśli uczyłeś/aś się w jakiejs szkole jezykowej jezyka hiszpanskiego w Warszawie lub masz jakieś informacje proszę napisz. Będę bardzo wdzięczny!

Pozdrawiam
Michał
Google

salonika
Gość

Odpowiedz z cytatem
Polecam wszystkim darmowy kurs języka hiszpańskiego tylko do końca wakacji:
szkoła języka Hiszpańskiego warszawa
polecam hiszpański w tfls
mariola44
newbie

Odpowiedz z cytatem
Jesli chcesz to polecam hiszpański w tfls. Sprawdzona szkoła
goskar
Gość

Odpowiedz z cytatem
Dla mnie najlepszą szkołą w Warszawie jest Tfls. Mają niskie ceny i mało osób w grupie. Wazny jest też lektor. Ja miałam szczęście i trafiłam na bardzo fajną Panią lektorkę z dużym doświadczeniem . Zajęcia były ciekawie prowadzone, panowała miła i przyjemna atmosfera. Pani lektorka od poczatku przekroczenia progu sali mówiła do nas po hiszpańsku dzięki czemu od wejścia musiałam myślec po hiszpańsku. Napewno będę kontynuować zajęcia hiszpańskiego w szkole tfls.
Gość

Odpowiedz z cytatem
polecam .sinfronteras
coś jeszcze?
anandi23
Gość

Odpowiedz z cytatem
ja też chętnie poczytałbym o jakichś szkołach z hiszpańskim
walis2
Gość

Odpowiedz z cytatem
Hiszpański, w których szkołach zatrudniają Nativów z Kuby
manko2
Gość

Odpowiedz z cytatem
Najbardziej profesjonalni Sin Fronteras, polecam
furry
Gość

Odpowiedz z cytatem
a ja chodzę do TFLS. Mała grupa uczestników, fajna lektorka i co najważniejsze to niskie ceny.
crept
Gość

Odpowiedz z cytatem
Ja też chodziłąm do TFLS na hiszpański. Fajna lektorka prowadziła z duzym doświadczeniem.
diddle
Gość

Odpowiedz z cytatem
crept napisał:
Ja też chodziłąm do TFLS na hiszpański. Fajna lektorka prowadziła z duzym doświadczeniem.

Tak, to fajna szkoła. Ja chodzę na angielski do TFLS ale dostałam teraz w promocji kurs drugiego języka gratis i chyba wybiorę hiszpański happy.
Szkoły językowe : Szkoła Językowa, Hiszpański, Warszawa
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach