Rejestracja  |  FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy  |  Zaloguj 
ForumNaukaĆwiczeniaGramatykaCzytelniaEgzaminySpecjalistyczneRozrywkaSzukajInneRozmawiajPłatne

Szkoły językowe :.: Szkoła angielskiego w Radomiu

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Szkoła angielskiego w Radomiu
piotr_radom
Gość

Odpowiedz z cytatem
Szukam szkoły językowej w okolicach Radomia! Dopiero co się tu przeprowadziłem i praktycznie nie znam miasta. Muszę w szybkim czasie nauczyć się mówić. Doradźcie!
Google

grubson
Gość

Odpowiedz z cytatem
moze szkoly typu empik, gdzie maja placowki rozsiane po calej polsce. takie duze sieci sa najelpsze.
ĆWICZ SAM
Gość

Odpowiedz z cytatem
SAM ĆWICZ! REGULARNA NAUKA JEST WSKAZANA Not serious
konwalka
Gość

Odpowiedz z cytatem
Zgodzę się z tym, że większe szkoły są lepsze mruga Sama chodziłam do Speak Up w Warszawie i widziałam u siebie efekty happy Nie wiem ale zdaje mi się, że w Radomiu też ta szkoła jest.
samouczek
Gość

Odpowiedz z cytatem
Wejdz na lokalne fora i popytaj
sandecja
Gość

Odpowiedz z cytatem
Ja, kiedy przeprowadziłem się do mniejszej miejscowości, gdzie nie mogłem znaleźć szkoły językowej dla siebie, wpadłem na taki projekt: szkoły online gdzie przez Skype mam konwersacje z native speakerem. Jako, że wcześniej miałem angielski i nie uczyłem się od podstaw to świetne rozwiązanie, szczególnie teraz kiedy robi się bardzo zimno i nie muszę tracić czasu na dojazdy.
cukier-bialy
Gość

Odpowiedz z cytatem
Polecam mobile englisch. Super placowka.
iizaas
Gość

Odpowiedz z cytatem
nie będę oryginalna, bo już ktoś ta skołę polecam, ale w Radomiu to tylko speakup
kinjia
Gość

Odpowiedz z cytatem
Kto by pomyslal, ze ktos chcialby sie do Radomia przeprowadzac? Ja myslalem, ze wszyscy uciekaja z tej dziury zabitej dechami. Bezrobocie, nuda i choroby weneryczne.
piotr_radom
Gość

Odpowiedz z cytatem
Praca nie pozwala sobie na wybieranie miasta. Nie wiem dlaczego jesteś tak negatywnie nastawiona. Pierwsze wrażenie nie jest zbyt miłe, ale się tu zadomawiam. Dziękuję za odpowiedzi. Do podanych szkół dzwoniłem, umówiłem się na lekcje próbne. Na pierwszy rzut Speak Up.
ELIZZKA
Gość

Odpowiedz z cytatem
BYŁAM TEZ W RADOMIU W SPEAKUPIE, PLUS DLA NICH TO KONWERSACJE, CHYBA TAK NAJBARDZIEJ
piotr_radom
Gość

Odpowiedz z cytatem
Wylądowałem w Speak Up. Dzięki za opinie.
mycha1111
Gość

Odpowiedz z cytatem
Polecam Ci Americe na Wałowej, spoko jest a i ceny maja niskie
grymas12
Gość

Odpowiedz z cytatem
piotr_radom napisał:
Praca nie pozwala sobie na wybieranie miasta. Nie wiem dlaczego jesteś tak negatywnie nastawiona. Pierwsze wrażenie nie jest zbyt miłe, ale się tu zadomawiam. Dziękuję za odpowiedzi. Do podanych szkół dzwoniłem, umówiłem się na lekcje próbne. Na pierwszy rzut Speak Up.

Szkoła sieciowa, ale przynajmniej się nie zwinie
lss22
Gość

Odpowiedz z cytatem
Z tymi sieciówkami to różnie bywa
Szkoły językowe : Szkoła angielskiego w Radomiu
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach