Szkoły językowe :.: Szkoła jezykowa Kraków - Mały Rynek
 | Szkoła jezykowa Kraków - Mały Rynek |  |
|
Google
|
 |
|
|
|
 | Re: Szkoła jezykowa Kraków - Mały Rynek |  |
 | Re: Szkoła jezykowa Kraków - Mały Rynek |  |
 | Mały Rynek to ściema i manipulatorzy ! |  |
|
piripiri
Gość
|
 |
Wysłany: Pon Wrz 28, 2009 9:16 pm |
|
 |
 |
 |
 |
Prosiłabym żeby Panie z Małego Rynku przestały prowadzić dialog same ze sobą na wszystkich forach wychwalający Mały Rynek, który w rzeczywistości jest szkołą mierną, tyle, że starą, ale to w tym wypadku działa na nie korzyść.
LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ !
Użytkownik apik, gosława i reszta to nikt inny jak osoby związane z firmą Mały Rynek i w ten żenujący sposób naganiający sobie klientelę.
Sprawa jest ewidentna - wszędzie linki do strony, lista kursów jakie oferuje szkoła i niestety wpadki, bo czasami apik zapomina na jaki kurs rzekomo chodził.
Fora są od tego, żeby użytkownik poznał obiektywną opinię na dany temat, więc podszywanie się pod ucznia jest nieuczciwą manipulacją.
Proponuję BOJKOT szkoły, która próbuje mi uniemożliwić znalezienie miejsca, które cieszy się AUTENTYCZNĄ renomą wśród uczniów i nie musi się uciekać do tak tanich chwytów
|
|
|
 | Re: Mały Rynek to ściema i manipulatorzy ! |  |
|
gos%u0142awa
Gość
|
 |
Wysłany: Pon Paź 05, 2009 3:50 am |
|
 |
 |
 |
 |
| piripiri napisał: | Prosiłabym żeby Panie z Małego Rynku przestały prowadzić dialog same ze sobą na wszystkich forach wychwalający Mały Rynek, który w rzeczywistości jest szkołą mierną, tyle, że starą, ale to w tym wypadku działa na nie korzyść.
Użytkownik apik, gosława i reszta to nikt inny jak osoby związane z firmą Mały Rynek i w ten żenujący sposób naganiający sobie klientelę.
Sprawa jest ewidentna - wszędzie linki do strony, lista kursów jakie oferuje szkoła i niestety wpadki, bo czasami apik zapomina na jaki kurs rzekomo chodził.
Fora są od tego, żeby użytkownik poznał obiektywną opinię na dany temat, więc podszywanie się pod ucznia jest nieuczciwą manipulacją.
Proponuję BOJKOT szkoły, która próbuje mi uniemożliwić znalezienie miejsca, które cieszy się AUTENTYCZNĄ renomą wśród uczniów i nie musi się uciekać do tak tanich chwytów |
Co proszę? jak same ze sobą ? a z kim mam tutaj rozmawiać jak nie z osobami wypowiadającymi się w wątku?
O szkole dowiedziałam sie z internetu - miała same dobre opinie, sama nie żałuję wyboru, ludzie z którymi się uczę też podzielają moje zdanie, dlatego nie rozumiem skąd teraz taka nagonka na moją osobę
jak się komuś nie podoba ta szkoła to zawsze może to napisać ale żeby wymagać bym się nie wupowiadała pozytywnie ??? to mi już zalatuje antyreklamą sorry
|
|
|
|  |
|
Krakuska
Gość
|
 |
Wysłany: Pon Paź 05, 2009 5:45 pm |
|
 |
 |
 |
 |
| piripiri napisał: | Prosiłabym żeby Panie z Małego Rynku przestały prowadzić dialog same ze sobą na wszystkich forach wychwalający Mały Rynek, który w rzeczywistości jest szkołą mierną, tyle, że starą, ale to w tym wypadku działa na nie korzyść.
Proponuję BOJKOT szkoły, która próbuje mi uniemożliwić znalezienie miejsca, które cieszy się AUTENTYCZNĄ renomą wśród uczniów i nie musi się uciekać do tak tanich chwytów |
Na forach gazeta.pl robią DOKŁADNIE to samo. Zachęcam do lektury, bo naprawdę jest to zabawne, zwłaszcza jak zapominają co pisały wcześniej 
|
|
|
|  |
|
piripiri
Gość
|
 |
Wysłany: Sro Paź 07, 2009 10:48 pm |
|
 |
 |
 |
 |
| gos%u0142awa napisał: | | piripiri napisał: | Prosiłabym żeby Panie z Małego Rynku przestały prowadzić dialog same ze sobą na wszystkich forach wychwalający Mały Rynek, który w rzeczywistości jest szkołą mierną, tyle, że starą, ale to w tym wypadku działa na nie korzyść.
Co proszę? jak same ze sobą ? a z kim mam tutaj rozmawiać jak nie z osobami wypowiadającymi się w wątku?
O szkole dowiedziałam sie z internetu - miała same dobre opinie, sama nie żałuję wyboru, ludzie z którymi się uczę też podzielają moje zdanie, dlatego nie rozumiem skąd teraz taka nagonka na moją osobę
jak się komuś nie podoba ta szkoła to zawsze może to napisać ale żeby wymagać bym się nie wupowiadała pozytywnie ??? to mi już zalatuje antyreklamą sorry |
Gosławo z Małego Rynku - i znowu wpadka ! Przecież ty jeszcze nie zaczęłas chodzić na kurs - zaczyna się od przyszłego tygodnia ! hue hue
ale rozumiem, że już masz opinię wyrobioną i znasz zdanie 'współuczestników' a w ogóle skąd taka aktywność na forach? Życia Ci nie żal? ŻAL 
|
|
|
|  |
|
gos%u0142awa
Gość
|
 |
Wysłany: Czw Paź 08, 2009 5:07 am |
|
 |
 |
 |
 |
| piripiri napisał: | | gos%u0142awa napisał: | | piripiri napisał: | Prosiłabym żeby Panie z Małego Rynku przestały prowadzić dialog same ze sobą na wszystkich forach wychwalający Mały Rynek, który w rzeczywistości jest szkołą mierną, tyle, że starą, ale to w tym wypadku działa na nie korzyść.
jak się komuś nie podoba ta szkoła to zawsze może to napisać ale żeby wymagać bym się nie wupowiadała pozytywnie ??? to mi już zalatuje antyreklamą sorry |
Gosławo z Małego Rynku - i znowu wpadka ! Przecież ty jeszcze nie zaczęłas chodzić na kurs - zaczyna się od przyszłego tygodnia ! hue hue
ale rozumiem, że już masz opinię wyrobioną i znasz zdanie 'współuczestników' a w ogóle skąd taka aktywność na forach? Życia Ci nie żal? ŻAL  |
Jaka wpadka człowieku ?
Chyba tobie żal bo widzę ,że zabawa w detektywa nieźle Cię wciągnęła - niestety z kiepskim rezultatem, na wątek zaglądam bo naprawdę nie chce mi się wierzyć ,że ktoś może mi coś wmawiać co nie jest prawdą...
Nie znasz mnie a wiesz czy się już uczę czy nie...? a może jeszcze wiesz na jakim kierunku ? ŻE-NA-DA Może mam ci jeszcze zeskanować swoje zgłoszenie żebyś uwierzył/a ? heh
Powodzenia w dalszym śledztwie niedowiarku
Ale proszę napisz coś jeszcze chętnie poczytam 
|
|
|
|  |
 | POLECAM SZKOŁĘ JĘZYKOWA LET'S SPEAK -RUCZAJ |  |
 | polecam Three Lions |  |
 | sprint-lang jest dobrą szkołą, polecam |  |
|
Rita85
Gość
|
 |
Wysłany: Pon Mar 19, 2012 5:12 am |
|
 |
 |
 |
 |
Ja chodzę już drugi semestr do Sprint-lang i bardzo mi się tu podoba. da się odczuć że ludziom, którzy kierują tą szkołą na prawdę zależy na zadowoleniu klienta. Zajęcia bardzo dużo mi dają, sa sprawdziany, zawsze zadania domowe, które póżniej sa sprawdzane. To normalne- powie ktoś i zgodzę się z tym, ale niestety nie zawsze praktykowane. Na zajęciach bardzo dużo się mówi i najważiejsze że nie wszystkie rozmowy odbywają się w parach,których lektor nie słucha dokładnie i w związku z tym nie poprawia błędów (Poliglota). Dopełnieniem tego zadowlenia jest dla mnie bardzo miła atmosfera na zajęciach kameralnośc tej szkoły i bardzo wygodne fotele. Mam jeszcze uwagę do osób, które doszukują się na forach nieuczciwych praktyk ze strony pracowników szkół. Domyślać się mogę, że sytuacje takie zdarzają, ale każdy, kto próbuje zasięgnąć opinii na temat szkoły, czy na temat jakiejkolwiek innej usługi powinie traktować z należytym dystansem wypowiedzi osób uczestniczących w dyskusji. Inaczej zakładanie wątków na temat jakości ofert szkół jest bez sensu. Głosy pozytywne zostaną uznane za autoreklamę, z kolei te niepochlebne za antyreklamę i próbę wykluczenia z rynku kokurencji.
|
|
|
|  |
 | |  |
 | haha |  |
 | Cervantes vs Lincoln? |  |
 | Szkoły językowe : Szkoła jezykowa Kraków - Mały Rynek |  |
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
|
|
|
|
|

Portal dla obecnych i przyszłych anglistów.
 | Ostatnio na forum |  |
 | Szkolnictwo |  |
|