Rejestracja  |  FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy  |  Zaloguj 
ForumNaukaĆwiczeniaGramatykaCzytelniaEgzaminySpecjalistyczneRozrywkaSzukajInneRozmawiajPłatne

Szkoły językowe :.: Szkoła jezykowa Kraków - Mały Rynek

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Szkoła jezykowa Kraków - Mały Rynek
doujinshi
Gość

Odpowiedz z cytatem
Jeśli ktoś szuka dobrej szkoły jezykowej w Krakowie do nauki angielskiego i nie tylko to polecam Mały Rynek http://www.malyrynek.pl

Bez problemu przygotowali mnie do FCE, rownież moje siostrzenice swietnie ucza sie angielskeigo w grupach dla dzieci
Google

aisha22
Gość

Odpowiedz z cytatem
jakie tam mają jeszcze certyfikaty? szukam właśnie szkoły zeby był business English
Gość

Odpowiedz z cytatem
aisha22
tutaj masz wszystkie certyfikaty posiadane przez tą szkołę
http://www.malyrynek.pl/static_pages/view/10/wyr%C3%B3%C5%BCnienia
wystarczy chwilę poszukac mruga
Re: Szkoła jezykowa Kraków - Mały Rynek
gosława
Gość

Odpowiedz z cytatem
doujinshi napisał:
Jeśli ktoś szuka dobrej szkoły jezykowej w Krakowie do nauki angielskiego i nie tylko to polecam Mały Rynek http://www.malyrynek.pl

Bez problemu przygotowali mnie do FCE, rownież moje siostrzenice swietnie ucza sie angielskeigo w grupach dla dzieci

Jestem studentką 1szego roku turystyki , zamierzam się zapisać do tej szkoły i tak się zastanawiam czy wybrać kurs standardowy czy może specjalistyczny dla sektora turystyki?
Jak myślisz ?
Re: Szkoła jezykowa Kraków - Mały Rynek
apik
newbie

Odpowiedz z cytatem
gosława napisał:
doujinshi napisał:

Jestem studentką 1szego roku turystyki , zamierzam się zapisać do tej szkoły i tak się zastanawiam czy wybrać kurs standardowy czy może specjalistyczny dla sektora turystyki?
Jak myślisz ?

odpisałam ci w poprzednim wątku, ale wkleje to też tutaj happy ja chodziłam w ubiegłym roku na ten kurs specjalistyczny, bo zamierzałam podjąć pracę jako pilot wycieczek. Kurs naprawdę bardzo mi się podobał. Rzetelnie prowadzony, efektywny, z dużą dawką humoru. Także jeśli chcesz już zrobić krok w stronę swoich studiów, to serdecznie polecam ten kurs happy
zazapo
newbie

Odpowiedz z cytatem
słyszałem, że te kursy specjalistyczne w Małym Rynku rzeczywiście są dobrze prowadzone.
Sąsiad kierowca skończył kurs właśnie dla kierowców i bardzo sobie chwalił. Pojechał na wyspy i z tego co mówi nie ma problemów z komunikacją a to dobrze świadczy o szkole happy
gosława
Gość

Odpowiedz z cytatem
Dzięki Apik i zazapo za odpowiedź, właśnie o taki kurs mi chodziło - tematyka ukierunkowana na dany temat a przy tym tak jak napisałaś efektywnie i z humorem.
Pozdrowienia lol
zazapo
newbie

Odpowiedz z cytatem
@gosława:
i jak? już się zapisałaś? happy
superneo
Gość

Odpowiedz z cytatem
Nie tylko dla kierowców. Fajną opcja jest szkolenie dla firm oraz mozliwośc opłacenia kursu z kaski UE
gosława
Gość

Odpowiedz z cytatem
zazapo napisał:
@gosława:
i jak? już się zapisałaś? happy

Zaczynam w październiku, równolegle ze studiami happy
Mały Rynek to ściema i manipulatorzy !
piripiri
Gość

Odpowiedz z cytatem
Prosiłabym żeby Panie z Małego Rynku przestały prowadzić dialog same ze sobą na wszystkich forach wychwalający Mały Rynek, który w rzeczywistości jest szkołą mierną, tyle, że starą, ale to w tym wypadku działa na nie korzyść.
LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ !
Użytkownik apik, gosława i reszta to nikt inny jak osoby związane z firmą Mały Rynek i w ten żenujący sposób naganiający sobie klientelę.
Sprawa jest ewidentna - wszędzie linki do strony, lista kursów jakie oferuje szkoła i niestety wpadki, bo czasami apik zapomina na jaki kurs rzekomo chodził.

Fora są od tego, żeby użytkownik poznał obiektywną opinię na dany temat, więc podszywanie się pod ucznia jest nieuczciwą manipulacją.

Proponuję BOJKOT szkoły, która próbuje mi uniemożliwić znalezienie miejsca, które cieszy się AUTENTYCZNĄ renomą wśród uczniów i nie musi się uciekać do tak tanich chwytów
Re: Mały Rynek to ściema i manipulatorzy !
gos%u0142awa
Gość

Odpowiedz z cytatem
piripiri napisał:
Prosiłabym żeby Panie z Małego Rynku przestały prowadzić dialog same ze sobą na wszystkich forach wychwalający Mały Rynek, który w rzeczywistości jest szkołą mierną, tyle, że starą, ale to w tym wypadku działa na nie korzyść.
Użytkownik apik, gosława i reszta to nikt inny jak osoby związane z firmą Mały Rynek i w ten żenujący sposób naganiający sobie klientelę.
Sprawa jest ewidentna - wszędzie linki do strony, lista kursów jakie oferuje szkoła i niestety wpadki, bo czasami apik zapomina na jaki kurs rzekomo chodził.

Fora są od tego, żeby użytkownik poznał obiektywną opinię na dany temat, więc podszywanie się pod ucznia jest nieuczciwą manipulacją.

Proponuję BOJKOT szkoły, która próbuje mi uniemożliwić znalezienie miejsca, które cieszy się AUTENTYCZNĄ renomą wśród uczniów i nie musi się uciekać do tak tanich chwytów

Co proszę? jak same ze sobą ? a z kim mam tutaj rozmawiać jak nie z osobami wypowiadającymi się w wątku?

O szkole dowiedziałam sie z internetu - miała same dobre opinie, sama nie żałuję wyboru, ludzie z którymi się uczę też podzielają moje zdanie, dlatego nie rozumiem skąd teraz taka nagonka na moją osobę
jak się komuś nie podoba ta szkoła to zawsze może to napisać ale żeby wymagać bym się nie wupowiadała pozytywnie ??? to mi już zalatuje antyreklamą sorry
Krakuska
Gość

Odpowiedz z cytatem
piripiri napisał:

Na forach gazeta.pl robią DOKŁADNIE to samo. Zachęcam do lektury, bo naprawdę jest to zabawne, zwłaszcza jak zapominają co pisały wcześniej mruga
piripiri
Gość

Odpowiedz z cytatem
gos%u0142awa napisał:
piripiri napisał:

Co proszę? jak same ze sobą ? a z kim mam tutaj rozmawiać jak nie z osobami wypowiadającymi się w wątku?

O szkole dowiedziałam sie z internetu - miała same dobre opinie, sama nie żałuję wyboru, ludzie z którymi się uczę też podzielają moje zdanie, dlatego nie rozumiem skąd teraz taka nagonka na moją osobę
jak się komuś nie podoba ta szkoła to zawsze może to napisać ale żeby wymagać bym się nie wupowiadała pozytywnie ??? to mi już zalatuje antyreklamą sorry

Gosławo z Małego Rynku - i znowu wpadka ! Przecież ty jeszcze nie zaczęłas chodzić na kurs - zaczyna się od przyszłego tygodnia ! hue hue hahaha
ale rozumiem, że już masz opinię wyrobioną i znasz zdanie 'współuczestników' a w ogóle skąd taka aktywność na forach? Życia Ci nie żal? ŻAL BAN
gos%u0142awa
Gość

Odpowiedz z cytatem
piripiri napisał:
gos%u0142awa napisał:
piripiri napisał:

Gosławo z Małego Rynku - i znowu wpadka ! Przecież ty jeszcze nie zaczęłas chodzić na kurs - zaczyna się od przyszłego tygodnia ! hue hue hahaha
ale rozumiem, że już masz opinię wyrobioną i znasz zdanie 'współuczestników' a w ogóle skąd taka aktywność na forach? Życia Ci nie żal? ŻAL BAN

Jaka wpadka człowieku ?
Chyba tobie żal bo widzę ,że zabawa w detektywa nieźle Cię wciągnęła - niestety z kiepskim rezultatem, na wątek zaglądam bo naprawdę nie chce mi się wierzyć ,że ktoś może mi coś wmawiać co nie jest prawdą...
Nie znasz mnie a wiesz czy się już uczę czy nie...? a może jeszcze wiesz na jakim kierunku ? ŻE-NA-DA Może mam ci jeszcze zeskanować swoje zgłoszenie żebyś uwierzył/a ? heh
Powodzenia w dalszym śledztwie niedowiarku
Ale proszę napisz coś jeszcze chętnie poczytam lol
POLECAM SZKOŁĘ JĘZYKOWA LET'S SPEAK -RUCZAJ
monia8907
Gość

Odpowiedz z cytatem
Polecam szkołę językową na Ruczaju let's Speak !!! www.letsspeak.pl
Języki do wyboru - angielski , niemiecki , hiszpański , włoski , francuski
-Fajni lektorzy
-małe grupy
-finansowo też całkiem fajnie.

POLECAM !!!
papatki [/b]
mocny12
Gość

Odpowiedz z cytatem
Krakow piękne miasto
Śliwencja
Gość

Odpowiedz z cytatem
Chodziłam do Speak Up na Mogilskiej przez kilka miesięcy. Podobały mi się zajęcia i ogólnie metody nauczania. Polecam happy
ok2
Gość

Odpowiedz z cytatem
Polecam linkolna
polecam Three Lions
jonesbo
newbie

Odpowiedz z cytatem
Ale wpadka z tym małym Rynkiem...dziecinada hehe. Nigdy tam nie chodzilem, ale z zadna dobra opinia sie nie spotkalem, do teraz oczywiscie Not serious. Wczesniej chodzilem do British Council i bylo naprawde niezle, ale troche drogo, obecnie uczestnicze w 2 semestrze, we Three Lions na Krupniczej i szczerze polecam. Maja tam rewelacyjna kadre native spekerow w dobrej cenie. I widac, ze wkladaja duzo pracy w przygotowane materialy. Watpie, zebym sie musial rozgladac za czyms innym w najblizszym czasie...
lasik
Gość

Odpowiedz z cytatem
ok2 napisał:
Polecam linkolna

Zgadza się, bardzo dobra szkoła
lokw
Gość

Odpowiedz z cytatem
też coś o nich słyszałem
sprint-lang jest dobrą szkołą, polecam
Rita85
Gość

Odpowiedz z cytatem
Ja chodzę już drugi semestr do Sprint-lang i bardzo mi się tu podoba. da się odczuć że ludziom, którzy kierują tą szkołą na prawdę zależy na zadowoleniu klienta. Zajęcia bardzo dużo mi dają, sa sprawdziany, zawsze zadania domowe, które póżniej sa sprawdzane. To normalne- powie ktoś i zgodzę się z tym, ale niestety nie zawsze praktykowane. Na zajęciach bardzo dużo się mówi i najważiejsze że nie wszystkie rozmowy odbywają się w parach,których lektor nie słucha dokładnie i w związku z tym nie poprawia błędów (Poliglota). Dopełnieniem tego zadowlenia jest dla mnie bardzo miła atmosfera na zajęciach kameralnośc tej szkoły i bardzo wygodne fotele. Mam jeszcze uwagę do osób, które doszukują się na forach nieuczciwych praktyk ze strony pracowników szkół. Domyślać się mogę, że sytuacje takie zdarzają, ale każdy, kto próbuje zasięgnąć opinii na temat szkoły, czy na temat jakiejkolwiek innej usługi powinie traktować z należytym dystansem wypowiedzi osób uczestniczących w dyskusji. Inaczej zakładanie wątków na temat jakości ofert szkół jest bez sensu. Głosy pozytywne zostaną uznane za autoreklamę, z kolei te niepochlebne za antyreklamę i próbę wykluczenia z rynku kokurencji.
krolowa_sniegu
Gość

Odpowiedz z cytatem
speak up na słowackiego daje rade happy po długim kolędowaniu od szkoły do szkoły trafiłam na nich. spodobały mi się sposoby ich przekazywania wiedzy, możliwość doboru godzin zajęć. dla kogoś kto pracuje, to idealne rozwiązanie happy
haha
Junika
Gość

Odpowiedz z cytatem
Linkoln? Not serious chyba Lincoln od miasta w Anglii mruga
Cervantes vs Lincoln?
zmierzch
Gość

Odpowiedz z cytatem
zastanawiam sie czy za rok zapisać się własnie do tego Lincolna (lokalizacja jest dla mnie idealna) czy do cervantesa (drogooo....) na hiszpański? mogę prosić o jakieś opnie o tej szkole Lincoln?
Ja wiem, ze w cervantesie pewnie poziom jest świetny no ale cena i w sumie z lokalizacją mi nie po drodze. No sama nie wiem... Z góry dzieki za pomoc
Szkoły językowe : Szkoła jezykowa Kraków - Mały Rynek
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach