Szkoły językowe :.: Szkoła językowa w Warszawie
 | Szkoła językowa w Warszawie |  |
|
Google
|
 |
|
|
|
 | Academy of New York |  |
|  |
 | |  |
 | ODRADZAM PI SCHOOL |  |
|
Gość
|
 |
Wysłany: Sob Lis 19, 2011 7:01 pm |
|
 |
 |
 |
 |
Wybór szkoły angielskiego mus być przemyślany, ja osobiście kierowałem się opiniami znajomych, wśród rekomendowanych miejsc była Lingua Nowa , TFls oraz English For You . Oczywiście jest znacznie więcej dobrych szkół. Osobiście trafiłem ostatecznie do English For You, chodzę tu od września, szkoła stawia na mówienie, są bardzo fajne warsztaty i zajęcia z Nativami.
Ostatnio wprowadzili tablice interaktywne, jako uzupełnienie zajęć, choć to nic specjalnego , gdyż wiele szkól już stosuje.
|
|
|
 | wole33 |  |
 | tfls- dobra szkoła z doświadczeniem |  |
 | a ja znalazłam super oferte w szkole TFLS |  |
|
maga84
Gość
|
 |
Wysłany: Sro Sty 25, 2012 6:16 pm |
|
 |
 |
 |
 |
a ja bym poleciła taką małą szkółkę SPEAK EUROPE Language Club, zaczęłam się tam uczyć angielskiego, bo poleciła mi ją moja znajoma, kótra miała tam kurs indywidualny i była bardzo zadowolona. Przygotowywałam się u nich do FCE i było bardzo spoko, fajny kompetentny lektor, z którym umawiałam się na lekcje z zajęć na zajęcia, bo pracuję na zmiany i od razu z założenia szukałam kursu, na który mogłabym chodzić nieregularnie, fajna kameralna atmosfera, wszyscy są mili, zawsze dostawałam jakąś kwakę czy herbatę i do tego robiłam sobie fajny spacer przed lekcją, bo szkoła mieści się na Krakowskim Przedmieściu, mają naprawdę świetną miejscówkę.
|
|
|
 | Szkoły językowe : Szkoła językowa w Warszawie |  |
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 3
|
|
|
|
|

Portal dla obecnych i przyszłych anglistów.
 | Ostatnio na forum |  |
 | Szkolnictwo |  |
|