Szko³y jêzykowe :.: Szko³y angielskiego w Warszawie-co , gdzie , kiedy ???
 | Szko³y angielskiego w Warszawie-co , gdzie , kiedy ??? |  |
|
Google
|
 |
|
|
|
|  |
 | |  |
|
hosik
Go¶æ
|
 |
Wys³any: Czw Gru 01, 2011 6:22 am |
|
 |
 |
 |
 |
Co do korków nie jestem przekonana,ma³o trochê motywuj±. Mam trochê do¶wiadczenia, gdy¿ ostatnio zda³em CAE. Przeszed³em przez kilka szkó³. Gramatykê dobrze wyk³adali w Metropolitan School, mia³em super lektorkê, ogarno³em wszystkie czasy, nastêpnie trafi³em do Bella. By³em tam krótko, poziom wysoki, ma³e grupki, ale drogo. Ogólnie jednak polecam. Trafi³em jeszcze do English For You,szko³a ta proponuje du¿o konwersacji, szczególnie podoba³y mi siê warsztaty w kafejce dyskusyjnej z nativami.
Zajêcia te motywuj± do mówienia. Wysoki poziom prezentuje tak¿e Cambridge,maj± zdecydowanie profesjonaln± kadrê i s± d³ugo na rynku
|
|
|
 | English for You |  |
|  |
 | |  |
|  |
 | |  |
|
wernda1
Go¶æ
|
 |
Wys³any: Pon Lut 06, 2012 6:32 pm |
|
 |
 |
 |
 |
| Joanna Kêdzierska napisa³: | | Wiele razy zaczyna³am naukê angielskiego. Niestety be z wiêkszych rezultatów. Po semestrze zarzuca³am naukê i tak od pocz±tku. Æwiczonka z gramatyki, ma³o konwersacji, sporawe grupki. Rok temu wykupi³am kurs w English For You i co¶ wysz³o na plus . Wreszcie konwersacje z Nativami, ma³o nudnawych szkolnych æwiczonek. Kto¶ zmusi³ mnie do mówienia. Pozdro dla Nativki Mary. Przy tym fajnie wyposa¿one sale. |
Widzê, ¿e trafi³a¶ na Mary, tak jak , uwa¿am j± za jedn± z lepszych Native Speakerów w English For You, niesamowicie motywuje do mówienia. Bardzo pomog³a mi otworzyæ siê, jestem na s³abym B1, wiêc z mówieniem jeszcze krucho.
|
|
|
 | WtYemPNWSAnXKdN |  |
 | Re: WtYemPNWSAnXKdN |  |
 | Szko³y jêzykowe : Szko³y angielskiego w Warszawie-co , gdzie , kiedy ??? |  |
Mo¿esz pisaæ nowe tematy Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 2
|
|
|
|
|

Portal dla obecnych i przysz³ych anglistów.
 | Ostatnio na forum |  |
 | Szkolnictwo |  |
|