Szko³y jêzykowe :.: Szko³y angielskiego w Wawie -opinie???
 | Szko³y angielskiego w Wawie -opinie??? |  |
|
Google
|
 |
|
|
|
 | A ja polecam TFLS |  |
|  |
 | |  |
|
Jurek Troczyñski
Go¶æ
|
 |
Wys³any: Sob Gru 17, 2011 4:28 am |
|
 |
 |
 |
 |
Wiem o czym pisze Wojtek, chodzê do English For You do¶æ krótko, ale widzê, ¿e szko³a ma du¿o do zaoferowania, nie znam Alice, ale trafi³em na Nativa z USA, Ttravisa, go¶æ super prowadzi zajêcia, zw³aszcza ,¿e grupka jest ma³a liczy 4 osoby. Bardzo pomagaj± tak¿e warsztaty English for You w klubiku dyskusyjnym, gdy¿ prowadzone s± kawiarence, nie tam w zwyk³ej sali przy jupiterach, ale w kameralnym i nastrojowym miejscu przypominaj±cym kawiarenkê. Dziêki temu spotkania prowadzone przez Nativów s± bardzo wci±gaj±ce i pomagaj± zacz±æ mówiæ. Z drugiej strony polski lektor obja¶nia zagadnienia gramatyczne. System ten jest dobry.
O tfls s³ysza³em bardziej na plus , zw³aszcza, ze szko³a ta istnieje d³ugo.
|
|
|
 | szko³y |  |
 | kolejny nie¶mia³y |  |
|  |
 | |  |
|  |
 | |  |
|  |
 | |  |
|
Batosz1234
Go¶æ
|
 |
Wys³any: Pi± Sty 13, 2012 7:15 pm |
|
 |
 |
 |
 |
| misej napisa³: | | Dla mnie dobry pomys³ zarówno na jêzyk ogólny , jak na egzaminy ma English For You. Ka¿da grupka ma swojego Nativa, który prowadzi konwersacjê. Polscy lektorzy przygotowuj± gramatykê. Grupki ma³e.Fajnie, ze zawsze mo¿na bez problemu przenosiæ siê z oddzia³u szko³y w ¶ródmie¶ciu na Pragê i na odwrót. |
Tak w³a¶nie jest, pamiêtajmy jeszcze o dodatkowych warsztatach. Nigdy nie widzia³em aby jaka¶ inna szko³a, oprócz English For You mia³a taki klubik dyskusyjny. Stworzyli miejsce z klimacikiem, gdzie czujesz siê jak w prawdziwej kawiarence, daj± ciasteczka i herbatkê. Tak tocz± siê warsztaty z Nativami. Bardzo to jest pomocne, gdy¿ zapominasz, ¿e jeste¶ w szkole. Wyj±tkowa sprawa i atmosfera.
|
|
|
 | Darmowe kursy jêzykowe w TFLS. |  |
 | co to? |  |
 | KURS GRATIS W TFLS |  |
 | Szko³y jêzykowe : Szko³y angielskiego w Wawie -opinie??? |  |
Mo¿esz pisaæ nowe tematy Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 3
|
|
|
|
|

Portal dla obecnych i przysz³ych anglistów.
 | Ostatnio na forum |  |
 | Szkolnictwo |  |
|