Rejestracja  |  FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy  |  Zaloguj 
ForumNaukaĆwiczeniaGramatykaCzytelniaEgzaminySpecjalistyczneRozrywkaSzukajInneRozmawiajPłatne

CAE :.: Wasze propozycje "programu"

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Wasze propozycje "programu"
Frostg
Gość

Odpowiedz z cytatem
Witam

Widziałem wiele tematów dotyczacych samodzielnej nauki Angielskiego i przygotowania do CAE. Moje pytanie (a raczej prośba) jest nieco bardziej obszerna/e. A mianowicie:

Podjalem juz decyzje o samodzielnym przygotowaniu do CAE. ( prosze nie mowie ze to nie mozliwe bo jestem na tyle zdeterminowany ze wierze w swoj sukces ) To co stoi mi na przeszkodzie to brak pomysłu na "Program" samodzielnej nauki. Wiem ze sa osoby ktore juz takowy temat znaja z autopsji i chcialbym aby się tutaj wypowiedzialy ( moze lektorzy ? lub osoby przygotowujace do CAE ) Chcialbym aby ktos przedstawil mi realny program przygotowania do CAE w czasie 1 roku ( jestem na poziomie FCE )

Co rozumiem pod pojeciem program?
- jak i ile readingu ( i z czego )
- słowka ( jaka ksiazka, program )
- speaking ( ten proglem rozwiaze samodzielnie via internet )
- writing
-gramatyka

i na koniec...przygotowanie do samej formuły egzaminu.

Jestem w stanie zdobyc wszystkie mozliwe materialy i pomoce naukowe dlatego prosze o dowolne ( dobre propozycje )

Pozdrawiam
CAE : Wasze propozycje "programu"
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach