Rejestracja  |  FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy  |  Zaloguj 
ForumNaukaĆwiczeniaGramatykaCzytelniaEgzaminySpecjalistyczneRozrywkaSzukajInneRozmawiajPłatne

Studia językowe :.: Xeo pomocy!;) bibliografia do pracy lic. - gothic novel

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Xeo pomocy!;) bibliografia do pracy lic. - gothic novel
agnieszka_iiid
newbie

Odpowiedz z cytatem
Witam:)Piszę pracę licencjacką z literatury angielskiej. W związku z tym poszukuję bibliografii do pracy licencjackiej na temat: "Gothic elements in Horace Walpole's "The castle of Otranto", Mary Shelley's "Frankenstein" and Jane Austen's "Nothanger Abbey". " Znalazłam już kilka ciekawych pozycji ale im więcej tym lepiej dlatego proszę Was o pomoc;)
Możecie coś podpowiedzieć?

Nie wiem też w jaki sposób pisze się plan takiej pracy i co powinny zawierać poszczególne rozdziały. Pomożecie?
Google

agnieszka_iiid
newbie

Odpowiedz z cytatem
Pomóżcie proszę z tym planem...nie wiem kompletnie jak się za to zabrać a promotorka nie jest w ogóle pomocna:(
agnieszka_iiid
newbie

Odpowiedz z cytatem
Naprawdę nikt nie wie jak napisać plan pracy z literatury? jak szukam na różnych stornach to są przykładowe głównie z metodyki albo językoznawstwa...Bardzo proszę o pomoc...
.
Do_nik_B
Gość

Odpowiedz z cytatem
Nie wiem czy to wciąż aktualne, ale ja również piszę pracę literatury brytyjskiej o podobnym temacie aczkolwiek poszedłem trochę na łatwiznę, bo temat mojej pracy to: 'Mary Shelley's 'Frankenstein' as a Gothic Novel'. Niestety również nie mam jeszcze bibliografii i zastanawiałem się jakie książki Ty masz w spisie. Mogłabyś mi użyczyć kilku tytułów? Serdecznie pozdrawiam.
Re: .
Gość

Odpowiedz z cytatem
Do_nik_B napisał:
Nie wiem czy to wciąż aktualne, ale ja również piszę pracę literatury brytyjskiej o podobnym temacie aczkolwiek poszedłem trochę na łatwiznę, bo temat mojej pracy to: 'Mary Shelley's 'Frankenstein' as a Gothic Novel'. Niestety również nie mam jeszcze bibliografii i zastanawiałem się jakie książki Ty masz w spisie. Mogłabyś mi użyczyć kilku tytułów? Serdecznie pozdrawiam.

Ja już się obroniłam happy Mogę pomóc, ale lepiej podaj mi maila to Ci wyślę bibliografię happy
Frankenstein
Do_nik_B
Gość

Odpowiedz z cytatem
Bardzo bardzo chętnie skorzystam z pomocy. Mój adres to viciousnt@hotmail.com . Proszę o zaznaczenie w temacie wiadomości, że to odnośnie pracy, żebym wiedział, że to to happy Z góry bardzo bardzo dziękuję.

Dominik
Studia językowe : Xeo pomocy!;) bibliografia do pracy lic. - gothic novel
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach