Jak w temacie, z czego korzystacie ucząc się do FCE?
Google
Wysłany:
tombekk
Gość
Wysłany: Sob Mar 20, 2010 10:57 am
od lektorow z TFLS, nie nauczylbym sie w domu
AriannaBlack
newbie
Wysłany: Pon Mar 22, 2010 7:58 pm
Chodzę na kurs do Empiku, mamy książki Laser FCE
dzienzadniem
newbie
Wysłany: Pon Sie 09, 2010 6:47 pm
Z tego co wiem, to na kursach przygotowawczych można nabyć rozmaite materiały, warto sobie naprawdę taki kurs przygotowawczy zrobić, bo nie tylko powtarza się materiał, ale czasem i sporo nowych rzeczy się człowiek uczy. Dobre kursy maja w Axonie - słyszałam, że ludzie są zadowoleni od razu zdają egzaminy z certyfikatem.
Jaki kurs wybrać
salonika
Gość
Wysłany: Sro Lip 13, 2011 6:34 pm
JA polecam szkołę GoWork. Można spróbować wygrać ten kurs za darmo na facebooku w konkursie.
[url="http://www.gowork.pl/kurs_Kurs_jezyka_angielskiego,20,0"]szkoły angielskiego[/url]
Pineq
Gość
Wysłany: Wto Sie 09, 2011 7:00 pm
Ja korzystam z książek do Direct English, są fajne, jest ogrom słówek i potrzebna gramatyka. Materiałów różnych od groma jest, ja mam akurat tą książkę bo chodzę na kurs direct w katowickiej lingua house i stąd taka a nie inna pozycja. Do tego fajnie bo można z niej korzystać wspierając się systemem e-learningowym co pozwala lepiej materiał z nich przerabiać.
FCE : Z czego uczycie się do FCE?
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1