Szkoły językowe :.: angielski w domu
 | angielski w domu |  |
|
Google
|
 |
|
|
|
 | rapid-english |  |
 | Nauka w domu - 2x szybciej...? |  |
 | nie da sie |  |
 | Re: nie da sie |  |
 | Re: angielski w domu |  |
|
królowaEla
newbie
| Dołączył: | 13 Mar 2012 | | Posty: | 1 |
|
 |
Wysłany: Wto Mar 13, 2012 4:33 pm |
|
 |
 |
 |
 |
| domatorka napisał: | | Sporo siedzę w domu, chciałabym podszkolić się w angielskim. Mam jakieś podręczniki, jakieś płytki, filmy po ang - ale w sumie nie widzę żadnych większych postępów. Macie jakieś godne polecenia metody nauki angielskiego w domu? Nie muszą być darmowe, chętnie zapłacę za coś, co się sprawdza... |
Witam
Popieram. Samemu nie da uczyć w domu, poza tym nie wiesz gdzie i kiedy popełniasz błędy, a bardzo trudno naprawić później takie błędy. Ja skorzystałam z promocji w szkole Shamrock. Takiej która uczy on-line przez skypa. Nie musiałam wychodzić z domu a właśnie o to mi chodziło. Nie wiem jak inne szkoły, ja byłam z tej zadowolona. Dostałam fajnego lektora, super prowadził lekcje, a co dla mnie było najważniejsze były dostosowane materiałem do moich umiejętności już wcześniej posiadanych. Sprawdziłam najpierw czy takie zajęcia są w ogóle dla mnie i jak wyglądają wykopując u nich lekcje za 1 zł. Spodobało mi się i zostałam. Sprawdź sobie http://www.szkola-shamrock.pl/.
Hejka
|
|
|
|  |
 | |  |
|  |
 | |  |
 | Szkoły językowe : angielski w domu |  |
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
|
|
|
|
|

Portal dla obecnych i przyszłych anglistów.
 | Ostatnio na forum |  |
 | Szkolnictwo |  |
|