Oprogramowanie :.: darmowe programy do nauki angielskiego??!
 | darmowe programy do nauki angielskiego??! |  |
|
Google
|
 |
|
|
|
 | lang4you |  |
 | ISTRIB - darmowy program do nauki slowek |  |
 | Re: darmowe programy do nauki angielskiego??! |  |
|
grosee
Gość
|
 |
Wysłany: Wto Lut 02, 2010 4:38 pm |
|
 |
 |
 |
 |
Z czystym sumieniem moge polecic program, ktory mozesz znalezc na http://www.nauka-slowek.org/. Dla mnie duza zaleta jest to, ze posiada wymowe. Ponadto mozna do slówka dodac obrazek, co znacznie wzmaga efektywnosc nauki. Slowa same sie uzupelniaja przy wpisywaniu i sam znajduje tlumaczenie (wystarczy tylko ustawic kursor w polu tlumaczenia), przez co jakos szybko mi sie dodaje nowe slowa (pewnie przez to mam ich za duzo, ale przynajmniej mam pewnosc, ze nic mi nie umknie, jak na karteczkach czy na bokach stron ksiazek). Program calkiem ladnie sie prezentuje, co jest nowoscia dla mnie przy uzywaniu darmowych porgramów. Mozna go jednoczesnie uzywac jako slownika, poniewaz posiada ogromna baze slów w kilku jezykach (ja korzystam tylko z ang i hiszp) a jesli uznamy ze slowo chcemy zapamietac, za pomoca przycisku DODAJ umieszczamy je w naszej lekcji. Z tego co wiem, to program ten wykorzystuje algorytm optymalizacji powtorek, podobny do tego w SM. Ja mialam jakies pytania i watpliwosci na poczatku, ale Pan, ktory ten program stworzyl, dosc szybko odpowiada na wyslane don zapytania. Wada jest na pewno to, ze posiada tylko wymowe angielska, no i jest tylko w wersji on line, nie mozna go sobie sciagnac:-(
Aaaaaa, zapomnialam, po kliknieciu na ten adres zapyta was zeby zainstalowac program Silver Light Microsoftu (w tej technologii jest ów program napisany ), ale instalacja trwa naprawde krociutko
|
|
|
|  |
 | Nauka słówek - Istrib |  |
 | Angtest.pl też może pomóc |  |
 | angi.pl |  |
 | eTutor...?? |  |
 | Re: eTutor...?? |  |
 | Nauka słówek angielskich |  |
|
_Marysia
Gość
|
 |
Wysłany: Wto Gru 27, 2011 5:45 pm |
|
 |
 |
 |
 |
| Anonymous napisał: |
Aby otrzymać dostęp do wszystkich materiałów na tej stronie trzeba wykupić abonament - czy ktoś z Was z niej korzysta w pełnej wersji? Założyłam swoje konto za darmo i lekcje bardzo mnie wciągnęły, dlatego zastanawiam się nad zakupieniem pełnego dostępu. |
Od ponad 3 miesięcy korzystam z pełnej wersji eTutora i w odpowiedzi na Twoje pytanie szczerze polecam ten kurs. Po raz pierwszy spotkałam się z tak kompleksowym kursem języka angielskiego, gdzie do wyboru mamy tyle różnych metod nauki, od nauczania słówek z rewelacyjnym systemem powtórek, poprzez dialogi, metodę multi-reprezentacji, po nagrania video itd. Więc jeżeli dalej się zastanawiasz, to wykup pełny dostęp, a przekonasz się sama też zastanawiałam się, czy warto, teraz już jestem przekonana, że była to dobra decyzja.
|
|
|
|
Gość
|
 |
Wysłany: Sob Sty 07, 2012 5:18 pm |
|
 |
 |
 |
 |
| _Marysia napisał: | | Anonymous napisał: |
Aby otrzymać dostęp do wszystkich materiałów na tej stronie trzeba wykupić abonament - czy ktoś z Was z niej korzysta w pełnej wersji? Założyłam swoje konto za darmo i lekcje bardzo mnie wciągnęły, dlatego zastanawiam się nad zakupieniem pełnego dostępu. |
Od ponad 3 miesięcy korzystam z pełnej wersji eTutora i w odpowiedzi na Twoje pytanie szczerze polecam ten kurs. Po raz pierwszy spotkałam się z tak kompleksowym kursem języka angielskiego, gdzie do wyboru mamy tyle różnych metod nauki, od nauczania słówek z rewelacyjnym systemem powtórek, poprzez dialogi, metodę multi-reprezentacji, po nagrania video itd. Więc jeżeli dalej się zastanawiasz, to wykup pełny dostęp, a przekonasz się sama też zastanawiałam się, czy warto, teraz już jestem przekonana, że była to dobra decyzja. |
Dziękuje Marysiu za informację - właśnie zabieram się za wykupienie pełnego dostępu. Dam znać jak przerobię kilka kolejnych lekcji.
|
|
|
|  |
 | |  |
 | Oprogramowanie : darmowe programy do nauki angielskiego??! |  |
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
|
|
|
|
|

Portal dla obecnych i przyszłych anglistów.
 | Ostatnio na forum |  |
 | Język angielski |  |
|