Rejestracja  |  FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy  |  Zaloguj 
ForumNaukaĆwiczeniaGramatykaCzytelniaEgzaminySpecjalistyczneRozrywkaSzukajInneRozmawiajPłatne

Oprogramowanie :.: diki.pl

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
diki.pl
KamilKuczynski
newbie

Odpowiedz z cytatem
Nigdy nie korzystałem, bo zawsze wydawało mi się to nudne, ale możesz spróbować skorzystać z ala "supermemo" na http://diki.pl . Jest to szczególnie bardzo dobry słownik. Podczas sprawdzania słówek możesz je dodać sobie do kolejki, apotem powtarzać.

Nie wiem jak program, ale słownik jest rewelacyjny.
Google

bejotka
fellow

Odpowiedz z cytatem
Bardzo ciekawy słownik, szczególnie podoją mi się z względu na zawarte w nim nagrane i przetłumaczone przykłady.
english...
greenhorn

Odpowiedz z cytatem
Słownik Diki to naprawdę bardzo pomocne narzędzie.
Jest zaimplementowany min w portalu: Angielski przez Internet gdzie ucząc się angielskiego online wystarczy kliknąć 2 razy na dowolnym słowie w języku angielskim (występującym na stronie) aby otrzymać jego tłumaczenie wraz z wymową (lektor) grafiką (pozwalającą na lepsze zapamiętywanie) oraz kilkoma przykładami jego zastosowania w zdaniu.

Stąd jest on bardzo praktyczny i pomocny przy poznawaniu nowych słówek.
KamilKuczynski
newbie

Odpowiedz z cytatem
Też mi się podobały i to bardzo. TO jest chyba idealny słownik.

Chciałem znaleźć coś podobnego do niemieckiego, ale niestety nie ma jeszcze tak dobrego słownika. yyyy
Jak uczyć się słówek ze słownikiem DIKI?
english...
greenhorn

Odpowiedz z cytatem
Nagrałem video w którym opisałem zalety słownika DIKI. Polecam obejrzeć go każdemu, tym bardziej, że zdradziłem w nim ciekawą metodę nauki słówek języka angielskiego dzięki integracji słownika DIKI z portalem eTutor.
Film możecie zobaczyć na Facebooku na stronie FanPage'u.
Oprogramowanie : diki.pl
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach