Nigdy nie korzystałem, bo zawsze wydawało mi się to nudne, ale możesz spróbować skorzystać z ala "supermemo" na http://diki.pl . Jest to szczególnie bardzo dobry słownik. Podczas sprawdzania słówek możesz je dodać sobie do kolejki, apotem powtarzać.
Nie wiem jak program, ale słownik jest rewelacyjny.
Google
Wysłany:
bejotka
fellow
Wysłany: Pią Lut 10, 2012 12:30 pm
Bardzo ciekawy słownik, szczególnie podoją mi się z względu na zawarte w nim nagrane i przetłumaczone przykłady.
english...
greenhorn
Wysłany: Sob Lut 11, 2012 9:55 pm
Słownik Diki to naprawdę bardzo pomocne narzędzie.
Jest zaimplementowany min w portalu: Angielski przez Internet gdzie ucząc się angielskiego online wystarczy kliknąć 2 razy na dowolnym słowie w języku angielskim (występującym na stronie) aby otrzymać jego tłumaczenie wraz z wymową (lektor) grafiką (pozwalającą na lepsze zapamiętywanie) oraz kilkoma przykładami jego zastosowania w zdaniu.
Stąd jest on bardzo praktyczny i pomocny przy poznawaniu nowych słówek.
KamilKuczynski
newbie
Wysłany: Nie Lut 12, 2012 9:20 am
Też mi się podobały i to bardzo. TO jest chyba idealny słownik.
Chciałem znaleźć coś podobnego do niemieckiego, ale niestety nie ma jeszcze tak dobrego słownika.
Jak uczyć się słówek ze słownikiem DIKI?
english...
greenhorn
Wysłany: Sob Mar 31, 2012 1:12 pm
Nagrałem video w którym opisałem zalety słownika DIKI. Polecam obejrzeć go każdemu, tym bardziej, że zdradziłem w nim ciekawą metodę nauki słówek języka angielskiego dzięki integracji słownika DIKI z portalem eTutor.
Film możecie zobaczyć na Facebooku na stronie FanPage'u.
Oprogramowanie : diki.pl
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1