Rejestracja  |  FAQ  |  Szukaj  |  U¿ytkownicy  |  Grupy  |  Zaloguj 
ForumNaukaÆwiczeniaGramatykaCzytelniaEgzaminySpecjalistyczneRozrywkaSzukajInneRozmawiajP³atne

Szko³y jêzykowe :.: internetowe szko³y internetowe

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
internetowe szko³y internetowe
szczeniak
Go¶æ

Odpowiedz z cytatem
Witajcie,

zbieram informacji i do¶wiadczeñ na temat internetowych szkó³ jêzykowych. Je¶li uczestniczyli¶cie, lub uczestniczycie w zajêciach w takich szko³ach, proszê o wpisy i w³asne oceny.

Zwracam siê z pro¶b± tak¿e do szkó³ jêzykowych: dlaczego zdecydowali¶cie siê na naukê w internecie? Jakie s± Wasze do¶wiadczenia, czy zauwa¿acie jakie¶ ograniczenia, jakie s± najwiêksze plusy nauki on-line?
Google

jerzykowalczykwroclaw
Go¶æ

Odpowiedz z cytatem
nie ma ograniczeñ ja siê ucze w www.rapid-english.pl rozwój konwersacji rozumienia ze s³uchu i rozumienia tekstu czytanego naprawde warto .. uczy³em siê te¿ w innych szko³ach internetowych ale wydaje mi siê ¿e kiedy oceniaæ jako¶æ/ceny to szko³a rapid-english jest zdecydowanym liderem
Go¶æ

Odpowiedz z cytatem
Internetowe szko³y to super uzupe³nienie zajêæ w regularnej szkole angielskiego, jednak nic nie zamieni bezpo¶redniego kontaktu lektora ze s³uchaczem. To jednak bardziej motywuje do pracy.
Polecam szko³y jêzykowe

www.speakup.pl za du¿± elastyczno¶æ w prowadzonych kurach

www.tfls.com.pl za wieloletni± dzia³alno¶æ

www.englishforyou.pl za niesamowit± kafejkê dyskusyjn±

www.archibald.pl za rzetelno¶æ i solidno¶æ
MagdaEm
Go¶æ

Odpowiedz z cytatem
Co do szkó³ internetowych ucz±cych online to jest takich sporo na rynku, sporo s³ysza³am o takich jak www.edoo.pl, www.english-by-phone.pl czy np. ta któr± ja ostatnio znalaz³am www.lingtown.pl. Ciê¿ko znale¼æ tutaj na forum obiektywn± opiniê bo pe³no jest spamu i "udawanych i spontanicznych" rozmów o takich szko³ach ;/ Wiadomo, reklama musi byæ ;D
suksuri
Go¶æ

Odpowiedz z cytatem
Internetowe formy nauczania nabra³y zdecydowanego rozpêdu, je¿eli chodzi o jako¶æ. Dodatkowo maj± full ró¿nych us³ug np. w tym english-by-phone jest darmowa rozmowa testowa na znajomo¶æ jêzyka. S± one na pewno wygodniejsz± form± nauczania, choæ wymagaj±c± samozaparcia. Ostatnio ja sam jednak jestem bardzo poch³oniêty prac± i nie mam czasu, by tego spróbowaæ, choæ bardzo bym chcia³.
MagdaEm
Go¶æ

Odpowiedz z cytatem
Darmowa lekcja jest ok,ale na innych stronach jak lingtown.pl sa niezle promocje, z których te¿ mo¿na skorzytaæ. English-by-phone nie znam wiêc siê nie wypowiadam mruga
suksuri
Go¶æ

Odpowiedz z cytatem
Ja na english-by-phone natrafi³em przypadkiem, szukaj±c czego¶ do interaktywnej nauki jêzyka, spodoba³o mi siê na tyle, ¿e spróbowa³em tej rozmowy mruga Tak sobie my¶lê czasami, ¿e jak siê dobrze szpera w necie to naprawdê ciekawe rzeczy mo¿na wygarn±æ...
Go¶æ

Odpowiedz z cytatem
Z pewno¶ci± mo¿na co¶ ciekawego znale¼æ, ale najtrudniej chyba o obiektywn± ocenê mruga wszêdzie pe³no "przypadkowych" wpisów zachwalaj±cych mruga
suksuri
Go¶æ

Odpowiedz z cytatem
Niektórzy to nawet nie kwapi± siê tematu przeczytaæ tylko pisz± od razu: polecam to, bo najlepsze... Ja lubiê poczytaæ opinie konstruktywne, gdzie s± uwzglêdnione ró¿ne szczegó³y, bo wtedy widaæ, ¿e kto¶ by³ klientem i co¶ wie na dany temat. Sam równie¿ staram siê opisywaæ w miarê obszernie swoje odczucia co do us³ug, z których korzystam. Czêsto wykorzystujê fora do sprawdzenia opinii o produkcie/us³udze, podobne wywiady prowadzê w¶ród znajomych, by nie kupowaæ kota w worku Not serious
etutor
english...
greenhorn

Do³±czy³:01 Lip 2010
Odpowiedz z cytatem
http://etutor.pl - Dlaczego...?

Dostêp do portalu otrzymujesz z ka¿dego miejsca z dostêpem do internetu. Oprócz skutecznej metody nauki s³ówek angielskich znajdziesz tam zawiera kompleksowy kurs gramatyki angielskiej, wyja¶niaj±c± poszczególne zagadnienia na ponad 40 filmach. Dodatkowo ponad 100 multimedialnych lekcji, na ka¿dym poziomie zaawansowania, teksty i dialogi z nagraniami lektorów (mp3) tysi±ce przyk³adów obrazkowych, jeszcze wiêcej nagrañ d¼wiêkowych (s³ówka + ilustruj±ce je zdania) a wszystko po to aby uczyæ siê jeszcze skuteczniej.

Szczególnie skutecznym rozwi±zaniem jest rozbudowany system powtórek, który nie tylko mobilizuje do nauki, ale naprawdê pozwala zapamiêtaæ powtarzane s³ówka i uczyæ siê ich w ciekawy sposób.

O mo¿liwo¶ciach najlepiej przekonaæ siê samemu, bo portal oferuje tak wiele mo¿liwo¶ci nauki i przyk³adów, ¿e na pewno ka¿dy znajdzie tam co¶ dla siebie. - Wystarczy za³o¿yæ swoje konto - za darmo i wypróbowaæ...
rapid-english
micha³poznañ
Go¶æ

Odpowiedz z cytatem
my¶le ¿e korzystanie z portali nie za³atwi sprawy.. Dla mnie liczy siê bezpo¶redni kontakt z nauczycielem . Mam swoje do¶wiadczenie w szko³ach www.english-by-phone.pl i www.rapid-english.pl . Obie szko³y ukaza³y jak tak naprawde mo¿na siê uczyæ skutecznie jêzyka angielskiego.. Proponuje spróbowaæ lekcji tutaj i dopiero udzielaæ odpowiedzi. pozdro Micha³
szczeniak
Go¶æ

Odpowiedz z cytatem
Dziêki za propozycje i odpowiedzi. Propozycji jest sporo, ciê¿ko siê zdecydowaæ, ka¿dy kusi czym innym.

Co do opinii - trzeba podchodziæ do nich z dystansem. Je¶li mogê co¶ sam wypróbowaæ, to sam wyrabiam sobie zdanie, takie podej¶cie wydaje mi siê uczciwe.
bandurqa
Go¶æ

Odpowiedz z cytatem
Jak ju¿ tu siê dyskusja toczy to mogê dodaæ, ¿e szko³a english-by-phone organizuje konkurs na swoim blogu:www.blog.english-by-phone.pl/konkurs, gdzie mo¿na wygraæ miesiêczny pakiet jêzykowy mruga
mimezu
Go¶æ

Odpowiedz z cytatem
bandurqa Fajnie, ¿e podrzuci³e¶ info o tym konkursie, dziêki happy
marcin sydney
Go¶æ

Odpowiedz z cytatem
ja wyprówobowa³em lekcje w www.englishbyphone.pl i w
www.rapid-english.pl i obie szko³y s± wy¶mienite strasznie podoba³o mi siê teraz mam problem wybraæ która lepsza bo obie mnie zachwyci³y tym jak super mo¿na siê uczyæ
to to
go go
Go¶æ

Odpowiedz z cytatem
Wole Archibalda
moka_toka
Go¶æ

Odpowiedz z cytatem
marcin sydney

Tak, tak. Mo¿na siê super uczyæ jak siê przy³o¿ysz dlatego takie kursy angielskiego by-phone czy przez skype zyskuj± coraz wiêksz± popularno¶æ.
hawayy
Go¶æ

Odpowiedz z cytatem
Czy kto¶ jeszcze wykupi³ tê ofertê: http://www.angielski.edu.pl/forum/t-english_by_phone_opinie-18734.html#55943 ? szukam osób, z którymi móg³bym wymieniæ siê spostrze¿eniami happy Mogê poleciæ mojego native speakera, za informacjê z kim jeszcze warto pogadaæ :p
odezwijcie siê!
marcin sydney
Go¶æ

Odpowiedz z cytatem
ja w koñcu zdecydowa³em siê na 2 kursy jeden w rapid-english.pl drugi w english-by-phone dziele godziny pomiêdzy te dwie szko³y i jestem bardzo zadowolony happya kosztowo te¿ ca³kiem ok happy
josepph
Go¶æ

Odpowiedz z cytatem
A czy w english-by-phone s± jakie¶ ustalone terminy zapisów czy mogê to uczyniæ kiedykolwiek w roku?
withoutme
Go¶æ

Odpowiedz z cytatem
Mo¿esz wybieraæ terminy zgodnie z tym jak ci najlepiej wypada, szko³a ustawia siê pod ciebie, bardzo dobre rozwi±zanie z ich strony moim zdaniem.
KA¦KA
Go¶æ

Odpowiedz z cytatem
Mi siê podoba system mowtywacyjny w www.rapid-english.pl i to ¿e s± prace domowe i du¿o szybciej idzie postêp ni¿ w poprzednich moich szko³ach pozdrawiam Kasia
lukrecjowyy
Go¶æ

Odpowiedz z cytatem
Wypróbowa³em obie szko³y. Trzeba przyznaæ, ¿e poziom jest wysoki, nie spodziewa³em siê. Jak dla mnie plus dla english by phone za to, ¿e pracuj± tylko z native speakerami, których rozsianych maj± po ca³ym ¶wiecie - jak dla mnie to wielki pozytyw. jestem po kilku wykupionych ju¿ lekcjach - wszystko jest ok.
zip
Go¶æ

Odpowiedz z cytatem
z internetowych nie korzystalam, ale stacjonarne to stanowczo speakup
sandecja
Go¶æ

Odpowiedz z cytatem
widzê, ¿e english by phone mocno siê og³asza. Widzia³am ich na jakim¶ portalu z zakupami grupowymi.

Z tego co widzê, maj± opcjê przeprowadzenia darmowej konwersacji testowej. Kto¶ z tego korzysta³? Faktycznie jest to darmowe?

Nie mia³am do czynienia ze Skype - czy ten program te¿ jest darmowy?
zip
Go¶æ

Odpowiedz z cytatem
skype jest darmowy, swoja droga ciekawe mog± byæ te kursy, ale ja chyba nie mog³abym siê przkonac do takih zajec, na razie su mi wystarczy
sandecja
Go¶æ

Odpowiedz z cytatem
Przetestowa³am tê szko³ê. Faktycznie za damo mia³am konwersacjê testow± - wszystko to wygl±da obiecuj±co i bardzo profesjonalnie. W mojej okolicy nie ma chyba ¿adnej szko³y jêzykowej, wiêc taka forma nawet mi siê podoba.
zip
Go¶æ

Odpowiedz z cytatem
o proszê no i speak up wprowadzil tez kursy internetowe, ciekawe…
bark
Go¶æ

Odpowiedz z cytatem
no proszê, to super. Internet super dodatek
renegate
Go¶æ

Odpowiedz z cytatem
sandecja napisa³:
Przetestowa³am tê szko³ê. Faktycznie za damo mia³am konwersacjê testow± - wszystko to wygl±da obiecuj±co i bardzo profesjonalnie. W mojej okolicy nie ma chyba ¿adnej szko³y jêzykowej, wiêc taka forma nawet mi siê podoba.

A ja sobie zobaczê w sumie tak na relaksie, je¿eli mi siê spodobaj± to skuszê siê mo¿e na kilka lekcji, a jak nie to luz. Nudzê siê wieczorami to przynajmniej siê podedukujê Not serious
kusry online - goenglishgo.com
ElisaInAction
Go¶æ

Odpowiedz z cytatem
Kursy gdzie uczysz siê samemu ¶lêcz±c przed kompem, bez kontaktu z ¿yw± dusz±, to raczej nie dla mnie. I znalaz³am tak± szko³ê online: goenglishgo.com - maj± zajêcia na ¿ywo przez net. Na razie mia³am zajêcia pokazowe z native speakerem. Bardzo spoko: go¶æ ze Stanów, mi³y, wyra¿nie mówi³, ciekawe zajêcia: omawiali¶my krótki filmik, wyja¶nili¶my nowe s³owa, potem utrwalenie. Przede wszystkim mówienie happy Polecam. Zdecydowa³am siê zapisaæ na zajêcia indywidualne. Cena porównywalna z zajêciami w realu, ale mnie akurat bardziej pasuje uczyæ siê z domu przez net.
karamba12
Go¶æ

Odpowiedz z cytatem
bark napisa³:
no proszê, to super. Internet super dodatek

nic dodaæ, niæ uj±æ
ssak3
Go¶æ

Odpowiedz z cytatem
W kasie te¿ dobrze wychodzi
Adamarek
Go¶æ

Odpowiedz z cytatem
sandecja napisa³:

Jakby¶cie mieli to wrzucajcie wiêcej takich rzeczy Not serious W internecie jest coraz wiêcej mo¿liwo¶ci, coraz wiêcej ró¿nych okazji. Ja uwielbiam wyszukiwaæ wszelkie takie ciekawostki, które mo¿na spróbowaæ za darmo Not serious
banan21
Go¶æ

Odpowiedz z cytatem
Adamarek napisa³:
sandecja napisa³:

Jakby¶cie mieli to wrzucajcie wiêcej takich rzeczy Not serious W internecie jest coraz wiêcej mo¿liwo¶ci, coraz wiêcej ró¿nych okazji. Ja uwielbiam wyszukiwaæ wszelkie takie ciekawostki, które mo¿na spróbowaæ za darmo Not serious

Popieram i potweirdzam
sroke2
Go¶æ

Odpowiedz z cytatem
Anonymous napisa³:
Internetowe szko³y to super uzupe³nienie zajêæ w regularnej szkole angielskiego, jednak nic nie zamieni bezpo¶redniego kontaktu lektora ze s³uchaczem. To jednak bardziej motywuje do pracy.
Polecam szko³y jêzykowe

Ciekawy ranking
mocll1
Go¶æ

Odpowiedz z cytatem
sroke2 napisa³:
Anonymous napisa³:
Polecam szko³y jêzykowe

Ciekawy ranking

Dodam jeszcze open school
karol22
Go¶æ

Odpowiedz z cytatem
Rankingi dzi¶ w modzie
bless2
Go¶æ

Odpowiedz z cytatem
karol22 napisa³:
Rankingi dzi¶ w modzie

Jednak wed³ug czego¶ dobrze jest siê zapisaæ
markulek
Go¶æ

Odpowiedz z cytatem
Ja tam wolê dowiedzieæ siê bezpo¶rednio
corcky1
Go¶æ

Odpowiedz z cytatem
Dla mnie tylko siê liczy rapid english
alek21
Go¶æ

Odpowiedz z cytatem
Nie chcê, aby internet zaw³adn±³ wszystkim
lods
Go¶æ

Odpowiedz z cytatem
alek21 napisa³:
Nie chcê, aby internet zaw³adn±³ wszystkim

Zgadzam sie
Szko³y jêzykowe : internetowe szko³y internetowe
Mo¿esz pisaæ nowe tematy
Mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)  
Strona 1 z 1  

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu  

Portal dla obecnych i przysz³ych anglistów.

Ostatnio na forum

Szkolnictwo
Szko³y jêzykowe
Studia jêzykowe

Kliknij dwukrotnie na dowolne s³owo (polskie lub angielskie) trzymaj±c wci¶niêty klawisz Caps Lock, aby zobaczyæ jego t³umaczenie w nowym oknie