Przeczytajcie i podzielcie sie waszymi uwagami. Zapraszam do dyskusji:)
Google
Wysłany:
Q.
Gość
Wysłany: Czw Sty 27, 2011 7:45 pm
nie odkryje niczego nowego: najlepsza metoda to kontakt z językiem: im bardziej intensywny tym lepiej, dlatego najlepiej spisują się wyjazdy zagraniczne. Jak nie to to jakieś konwersacje - najlepiej z native'ami - z tym jest o tyle prosto, że można zapisać się na rozmowy przez skype - powstają nawet specjalne szkoły językowe, które się tym zajmują. Pomysł o tyle udany, że konwersacje prowadzone są z nauczycielami, czyli pod czujnym okiem. Przeczytałem, że tutaj: http://www.english-by-phone.pl/ można wypróbować to za darmo zapisując się na rozmowę testową. wygląda profesjonalnie.
lokra
Gość
Wysłany: Wto Lis 01, 2011 5:05 pm
Jestem generalnie przeciwnikiem korepetycji, mało motywują
rasta1
Gość
Wysłany: Sro Sty 18, 2012 7:20 pm
Zdecydowanie zgadzam się z poprzednią opinią, miałem korepetytora, który niestety stał się moim kumplem i skończyła się nauka
must12
Gość
Wysłany: Pią Sty 27, 2012 6:25 pm
To bardzo ciekawe spostrzezenie
barka1
Gość
Wysłany: Nie Lut 12, 2012 6:16 pm
rasta1 napisał:
Zdecydowanie zgadzam się z poprzednią opinią, miałem korepetytora, który niestety stał się moim kumplem i skończyła się nauka
Dlatego wybieraj szkołe językową
kowin3
Gość
Wysłany: Pon Lut 13, 2012 6:46 am
Korepetycji nie cierpię
beata678
Gość
Wysłany: Czw Lut 16, 2012 3:24 am
A ja miałam prywatne lekcje z lektorką. Bardzo dobrze przygotowała mnie do matury. Zajęcia miałam 2 razy w tygodniu po 90 min. czyli 2 godz lekcyjne. Lektorkę wzięłam ze szkoły TFLS w Warszawie. Polecam wszystkim którzy mają problem z przyswojeniem anglika.
deduct
Gość
Wysłany: Pią Mar 02, 2012 2:22 am
a ja wolę zajęcia a grupie. Jest wtedy większa motywacja.Zapisałam się właśnie na kurs językowy do szkoły TFLS w Warszawie. Przy zapisie dostałam drugi kurs gratis!!!. Więc jak ktoś szuka jakiejś mega okazji, to właśnie w TFLS jest teraz suuuper promocja, że jak zapiszesz się teraz na kurs, to dostajesz drugi kurs z innego języka darmowo.
Szkoły językowe : korepetycje i szkoly jezykowe
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1