Rejestracja  |  FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy  |  Zaloguj 
ForumNaukaĆwiczeniaGramatykaCzytelniaEgzaminySpecjalistyczneRozrywkaSzukajInneRozmawiajPłatne

FCE :.: kurs do FC

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Visitor
Gość

Odpowiedz z cytatem
Szukam godnego polecenia kursu przygotowujacego do egzaminu FCE. Bede bardzo wdzieczna za podzielenie sie doswiadczeniem happy
Google

Belman
newbie

Odpowiedz z cytatem
A skąd jesteś ? happy Bo osobiście radziłbym zwrócić uwagę na Axona, to szkoła międzynarodowa, prowadzą wszelkiego rodzaju kursy, nie tylko językowe ale też informatyczne - także zaplecze świetne - a na angielski kładziony jest największy nacisk. Masę certyfikatów i kursów można u nich zrobić. Placówek jest coraz więcej, ja słyszałem o Krakowie, Wieliczce, Katowicach i Bielsku-Białej happy ale jest dużo więcej....
Polecam kurs ANGIELSKIEGO
irminas2000
Gość

Odpowiedz z cytatem
Witam czy korzystał ktoś z kursu:
szkoła angielskiego warszawa
bardzo zależy mi na waszych opinii.
fce najlepiej w tfls
rutaks
Gość

Odpowiedz z cytatem
proponuje zapisac sie do szkoły TFLS w Warszawie. Maja najwyzsza zdawalnosc egzaminow.
skamar
newbie

Odpowiedz z cytatem
dobry kurs ma supermemo, nazywa się Fast Track To FCE, kosztuje z 99PLN a tam jest wszystko czego dusza zapragnie. znajdziesz go na stronie www.supermemo.pl ale przed zakupem mozesz go sobie potestować za darmo na platformie www.supermemo.net

Jeszcze trzeba by z kimś poćwiczyć rozmowę i można iść na egzamin.

Marcin
dlugi66
Gość

Odpowiedz z cytatem
Jesli kurs do FCE to polecam szkołę TFLS. Miałem tam zajęcia z których byłem zadowlony. Zajęcia prowadzone w systemie dualnym. Polecam dodatkowe bezpłatne konwerscje na których można poprawić akcent i wymowe.
FCE w TFLS
krzysiek55
Gość

Odpowiedz z cytatem
Do FCE świetne są kursy przygotowujące w szkole TFLS w Warszawie. Polecam
skalka1
Gość

Odpowiedz z cytatem
Potwierdzam dobrą opinie o TFls, ja natomiast miałam możliwość korzystania z usług English For You. Dwa lata temu przygotowywałam się właśnie do FCE, zajęcia prowadzone były przez 2 lektorów( writing, speaking, listening) robiła poska lektorak- Magda Sprysak, natomiast konwersacje prowadziła NAtivka -Mary. Grupka była mała i dobrana wiekiem i poziomem. Warto przemyśleć tę opcję
polkin678
Gość

Odpowiedz z cytatem
polecam TFLS. Rewelacyjna szkoła. Bardzo dobrzy lektorzy+ profesjonalizm szkoły + gwarancja zdania egzaminów
smart33
Gość

Odpowiedz z cytatem
Dokładnie , też polecam TFLS. CHodzę do TFLS od 2 semestrów i jestem bardzo zadowolony. Potrafią nauczyć, grupy o małej ilości osób fajny lektor.
agnes11321
Gość

Odpowiedz z cytatem
Ja uważam, że English For You to bardzo ciekawa opcja, gdyż polski lektor robi writing, listening plus gramtyka, natomisat speaking robi Native Speaker, zdecydowanie fajny pomysł, zwłaszcza,że grupki są bardzo małe. Warto wykorzystać dodatkowe konwersacje
heehow
Gość

Odpowiedz z cytatem
Tak, konwersacje są fajne. Chodzę do TFLS-u. Dostałam darmowy pakiet konwersacji do kursu. Barzdo mi sie podoba.
Bursa1
Gość

Odpowiedz z cytatem
Zdecydowanie jeżeli chodzi o warszawski kursy angielskiego przygotowujące do egzaminu to popieram opinie o English For You. Zawsze w grupie jest Native i to jest ważne, ze rozwija wątek wprowadzony przez polskiego lektora. To jest ważne, gdyż wiadomo ,że bardzo dużo punktów dostajemy za speaking. English For You oferuje jedynie małe grupki i to też na plus.
medico
Gość

Odpowiedz z cytatem
Zapisałam się wczoraj na kurs do FCE. Przy zapisie dostałam drugi kurs gratis- wybrałam włoski, oraz dodatkowo bezpłatne konwersacje z nativem w piątki. Bardzo mi sie to spodobało. Ciekawa oferta
grist
Gość

Odpowiedz z cytatem
Ja także przygotowywałem się do FCE w English For You i dobrze poszło, zasługa mojej Nativce Mary
filip88
newbie

Odpowiedz z cytatem
a ja polecam robić sobie do nauki fiszki ze słówkami dofce
FjFxsUVoQWysViddP
Fredrick
Gość

Odpowiedz z cytatem
Ein sehr schf6ner und informativer Beitrag. Ich freue mich schon auf weeitre Berichte in diesem Blog. Wirklich sehr interessant. Bei Gelegenheit schau ich mal wieder vorbei, da freue ich mich schon drauf und bin sehr gespannt was es neues zu entdecken gibt. Vielen Dank.
fcetaka11
Gość

Odpowiedz z cytatem
Bursa1 napisał:
Zdecydowanie jeżeli chodzi o warszawski kursy angielskiego przygotowujące do egzaminu to popieram opinie o English For You. Zawsze w grupie jest Native i to jest ważne, ze rozwija wątek wprowadzony przez polskiego lektora. To jest ważne, gdyż wiadomo ,że bardzo dużo punktów dostajemy za speaking. English For You oferuje jedynie małe grupki i to też na plus.

Trafiłem w tej szkole na fajny kurs do FCE, szczególne pozdrowienia dla Magdy Sprysak, super lektorka, zarabiste podejście do tematu, widać że kobieta ma doskonały warsztat
FCE : kurs do FC
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach