Hej może mi ktoś t przetłumaczyć. pomagam siostrze napisać list do św. mikołaja xd.
Drogi Święty Mikołaju!
Mam na imię Zuzia i mam 7 lat. Pochodzę z Polski. Niedługo zbliżają się święta więc chciałabym cię prosić o malutki prezent.
Uwielbiam święta. To fantastyczny dzień w roku. Chyba najlepszy. W tym roku to będzie wyjątkowy czas , bo cała moja rodzina przyjeżdża do mnie i mam nadzieję że wspólnie spędzimy te święta przy jednym stole. Innym powodem będzie też padający śnieg. Chciałabym w tym roku dostać interesującą książkę lub jakąś fajną grę planszową. Wiem że mieszkasz bardzo daleko i codziennie dostajesz dużo listów od dzieci, dlatego proszę o mały prezent. Taki prezent od PRAWDZIWEGO Świętego Mikołaja. Bardzo dziękuje i miło Cię pozdrawiam. Zuzia
Google
Wysłany:
jr52135
Gość
Wysłany: Nie Gru 05, 2010 8:19 am
Dear Santa,
My name is Susan and I am 7 years old and I live in Poland. The Christmas holiday is approaching and I would like you to ask you for a small gift.
I love the holidays. It's the most fantastic day of the year. It is probobly the best. This year, it will be a special time, due to my whole family coming to visit us. I hope that we will spend Christmas together at one table. Snow falling is another reason . This year I would like to get an interesting book or a nice board game. I know that you live far, far away and every day you get a lot of letters from a children. That is why i am asking for a small gift. A gift from the REAL Santa Claus. Thank you very much and Merry Christmas.
Susan
Kamila120
Gość
Wysłany: Czw Gru 22, 2011 8:05 pm
Kochany Mikołaju !
Nazywam się Kamila i w lutym będę miała 11 lat. Pochodzę z Polski. Bardzo chciała bym cie zobaczyć. Wiem, że to głupie mając prawie 11 lat piszę do ciebie . W tym roku chciała bym dostać : telefon "Samsung Wave 533" , mikroskop , torbę na basen i zdrowie dla mojej rodziny.O to cię bardzo proszę i mam nadzieję, że mnie wysłuchasz !
Kamila
Tłumaczenia : list do św. mikołaja
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1