Rejestracja  |  FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy  |  Zaloguj 
ForumNaukaĆwiczeniaGramatykaCzytelniaEgzaminySpecjalistyczneRozrywkaSzukajInneRozmawiajPłatne

Oprogramowanie :.: mało popularne programy

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
mało popularne programy
Gość

Odpowiedz z cytatem
Ciągle mówi się o popularnych programach wspomagających naukę języków obcych takich jak supermemo czy profesor henry, ale czy na rynku istnieją jakiś inne godne uwagi pozycje poza wspomnianymi dwoma ?
Google

bejotka
fellow

Odpowiedz z cytatem
Oczywiście, że takie istnieją. Nie czytasz forum uważnie. Przecież w sieci znajduje się dużo postów o programach Wydawnictwa YDP (EuroPlusy), eTeacher, LangMaster, English+. Wyżej wymienione, to tzw. "Pierwsza Liga".

Dołączyć do niej można jeszcze programy Patryka (Be inspiered, English Line). Te programy walczą o awans.

Poza tym jest cały szereg programów 2 i dalszych lig, takie jak Maestro, Blacha i FullRecall.

Pisałem o nich na tym forum i na innych forach.
Gość

Odpowiedz z cytatem
bejotka napisał:
Oczywiście, że takie istnieją. Nie czytasz forum uważnie. Przecież w sieci znajduje się dużo postów o programach Wydawnictwa YDP (EuroPlusy), eTeacher, LangMaster, English+. Wyżej wymienione, to tzw. "Pierwsza Liga".

Dołączyć do niej można jeszcze programy Patryka (Be inspiered, English Line). Te programy walczą o awans.

Poza tym jest cały szereg programów 2 i dalszych lig, takie jak Maestro, Blacha i FullRecall.

Pisałem o nich na tym forum i na innych forach.

witam
- jestem tu nowy i od kilku dni poszukuję klucza do emaestro- może ktoś podrzuci co i jak
dzięki -- johny111@o2.pl
Gość

Odpowiedz z cytatem
Gość

Odpowiedz z cytatem
Veronix
Gość

Odpowiedz z cytatem
Gość

Odpowiedz z cytatem
Gość

Odpowiedz z cytatem
MajkaWieleba
Gość

Odpowiedz z cytatem
Ja używam od dłuższego czasu serwisu http://www.etutor.pl do nauki słówek. Choć czasami ciężko mi się jest zmotywować do robienia powtórek, to jednak efekty są naprawdę dobre. Jestem wzrokowcem, więc duże znaczenie mają dla mnie obrazki ilustrujące słówka. Słówek do nauki jest ponad 10000, dość dużo, choć już prawie wszystkie przerobiłam happy.
Gość

Odpowiedz z cytatem
kajtek634
newbie

Odpowiedz z cytatem
Gość

Odpowiedz z cytatem
english...
greenhorn

Odpowiedz z cytatem
Gość

Odpowiedz z cytatem
eng
Gość

Odpowiedz z cytatem
tutaj: http://www.english-by-phone.pl/ można zapisać się na darmową konwersację testową: rozmowa z native speakerem - można zobaczyć jak wiele się nauczyliśmy, czego nam brakuje, jak się porozumiewamy. Wszystko za free, trzeba mieć skype.
Gość

Odpowiedz z cytatem
Gość

Odpowiedz z cytatem
Gość

Odpowiedz z cytatem
Gość

Odpowiedz z cytatem
Gość

Odpowiedz z cytatem
rosetta stone, tell me more
Gość