Witam wszystkich
Jak Wam poszła olimpiada? Ile osób od Was przeszło? Lubelska była WYJĄTKOWO trudna, z mojej szkoły nikt nie przeszedł. Ja miałem ledwo 60%, a każdą poprzednią olimpiadę rozwiązałbym na przynajmniej 90%. Jak było u Was? Znacie może adres strony tej olimpiady?
Google
Wysłany:
Re: olimpiada gimnazjum 2009/2010
Gość
Wysłany: Wto Lis 17, 2009 1:05 am
pavlus007 napisał:
Witam wszystkich
Jak Wam poszła olimpiada? Ile osób od Was przeszło? Lubelska była WYJĄTKOWO trudna, z mojej szkoły nikt nie przeszedł. Ja miałem ledwo 60%, a każdą poprzednią olimpiadę rozwiązałbym na przynajmniej 90%. Jak było u Was? Znacie może adres strony tej olimpiady?
jakie byly zadania na tym tescie? odpisz jak mozesz na mb9437@gmail.com
Olimpiada xd
A^^A
Gość
Wysłany: Czw Lis 19, 2009 2:26 am
No mi jakims cudem udało się przejśc - śląskie
piszcie kto przeszedł i skąd jesteście i jak się w ogóle uczycie do II etapu? jest historia , system polityczny Ameryki i Wlk. Bryt. i jeszcze British American English xd ma ktos jakieś pomysły, sugesie? No dalej ludzie dzielcie sie wrażeniami :
DeGaulle
Gość
Wysłany: Wto Lis 24, 2009 3:32 am
Mi udało się przejść - 80% :]
Do końca listopada robie sobie jeszcze wakacje, ale potem ostro biorę sie do uczenia
I pytanie - jaka lektura obowiązuje na II etap i skąd wziąć zakres materiału? Długo szukałem ale nie potrafiłem znaleźć :<
A^^A
Gość
Wysłany: Pon Gru 07, 2009 4:56 am
DeGaulle napisał:
Mi udało się przejść - 80% :]
Do końca listopada robie sobie jeszcze wakacje, ale potem ostro biorę sie do uczenia
I pytanie - jaka lektura obowiązuje na II etap i skąd wziąć zakres materiału? Długo szukałem ale nie potrafiłem znaleźć :<
Zależy z jakiego województwa jeteś. U nas - śląskie na 2 etap nie ma lektury, dopiero na 3
Egzaminy : olimpiada gimnazjum 2009/2010
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1