Rejestracja  |  FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy  |  Zaloguj 
ForumNaukaĆwiczeniaGramatykaCzytelniaEgzaminySpecjalistyczneRozrywkaSzukajInneRozmawiajPłatne

Tłumaczenia :.: paczka ?

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
paczka ?
grreg
Gość

Odpowiedz z cytatem
Witam ja chciałem się zapytać o to zdanie

Your item, posted on 25/10/11 with reference RI815532807GB has been passed to the overseas postal service for delivery in POLAND. ??
Google

Re: paczka ?
monimmi
junior fellow

Odpowiedz z cytatem
grreg napisał:
Witam ja chciałem się zapytać o to zdanie

Your item, posted on 25/10/11 with reference RI815532807GB has been passed to the overseas postal service for delivery in POLAND. ??

Chodzi mniej wiecej o to:

Twoja paczka, wyslana 25 pazdziernika z numerem RI815532807GB zostala wyslana (podana dalej doslownie) do zagranicznej poczty, ktora ma dokonac dostawy w Polsce.

Czyli paczka z takim a takim numerem jest juz w Polsce i poczta polska ma ja dostawic.
grreg
Gość

Odpowiedz z cytatem
a o to co tu chodzi ?

Our Customer Service email team opening hours are: Mon-Fri: 8am to 5:30pm

Deliveries are usually started at 7am to 5:30pm Monday to Friday. Deliveries on a Saturday are only made were the sender has chosen and paid for a Saturday delivery service. These deliveries are usually made between 7am to 2pm.

We do not currently deliver on a Sunday.

For Customer alerts, tracking enquiries, to price a delivery and how to pay a customs charges please refer to our website at
monimmi
junior fellow

Odpowiedz z cytatem
Biuro obslugi klienta przez email jest otwarte od poniedzialku do piatku od 8:00 do 15:00.

Dostawy zwykle maja miejsce miedzy 7 rano a 5:30 po poludniu w pon-piatek. Dostawy w soboty sa tylko wtedy, kiedy nadawca zaplacil za dostawe w sobote i te sa wykonywane miedzy 7 rano a 2 po poludniu.

Obecnie nie dostarczamy paczek w niedziele.

Po informacje, pytania o wysylki, koszta paczek oraz pytania jak zaplacic clo prosze odwiedzic strone internetowa
paczka
grreg
Gość

Odpowiedz z cytatem
a jeszcze jedno a to happy ?

Your item, posted on 25/10/11 with reference RI815532807GB has arrived in GLS POLAND and is being processed for delivery.
Tłumaczenia : paczka ?
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach