Rejestracja  |  FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy  |  Zaloguj 
ForumNaukaĆwiczeniaGramatykaCzytelniaEgzaminySpecjalistyczneRozrywkaSzukajInneRozmawiajPłatne

Studia językowe :.: pisanie prac licencjackich

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
pisanie prac licencjackich
Visitor
Gość

Odpowiedz z cytatem
Czy nie wiecie może, gdzie w internecie można znaleźć strony dotyczące pisania prac licencjackich czy magisterskich przez studentów Filologii Angielskiej?
Chodzi mi tu przede wszystkim o budowę takiej pracy, jakich słó używać a jakich nie itp
A może Wy macie jakieś dobre rady?? (dodam, że piszę z metodyki!)
Pozdrawiam
Google

Visitor
Gość

Odpowiedz z cytatem
nie mam pojecia o takich chwytach, napisz sama, gdyz praca jest sprawdzana pod wzgledem ekspertyzy antyplagiatowej i sa tacy, kt. znaja wersje i odrzuca ci to wypracowanko!!! zwroty to sa takie jak przy pisaniu wypracowanka, ale wymogi narzucaja promotirzy i to oni powinni powiedziec na poczatku seminarium czego oczekuja od studentow od tego jest 1 rok seminarium!!!! I sa tacy kt. doceniaja inwencje to oznacza ze zblizamy sie do standardow zachodnich i to oznacza samorozwoj studenta z takiego cos bedzie, gdy jest tworczy ..... maggie
Visitor
Gość

Odpowiedz z cytatem
Ja chciałabym tylko dowiedzieć się jak taka praca powinna wyglądac pod względem budowy. Nie chcę oglądać gotowych prac. W mojej biblotece są nawet takie książki na uczelni np. "Jak napisać i obronic pracę licencjacką", co z tego cała ta książka nie ma nic wspólnego z Filologią Angielską hmm.
A co do ekspertyzy antyplagiatowej... jest ona żałosna! Każdy może sprawdzić swoją pracę na www.plagiat.pl. Ja sprawdziłam pracę ,której dość obszerne fragmenty pochodziły z internetu i innych źródeł i ten "inteligentny system" znalazł 14% podobieństwa, ale gdy sprawdziłam linki które on podawał to okazało się, że nie mają one nic wspólnego z moją praca, hmm???
Visitor
Gość

Odpowiedz z cytatem
nie sprawdzilam swojej przez plagiat chyba to zrobie... ale jesli chodzi o budowe to tak jak napisalam koniecznie rozmawiaj z promotorem kazdy ma inne zyczenia ....powinno ci wystarczyc 3 krotkie rozdzialy pisalam dwie licencjackie jedna z metodyki i to byly lekcje, pisalam o zwyczajach i byly pomoce do lekcji, wstep i zakonczenie, a druga o Dianie z kultury i tam byla praca plus prezentacja multimedialna w power point i wyszlo niezle, gdybym miala pisac jeszcze raz z metodyki to juz komus pisalam zalezy od tematu
ale :::: 1 rozdzial dlaczego ten temat, czemu to sluzy.....
2 poparcie problemu metodami - tu ksiazki teoretyczne harmer, komorowska, ur wenzel- trudne ale dobre do wsparcia teoretycznego, czli pod jaka metode podciagniesz swoj pomysl
3 rozdzial sylwetka ucznia do jakiego ucznia dociera ta metoda, najlepiej przesledzic kinaesthetic gdyz tj typowy uczen szkolny, wymagajacy zainteresowania lubiacy ruch....
zakonczenie....mozesz napisac jak to sie sprawdza w praktyce, co mozna usprawnic itp...co jest w tym dobrego, a co zlego
w rozdzialach mozna odrazu wspierac metody pomyslami cwiczen lub zrobic appendices- i tu dac przyklady cwiczen

i najlepiej pisac o tym co sie lubi i aby wykorzystac w szkole ...

nie wiem czy to ci sie spodoba, ale przemysl, metodyka to temat woda ......mozna analizowac skille, podreczniki, srodowisko ucznia co tylko chcesz.... maggie
Pisanie prac po angielsku
dawna potrzebująca
Gość

Odpowiedz z cytatem
Ja skorzystałam kiedys z ich usług http://www.pisaniepracpoangielsku.pl i byłam bardzo zadowolona, dyskrecja + profesja.
Re: Pisanie prac po angielsku
Gość

Odpowiedz z cytatem
Hej "dawna potrzebująca" możemy się jakoś skontaktować, możesz podać mi swojego maila
Re: Pisanie prac po angielsku
olka_h
newbie

Odpowiedz z cytatem
Anonymous napisał:
Hej "dawna potrzebująca" możemy się jakoś skontaktować, możesz podać mi swojego maila

Hej. Czy ktos pisałam o Word formation in Harry Potter?
piotrus_pan
Gość

Odpowiedz z cytatem
ja jestem bardzo zadowolony z www.rzetelneprace.pl Fakt, że zamówiłem tylko plan pracy, wstęp i bibliografię, ale naprawde rzetelnie
A ja skorzystałem z....
tomasz_29299229
Gość

Odpowiedz z cytatem
A ja skorzystałem z http://praceangielski.comuf.com/

Napoczątku troche się obwiałem czy faktycznie te osoby są wiarygodne. Jednakże jak tylko nawiązałem z nimi kontakt wiedziałem że wszystko powinno pójść ok. Bardzo łatwo jest utrzymać z nimi kontakt. Napisali moją całą pracę licencjacką i zgadnijcie co!? Zaliczyłem na 5.
Dodatkowo porównałem ceny i naprawdę myśle że nie mają konkurencji na rynku.
Re: A ja skorzystałem z....
blaaackpearl
Gość

Odpowiedz z cytatem
tomasz_29299229 napisał:
A ja skorzystałem z http://praceangielski.comuf.com/

Napoczątku troche się obwiałem czy faktycznie te osoby są wiarygodne. Jednakże jak tylko nawiązałem z nimi kontakt wiedziałem że wszystko powinno pójść ok. Bardzo łatwo jest utrzymać z nimi kontakt. Napisali moją całą pracę licencjacką i zgadnijcie co!? Zaliczyłem na 5.
Dodatkowo porównałem ceny i naprawdę myśle że nie mają konkurencji na rynku.

A możesz podać cenę takiego zlecenia?happy
Studia językowe : pisanie prac licencjackich
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach