Rejestracja  |  FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy  |  Zaloguj 
ForumNaukaĆwiczeniaGramatykaCzytelniaEgzaminySpecjalistyczneRozrywkaSzukajInneRozmawiajPłatne

Oprogramowanie :.: po kiego grzyba te wszystkie supermema

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
po kiego grzyba te wszystkie supermema
Gość

Odpowiedz z cytatem
Czy ktoś tutaj uczy się bez komputera tj. tradycyjnie jak wszyscy kiedyś kiedy na świecie nie było komputerów?
Google

Hauser
Gość

Odpowiedz z cytatem
Nein
bejotka
fellow

Odpowiedz z cytatem
Oczywiście większość użytkowników tego forum uczy się m.in. tradycyjnie, ale programy wspomagające naukę są bardzo pożyteczne. Dlatego na wszystkich forach językowych początkujący adepci angielskiego zadają pytania dotyczące tych programów, a Ci bardziej doświadczeni odpowiadają im.
Konio17
Gość

Odpowiedz z cytatem
Nie słuchaj Bejotki. Upiększa rzeczywistość. Tutaj nikt nie uczy się tradycyjnie. Wszyscy od rana do nocy używamy Supermemo!
Misia1990
Gość

Odpowiedz z cytatem
Anonymous napisał:
Czy ktoś tutaj uczy się bez komputera tj. tradycyjnie jak wszyscy kiedyś kiedy na świecie nie było komputerów?

To kiedyś nie było komputerów !? zdziwiony
Gościu
jw73
Gość

Odpowiedz z cytatem
Bejotka ma zaburzenia osobowości, nie zwracajcie uwagi na jego wypowiedzi. To są tylko jego starania, żeby gdzieś zaistnieć za wszelką cenę.
Gość

Odpowiedz z cytatem
Ja nie umiem uczyć się z programami komputerowymi. Próbowałem, ale to bez sensu. Tylko słowniki on-line są pomocne, reszta to - dla mnie - pic na wodęhappy
Re: Gościu
bejotka
fellow

Odpowiedz z cytatem
jw73 napisał:
Bejotka ma zaburzenia osobowości, nie zwracajcie uwagi na jego wypowiedzi. To są tylko jego starania, żeby gdzieś zaistnieć za wszelką cenę.

To jest właśnie najlepszy przykład takiego postępowania: jw23 nie ma nic do powiedzenia, ale musi tu "zaistnieć za wszelką cenę"
BlowJobka
Gość

Odpowiedz z cytatem
Bejotka to taki angielskawy trol, który angielskiego nie zna, ale wie jak się go powinien uczyć. lol
bejotka
fellow

Odpowiedz z cytatem
BlowJobka napisał:
Bejotka to taki angielskawy trol, który angielskiego nie zna, ale wie jak się go powinien uczyć. lol

A na jakiej podstawie twierdzisz, że nie znam?
I kto tu jest trolem?
Dla mnie ktoś, kto w każdym poście używa innego nicku.
Oprogramowanie : po kiego grzyba te wszystkie supermema
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach