Oprogramowanie :.: po kiego grzyba te wszystkie supermema
po kiego grzyba te wszystkie supermema
Gość
Wysłany: Sob Maj 02, 2009 9:49 pm
Czy ktoś tutaj uczy się bez komputera tj. tradycyjnie jak wszyscy kiedyś kiedy na świecie nie było komputerów?
Google
Wysłany:
Hauser
Gość
Wysłany: Sob Maj 02, 2009 10:17 pm
Nein
bejotka
fellow
Wysłany: Sob Maj 02, 2009 10:40 pm
Oczywiście większość użytkowników tego forum uczy się m.in. tradycyjnie, ale programy wspomagające naukę są bardzo pożyteczne. Dlatego na wszystkich forach językowych początkujący adepci angielskiego zadają pytania dotyczące tych programów, a Ci bardziej doświadczeni odpowiadają im.
Konio17
Gość
Wysłany: Sob Maj 02, 2009 11:01 pm
Nie słuchaj Bejotki. Upiększa rzeczywistość. Tutaj nikt nie uczy się tradycyjnie. Wszyscy od rana do nocy używamy Supermemo!
Misia1990
Gość
Wysłany: Sob Maj 02, 2009 11:03 pm
Anonymous napisał:
Czy ktoś tutaj uczy się bez komputera tj. tradycyjnie jak wszyscy kiedyś kiedy na świecie nie było komputerów?
To kiedyś nie było komputerów !?
Gościu
jw73
Gość
Wysłany: Sro Wrz 22, 2010 3:12 pm
Bejotka ma zaburzenia osobowości, nie zwracajcie uwagi na jego wypowiedzi. To są tylko jego starania, żeby gdzieś zaistnieć za wszelką cenę.
Gość
Wysłany: Czw Wrz 23, 2010 11:53 pm
Ja nie umiem uczyć się z programami komputerowymi. Próbowałem, ale to bez sensu. Tylko słowniki on-line są pomocne, reszta to - dla mnie - pic na wodę
Re: Gościu
bejotka
fellow
Wysłany: Pią Wrz 24, 2010 12:54 pm
jw73 napisał:
Bejotka ma zaburzenia osobowości, nie zwracajcie uwagi na jego wypowiedzi. To są tylko jego starania, żeby gdzieś zaistnieć za wszelką cenę.
To jest właśnie najlepszy przykład takiego postępowania: jw23 nie ma nic do powiedzenia, ale musi tu "zaistnieć za wszelką cenę"
BlowJobka
Gość
Wysłany: Nie Wrz 26, 2010 9:12 am
Bejotka to taki angielskawy trol, który angielskiego nie zna, ale wie jak się go powinien uczyć.
bejotka
fellow
Wysłany: Nie Wrz 26, 2010 12:46 pm
BlowJobka napisał:
Bejotka to taki angielskawy trol, który angielskiego nie zna, ale wie jak się go powinien uczyć.
A na jakiej podstawie twierdzisz, że nie znam?
I kto tu jest trolem?
Dla mnie ktoś, kto w każdym poście używa innego nicku.
Oprogramowanie : po kiego grzyba te wszystkie supermema
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1