Rejestracja  |  FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy  |  Zaloguj 
ForumNaukaĆwiczeniaGramatykaCzytelniaEgzaminySpecjalistyczneRozrywkaSzukajInneRozmawiajPłatne

Studia językowe :.: praca licencjacka metodyka multiple intelligence

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Joga a MI
mahesz
newbie

Odpowiedz z cytatem
Wtrącę w dyskusję trochę egzotyki, która mogłaby uatrakcyjnić pracę, tj. cz. teoretyczną lub nawet praktyczną. hura

Otóż do wszechstronnego rozwoju wszystkich typów inteligencji aspiruje również dyscyplina jogi.

Na kanale YouTube http://www.youtube.com/user/umeeshh jest więcej. Np. tutaj jogin prelegent podaje technikę, jak przedstawiać wiersz dla odbiorców o inteligencji kinestetycznej http://www.youtube.com/watch?v=LLUO8kMHeMs. hura

Pozdr.
Google

akinom1
Gość

Odpowiedz z cytatem
Hejka. Ja też właśnie zaczynam walczyć z tematem MI do pracy magisterskiej, więc jeśli można to bardzo proszę o przesłanie tej książki Armstronga. Mój mail to akinom.s@op.pl. Z góry bardzo dziękuję.
multiple
Gość

Odpowiedz z cytatem
poniewaz mam to za soba to dla Was kilka ksiazek o MI

http://hotfile.com/dl/2812303/cf7ceb5/multiple.rar.html

mam tez jakies artykuly itd, jesli byscie chcieli to spakuje i wstawie
Kaira6
Gość

Odpowiedz z cytatem
multiple potrzebuje Twojej rady możesz podać nr gg?
Pomocy
miflosia
Gość

Odpowiedz z cytatem
ewkabca21 napisał:
moja promotorka powiedziala zebym przeprowadzila eksperyment: jedna lekcje poprowadzic tak zeby "zadowolic" wszystkie typy inteligencji, zas na druga lekcje przygotowac zadania, cwiczenia tylko dla jednego, wybranego typu inteligencji i wyciagnac wnioski czy rzeczywiscie typ inteligencji ma wplyw na to jak sie uczymy. ja rowniez pisze o typach inteligencji w nauczaniu slownictwa i mam caly czas prblem z drugim rozdzialem....

też piszę prace z nauczania słownictwa w oparciu o MI, czy może szanowna koleżanka wykoncypowała coś ciekawego?

będę wdzięczna za wszelaką pomoc w tym temacie!!

mój e-mail do korespondencji ewentualnej : sol1@poczta.onet.eu
Mariola25
newbie

Odpowiedz z cytatem
MULTIPLE! Próbuję otworzyć te pliki w linku podanym przez ciebie - książki - ale otwiera mi się pusty folder... :/ I co tu zrobić....? Informatyk ze mnie marny.. Też zabieram się za pisanie pracy o MI, ale strasznie ciężko o jakieś książki... PLEASE, HELP!!! ANYONE! Mój e-mail: mszyszlak@op.pl
Mariola25
newbie

Odpowiedz z cytatem
Multiple, czy mógłbyś/mogłabyś wrzucić artykuły, z których korzystałeś/ łaś...? Będę bardzo wdzięczna.
mi
kinga79
Gość

Odpowiedz z cytatem
Widze ze duzo osób pisze o MI, ja dopiero zaczynam....jesli macie jakies materialy to prosze o wyslanie: majai@poczta.onet.pl. dziekuje bardzo.
gosc ;]
Gość

Odpowiedz z cytatem
moge tez prosic o przeslanie pdf'a Armstronga?? Pilnie potrzebna ;]

cammiloo@tlen.pl

pozdrawiam
gusiaczek88
Gość

Odpowiedz z cytatem
witam ja rowniez pisze na temat Mi i prosze o Armstronga zabcia8154@wp.pl
multiple intelligences
maagda
Gość

Odpowiedz z cytatem
ja tez baaardzo prosze o przeslanie ksiazki armstronga na maila ->nivees@o2.pl z gory dziekuje ! (moga byc tez inne przydatne materialy dotyczace MI mruga
MI_2009
Gość

Odpowiedz z cytatem
hej! ja tez bede pisac o MI i bardzo prosze o Armstronga
MI_2009
Gość

Odpowiedz z cytatem
moj mail to martiszka99@wp.pl
z gory dzieki
Patusia_4
Gość

Odpowiedz z cytatem
witam mam napisac prace licencjacka narazie tylko wstep tj 4 strony na temat laczenia mowienia i sluchania uczniow szkoly podstawowej czy bylby ktoś chetny do pomocy tylko jak zaczac jak napisac ten wstep bo poznije juz pojdzie mruga prosze o kontakt patisnk@interia.pl dziekjuje
MI ksiazki
smokmatt
Gość

Odpowiedz z cytatem
Witam
czy ma ktos moze ksiazke Gardnera "Frames of mind"
lub Campbell campbell dickinson "teaching & learning through MI"??
prosze o kontakt na gg 3047501 lub mail smokmatt@o2.pl
FYI 87
newbie

Odpowiedz z cytatem
Anonymous napisał:
Hej:) przeglądałam wszystkie strony w poszukiwaniu tematu dla siebie i wpadł mi w oko właśnie multiple inteligence. Problem jest jednak w tym że na moim wydziale nie ma żadnej pozycji z wyżej wymienionych... Dlatego bardzo bym prosiła o te książke Armstronga i jakieś inne jeśli ktoś ma:) j.mikolas@interia.pl gg 261528

To jest moja wiadomość sprzed 2 lat. Jakby ktoś chciał do mnie pisać to uprzedzam pytanie: zmieniłam temat i nie mam żadnych książek o MI.
Atosek2006
Gość

Odpowiedz z cytatem
ja bym też prosiła o książkę Armstronga w pdf będę bardzo wdzięczna
Atosek2006
Gość

Odpowiedz z cytatem
Atosek2006 napisał:
ja bym też prosiła o książkę Armstronga w pdf będę bardzo wdzięczna
mój mail jagodziana66@poczta.onet.pl
alex2_20
Gość

Odpowiedz z cytatem
hej chciałabym napisać pracę mgr na temat multiple intelligence i może jako tako napisałabym część teoretyczna jednak mam problem z częścią praktyczną czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć jaki eksperyment mogłabym przeprowadzić i go opisać nie wiem czym się zająć jeżeli chodzi o tą część praktyczna
chciałabym prosić też o wysłanie tej książki armstronga na maila alex2_20@o2.pl będę wdzięczna
alex2_20
Gość

Odpowiedz z cytatem
Studia językowe : praca licencjacka metodyka multiple intelligence
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach