Rejestracja  |  FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy  |  Zaloguj 
ForumNaukaĆwiczeniaGramatykaCzytelniaEgzaminySpecjalistyczneRozrywkaSzukajInneRozmawiajPłatne

Wymowa :.: speaking club

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
speaking club
sc
Gość

Odpowiedz z cytatem
Witam, od dłuższego czasu mam niewielką możliwość sensownego porozmawiania w angielskim , a efektem jest jego ubożenie . Kursy i korepetycje nie satysfakcjonują mnie z różnych powodów. Dlatego wpadłam na nieśmiały pomysł stworzenia mini klubu speakingowego. myślałam o dośc regularnym spotykaniu się dosłownie kilku - max do 4 osób (na poziomie Advanced) , może w jakiejś kafejce , może mcdonalds, i rozmawianie na dany , wspólny temat - książka, artykuł, wydarzenie. Ja jestem dyspozycyjna w godz. 10-12, zapraszam osoby zainteresowane z Wrocławia lub okolic. email: englground@gmail.com
Google

donna Ma
Gość

Odpowiedz z cytatem
Można rozważyć coś takiego jak takie: konwersacje online gdzie w umówionych porach rozmawiasz z Native Speakerem na wcześniej ustalone tematy. Zobacz sobie ich konwersacje testową, zobaczysz na czym to mniej więcej polega. Moim zdaniem bardzo OK - szczególnie kiedy zależy nam na nie cofaniu się w znajomości języka...
tomek___1000
newbie

Odpowiedz z cytatem
donna Ma napisał:
Można rozważyć coś takiego jak takie: konwersacje online gdzie w umówionych porach rozmawiasz z Native Speakerem na wcześniej ustalone tematy. Zobacz sobie ich konwersacje testową, zobaczysz na czym to mniej więcej polega. Moim zdaniem bardzo OK - szczególnie kiedy zależy nam na nie cofaniu się w znajomości języka...

Drogi interes, ale cóż wiadomo native'y tani nie są.
Można dostać 1szą lekcję gratis, np. tylko test jakości wymowy wraz z uwagami odnośnie powyższej przez nativa z USA ?

Chętnie podciągnę akcent.
Wymowa : speaking club
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach